marți, 15 septembrie 2015

Portaluri ale Transmutării


Arcturienii și Familia Galactică

De Suzanne Lie

Dragilor,
Vă rugăm să vă relaxați în mesajul nostru, deoarece este de o frecvență mai înaltă decât de obicei. Prin urmare ne vom ”acorda ceva timp” pentru a vă ajuta să vă pregătiți conștiința/percepțiile. Vă rugăm să vă amintiți că frecvența conștiinței voastre stabilește frecvența percepțiilor voastre.

Pe măsură ce vă concentrați pe video-clipul de pe Youtube permiteți-i conștiinței voastre să intre în Portal.

Simțiți cum conștiința voastră se expansionează.

Permiteți-i celui de-al Treilea Ochi al vostru să perceapă adânc în Portal.

Simțiți cum Iubirea Necondiționată a Inimii voastre Înalte vă ghidează.

Percepția mai înaltă a celui de-al Treilea Ochi al vostru și Iubirea Necondiționată a Inimii voastre Înalte vă pregătește creierul fizic pentru fuziunea cu mintea voastră multidimensională. Veți ușura această fuziune prin unificarea simțurilor voastre fizice ale văzului, auzului, mirosului și senzațiilor corporale cu simțurile voastre multidimensionale ale clarvederii, clarauzului și clarsimțirii.

Liberi de limitarea percepțiilor voastre fizice, voi pregătiți zonele perceptuale ale creierului vostru să ne perceapă mai degrabă în interiorul vostru decât în afara voastră. Da, simțiți-ne în corpul vostru, deoarece noi NU suntem separați de voi. Mințile voastre 3D au proiectat o imagine a noastră care pare a fi în afara voastră. Cu toate acestea, acea viziune este o proiecție a ceea ce este de fapt înlăuntrul vostru.

De fapt, TOATE experimentările voastre ale realității sunt proiecții ”exterioare” a ceea ce voi percepeți, de fapt, ”înlăuntrul” vostru. Sunteți obișnuiți încă cu regulile 3D în care ați fost învățați să credeți că realitatea este în afara voastră și ați fost victima a tot ceea ce s-a petrecut în viața voastră.

Cu toate acestea, Razele Gamma de lumină care intră ACUM în atmosfera lui Gaia, vă dau TOATE explicațiile profunde legate de procesul vostru de creare/transmutare a realității. Noi spunem creare/transmutare deoarece în  frecvența realității noastre ”transmutare” și ”creare” sunt termeni identici.

Când transmutăm o realitate într-o frecvență mai înalt dimensională, noi trimitem iubire necondiționată și focul violet în frecvența inițială a formelor gând și a câmpurilor de energie. Iubirea necondiționată inspiră în ea unitate și potențial, în timp ce focul violet expansionează acea realitate în dimensiuni din ce în ce mai înalte.

Când creăm o realitate, noi începem prin crearea formelor gând și a câmpurilor de energie care definesc acea realitate posibilă. Apoi umplem acele forme gând și câmpuri de energie cu foc violet pentru a transmuta ”ideea” într-o realitate de frecvență mai înaltă și cu iubire necondiționată pentru a da Naștere acelei realități.

Puteți vedea în graficul de mai jos că percepția voastră fizică 3D a luminii este FOARTE mică. Prin urmare, creierul vostru trei dimensional este foarte limitat în înregistrarea unei conștientizări conștiente a câmpurilor de energie a undelor gamma.



Din fericire, pe măsură ce stările voastre de conștiință se expansionează, la fel fac și percepțiile voastre. Apoi, din momentul în care puteți medita într-o stare de conștiință a undelor gamma, veți fi în stare să percepeți aceste energii mai înalte prin cel de-al Treilea Ochi și Inima voastră înaltă. Pentru a percepe realitatea prin intermediul acestor portaluri multidimensionale ale vehiculului vostru pământesc, trebuie să vă amintiți că NU există ”timp” sau ”dată” pe ceasul sau calendarul vostru 3D care să fie importantă.

Starea voastră mai înaltă de conștiință vă va aminti că ascensiunea planetară NU este calibrată la percepțiile voastre trei dimensionale sau la datele calendarului vostru trei dimensional. Creierul vostru 3D NU va percepe nici una dintre aceste schimbări în lumină, conștiință și/sau percepții.

Prin urmare, trebuie să vă eliberați dependența de iluzia că dimensiunea a treia este singura lume ”reală”. De fapt, dimensiunea a treia este o proiecție holografică compusă din proiecții ale luminii. Pentru a explica în cel mai simplu mod, sinele vostru 3D nu poate percepe ceea ce este de fapt proiectat în conștiința voastră, pentru că voi participați la ”proiecția realității” care este proiectată de pe ecranul percepțiilor voastre trei dimensionale. Voi ați fost instruiți timp de nenumărate întrupări că numai lumea fizică este reală.


Voi ați crezut ce vi s-a spus pentru că în același timp vi s-a spus și că voi sunteți un om umil care nu are capacitatea de a vedea ”proiectorul”. Vi s-a spus să venerați proiectorul, iar voi ați recepționat de la ”proiectorul Dumnezeu” numai ceea ce se afla pe ecranul trei dimensional al realității.

