joi, 10 septembrie 2015

O Vizită Neașteptată de la Mytre – de Mytre Pleiadeanul


De Suzanne Lie

Dragă Mytre, sunt atât de fericită că te-ai întors în conștiința mea. De fapt, sunt atât de nespus de fericită încât nu pot decât să plâng cu iubire și recunoștință că ai ales să vii din nou la mine. Atât de multe s-a întâmplat de la prima ta vizită și sunt fericită că ești aici și că îți pot mulțumi din toată inima mea.

Mytre vorbește:
Suzille, da, și noi suntem foarte fericiți să te întâlnim din nou precum și pe minunații tăi prieteni care ne-au citit povestea. Desigur, acea poveste este povestea VOASTRĂ – membrii Pământului lui Gaia. Noi, pentru că eu vorbesc din SINELE meu Corp de Lumină. Ai vrea să mă vezi în acest corp?

Sue: DA – DA

Mytre: Atunci închide ochii și tastează ceea ce vezi cu cel de-al Treilea Ochi. Vezi Podul iubitei tale Nave, nu-i așa?

Sue: Da, simt o bucurie atât de mare încât de-abia o pot cuprinde.

Mytre: Acum ești capabilă să-ți cuprinzi emoțiile Suzille?

Sue: De-abia, dar mă voi aduna ca să puteți continua.

Mytre: De fapt Suzille, precum și voi toți cei care primiți mesajul nostru, dorim să vă permiteți să simțiți că vă ”destrămați”. Prin asta vrem să spunem că dorim ca voi să vă permiteți, cum s-ar spune, să vă întoarceți înapoi la zero-uri și unu-uri. Și spunem asta literalmente. Cu toate acestea, nu ne referim la zerourile și unu-urile vehiculului vostru holografic pământesc, precum și la zerourile și unu-rile vehiculelor voastre holografice pământești.

Gaia transcende dincolo de zonele habitatului Ei holografic trei și patru dimensional. Așa cum voi, membrii omenirii, aveți zone holografice pentru sinele vostru trei dimensional, așa are și Gaia. Gaia este pregătită să se întoarcă la sinele Ei pur, Corp de Lumină care îi oferă o zonă de habitat cinci dimensională.

Cu alte cuvinte, zonele de habitat trei și patru dimensionale sunt în proces de eliberare/destrămare. Aceste zone vor fi relocate altei planete într-o altă galaxie. Cei care nu sunt în stare să-și elibereze esența de proiecția holografică pe care au purtat-o în nenumăratele lor aventuri din zonele de habitat trei/patru dimensionale ale lui Gaia, vor fi re-locați împreună cu acele zone de habitat mai jos dimensionale.

Zonele de habitat cinci dimensionale-și-dincolo ale lui Gaia vor fi în continuare disponibile celor care își pot expansiona conștiința suficient de mult ca să-și poată ajusta percepțiile la dimensiunile a patra și a cincea. Această trecere în zonele de habitat mai înalt dimensionale este ceea ce este cunoscut de către omenire ca și ascensiune.

Zona de habitat trei dimensională va fi eliberată prima, iar zona de habitat patru dimensională va servi ca și o zonă de ”în-între” care va exista simultan în jurul lui Gaia, precum și în jurul noii sale case. În cele din urmă, zona de habitat patru dimensională va fi pe deplin re-locată altei planete, iar Gaia va rămâne pe deplin în splendoarea SINELUI Său Planetă de Lumină.

Noi, Familia voastră Galactică și Celestă, ne focalizăm atenția/conștiința în inima lui Gaia, astfel încât să-i putem ajuta pe toți cei care sunt pregătiți să facă această trecere în Corpul de Lumină uman. Vă rugăm să știți că nici un dezastru nu este necesar, deoarece zonele mai jos dimensionale vor mai fi disponibile încă celor care nu sunt încă pregătiți să iasă din Roata Morții și a Vieții trei/patru dimensională.  