Acum, proiecția holografică nu este asta simplistă, dar noi o folosim ca pe o metaforă pentru a vă ajuta să înțelegeți că VOI sunteți de fapt cel care proiectează lumina în afara voastră și pe ”ecranul/iluzia” realității.  

Deoarece voi ați fost instruiți că ”Proiectorul Dumnezeu” se afla în afara și deasupra voastră, chiar dacă v-ați asumat o oarecare responsabilitate pentru ceea ce se întâmpla în viața voastră, asta se datora Proiectorului Dumnezeu care v-a Binecuvântat sau Blestemat.

Nu v-ați putut aminti încă că VOI sunteți ”proiectorul”, VOI sunteți ”oglinda” și VOI sunteți ”ecranul de sticlă” al realității pe care VOI ați creat-o.

Noi Arcturienii nu vă dăm date pentru evenimente speciale pentru că procesul ascensiunii planetare nu are legătură cu timpul ci cu frecvența percepțiilor omenirii. Cu toate acestea, datele sunt anunțate din surse mai înalte astfel încât oamenii să-și poată direcționa energia către acele date.

Apoi, omenirea poate construi un câmp de energie colectiv puternic, umplut cu gânduri multidimensionale, iubire necondiționată și Foc Violet. În acest fel gândurile colective multidimensionale și emoțiile necondiționate ale omenirii vor crea un portal multidimensional în care întoarcerea la SINE poate începe.

Dacă suficienți oameni își direcționează energia lor IUBITOARE către acea dată, atunci MENȚIN o frecvență care este suficient de înaltă pentru ca ei să perceapă evenimentul, evenimentul ”prezis” s-ar putea foarte bine să aibă loc pentru ei.

În acest fel, cei care sunt calibrați să perceapă acel eveniment vor avea o percepție a lui, conform Misiunii lor. Prin ”conform Misiunii lor” vrem să spunem că cea mai sigură versiune a schimbării este să transmute în etape.

Prin urmare, Gaia și locuitorii Ei pot:
-          Face o schimbare
-          Să se ajusteze la schimbare
-          Să-i ajute pe alții care au făcut acea schimbare să se adapteze
-          Să stabilizeze complet acea schimbare
-          Apoi unii vor rămâne în acea frecvență
-      În timp ce alții se vor întoarce înapoi în frecvențele mai joase pentru a-i ajuta pe membrii următoarei schimbări

Acest tipar este similar tuturor ”misiunilor de salvare”, așa cum a fost cu uraganul Katrina. Elicopterele au luat atâția oameni cât a fost posibil. I-au re-locat. I-au găsit pe cei care îi puteau ajuta pe cei ce aveau nevoie. Apoi s-au întors după mai mulți oameni.

Cu toate acestea, este VITAL ca voi să vă amintiți că această Misiune NU este legată numai de salvarea oamenilor din zona holografică de habitat trei dimensională a lui Gaia. Această Misiune este legată de salvarea sinelui planetar al lui Gaia.

Prin urmare, TREBUIE să vă amintiți că VOI sunteți o ființă multidimensională care rezonează la nenumărate frecvențe mai înalte ale realității.

Prin urmare, atunci când voi:

-          Fuzionați profund cu Mama Pământ
-         SIMȚIȚI o zonă a Pământului care are nevoie să fie vindecată/transmutată
-          Percepeți culoarea/frecvența care rezonează la acea zonă
-          Determinați chakra care este aliniată cu frecvența/culoarea


-      Percepeți dacă acea zonă/chakră a corpului vostru este de cea mai joasă, centrată sau înaltă frecvență

-          Vă proiectați conștiința pentru ”O rezonanță Centrată” a culorii/câmpului de energie
-        Aliniați acea chakră personală cu chakrele tuturor oamenilor din ”echipa” voastră (chiar dacă aceasta este echipa formată din voi și sinele vostru multidimensional)
-        Vă aliniați frecvența/culoarea chakrei personale colective cu locația lui Gaia pe care o susțineți
-          Ca și grup, trimiteți Iubire Necondiționată pentru a vindeca acea zonă a lui Gaia
-          Ca și grup trimiteți Foc Violet pentru a transmuta acea zonă a lui Gaia
-          Prin rezonanța centrată a chakrei voastre personale și colective, trimiteți acelei zone a lui Gaia

IUBIREA NECONDIȚIONATĂ și FOCUL VIOLET

În această primă parte a procesului voi veți:

-          Crea Conștiința Unității cu grupul vostru și Gaia (chiar și un grup de unu)
-          Vindeca și Transmuta sinele și grupul vostru (energia emisă este egală cu energia primită)
-          Vindeca și Transmuta holograma 3D
-          Vindeca și Transmuta corpul planetar al lui Gaia.

Vă rugăm să vă amintiți că:

VOI sunteți importanți.
Gaia are nevoie de ajutorul vostru.
Noi, Familia voastră Galactică suntem cu voi.

Și, cel mai important, amintiți-vă că acesta un proces de grup. Prin urmare, vă rugăm să vă împărtășiți experiențele, ideile, succesele și întrebările pe care vi le puneți legate de motivul pentru care nu a mers mai bine. Când vă UNIȚI unii cu ceilalți pentru a vă ajuta planeta, vă expansionați exponențial puterea de vindecare și transmutare.

Cu iubire și recunoștință,
Arcturienii și ÎNTREAGA voastră Familie Galactică



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.