Omenirea va experimenta acest eveniment în modul care este în concordanță cu starea lor de conștiință. Celor a căror conștiință poate rezona numai la Undele Beta ale zonei trei dimensionale, le vor fi oferite multe ”vise” patru dimensionale pentru a-i ajuta să se trezească.

Pe de altă parte, întreaga viață care este aliniată cu Pământul, cum ar fi tărâmul plantelor, animalelor și insectelor vor urma exemplul lui Gaia și vor Curge în zona de habitat aleasă de Gaia. Acest grup include și oamenii care o iubesc profund pe Gaia și trăiesc în aliniere cu nevoile Sale planetare.

Prin urmare, vor fi mulți oameni care vor face această trecere fără nici o conștientizare a ceea ce se întâmplă. În schimb, vor observa că viața devine din ce în ce mai bună. Ei, probabil, vor crede că această îmbunătățire se datorează mai degrabă problemelor sociale decât celor planetare.

Această schimbare a zonelor de habitat va fi inconștientă pentru mulți oameni, dar dacă rezonanța lor le permite să perceapă schimbarea, ei vor găsi motive pentru îmbunătățirea vieții pe Pământ care să fie în concordanță cu sistemul lor de credințe.

În zona de habitat cinci dimensională nu există concepte de ”bun” și ”rău” deoarece această zonă este liberă de toate polaritățile. Deoarece mulți oameni vor avea nevoie încă să trăiască în unele versiuni de polaritate, zona de polaritate patru dimensională va rămâne bi-locată atât pe Gaia cât și pe noua planetă atâta timp cât Gaia va putea conține acea frecvență joasă în jurul ființei Sale.

Gaia eliberează restricțiile zonei trei dimensionale, deoarece acestea au fost FOARTE dăunătoare sănătății Sale. Ea este o Mamă planetară iubitoare și și-a tolerat copiii distructivi atât cât a fost posibil. Cu toate acestea, trupul Ei nu se poate vindeca cu constanta negativitate și distrugere adusă formei Sale pe care zona de habitat trei dimensională a creat-o. Mai mult de atât, ”tura de serviciu” a lui Gaia se apropie de sfârșit.

Au existat alte ”linii temporale” (timpuri care au fost prezise de către oameni treziți) în care Ea ar fi putut să-și elibereze habitatul Ei trei dimensional. Dar, pentru că atât de multe dintre formele Ei de viață umane nu ar fi fost în stare să-și transpună conștiința în acea dimensiune, Gaia a așteptat.

Draga de Gaia a așteptat să elibereze acea zonă de habitat trei dimensională în speranța că, în cele din urmă, acești oameni vor fi în stare să-și perceapă planeta în splendoarea mai înalt dimensională a Pământului.

Deoarece Gaia nu a fost dispusă să renunțe la atât de mulți dintre copiii Ei, Ea a ales să păstreze acea zonă mai jos dimensională cât mai mult posibil. Adevărul este că aceasta a fost întotdeauna menită să fie doar ”o zonă de împământare temporară” care a fost mai mult ca o ”pistă de aterizare”.

Cu toate acestea, Gaia a ajuns să fie atât de profund rănită de evenimentele din timpul ciclului Atlantidei, încât conștiința multora dintre oamenii Ei a căzut în zona de habitat trei dimensională. Această zonă a fost menită să fie un loc pentru începuturi evolutive.

În această zonă evolutivă, elementalii s-au putut juca cu câmpurile de energie ale acelei zone pentru a crea nenumărate tipuri de plante și de animale. Aceste plante și animale trăiau toate în conștiința unității și știau că ele sunt UNA cu întregul sistem planetar. Chiar și oamenii ”primitivi” timpurii au trăit în conștiința unității cu planeta.

Din nefericire, Gaia cu spiritul Ei iubitor, le-a permis întârziaților de pe alte planete care n-au putut ascensiona odată cu planeta lor, precum și vizitatorilor de pe alte planete care trăiau după legile ”puterii asupra altora”, să intre în zona Ei de habitat trei dimensională.

Acești întârziați și vizitatori cu conștiință putere-asupra au avut o stare de conștiință atât de joasă încât nici măcar nu au putut percepe zonele de habitat patru și cinci dimensionale ale lui Gaia.

Treptat, câmpul de energie al întârziaților și al celor ”putere asupra altora” a început să domine zona de habitat evolutivă a lui Gaia. Apoi, ceea ce odată a rezonat la formatul iubirii necondiționate ”Grădina Edenului” a căzut din ce în ce mai mult într-o zonă de polaritate 3D.

Acei imigranți timpurii pe Pământ se găsesc și acum în multe dintre sistemele de guvernare de pe Pământ. Pentru că conștiința lor este atât de joasă ei nu sunt capabili nici măcar să conceapă ”ascensiunea într-o realitate mai înaltă”.

Cu toate acestea și-au folosit ”tehnologia” pentru a se uita într-un viitor posibil în care ei ar putea să nu participe. Prin urmare, ei au luptat împotriva relocării vieții în zonele de habitat mai înalt dimensionale.

Gaia le-a acordat tot ”timpul” pe care Ea îl poate oferi pentru a le permite acestor pierduți să-și transmute câmpurile de energie în frecvențele mai înalte. De fapt, Ea a primit o dispensă specială astfel încât ei să NU fie capabili să se mute în zona Ei de habitat patru dimensională și va fi nevoie ca ei să-și continue lecțiile pe o altă planetă.

Acești pierduți nu vor ști că ei au fost relocați pe o altă planetă, deoarece întreaga lor conștientizare este focalizată pe ”puterea asupra altora” care i-a condus pentru nenumărate întrupări. Ei vor avea, desigur, oportunitatea de a-și schimba conștientizarea din puterea asupra altora în puterea interioară. Cei care reușesc să facă această schimbare în conștiința lor vor fi în stare să rămână alături de Gaia în aventura Ei odată ce au permis iubirii necondiționate să aibă o rezonanță permanentă în inima lor.

Pe de altă parte, toți elementalii lui Gaia, plantele, animalele și insectele vor curge în mod natural în zonele de habitat patru și/sau cinci dimensionale. De fapt, în zona patru dimensională sunt multe Școli ale Misterelor în care omenirea a studiat timp de eoni.

Oamenii vizitează adesori aceste ”Școli ale Misterelor” atunci când sunt în conștiința undelor cerebrale Alfa patru dimensionale în somn sau în meditație. Astfel, zona de habitat patru dimensională a lui Gaia a fost deschisă omenirii pentru a fi vizitată atunci când se află în conștiința undelor alfa.

Cu toate acestea, din cauza fricii din mulți oameni în viața lor trei dimensională, ei au fost în stare să o viziteze numai când se aflau în acea stare de conștiință mai înaltă sau după expirarea formei lor fizice. Zona patru dimensională a fost folosită în primul rând ca un ”ciclu” al ”Roții Vieții și a Morții”.

Gaia este fericită să vă anunțe că zona ei de habitat patru dimensională a fuzionat cu zona ei de habitat trei dimensională. Cu toate acestea, ”planul astral de jos” al Ei a rămas la locul lui pentru a-i îndepărta pe cei care mai trăiesc încă în formatul putere asupra altora.

Planul Astral de Jos se află ”în-între” zonele Ei de habitat trei și patru dimensionale. Pentru ca oricare dintre oamenii lui Gaia să rezoneze la conștiința sa de frecvență patru dimensională, precum și la acea frecvență a percepțiilor, acesta trebuie să creeze un tunel de lumină și iubire prin efluviile întunecate care s-au adunat împrejurul aurei lui Gaia.

Fiecare Ființă care-și crează acel tunel de lumină prin planul astral de jos o ajută foarte mult pe Gaia să permită ca mai multă lumină lumină multidimensională să curgă în SINLE Ei planetar. Nu a fost nici o greșeală în faptul că acea zonă întunecată o înconjoară pe Gaia. De fapt, cei care au dorit puterea asupra lui Gaia au creat intenționat acea zonă astrală joasă. 

Zona astrală joasă NU este o zonă de habitat. Mai degrabă, este o barieră creată de către cei pierduți astfel încât ființelor din zona de habitat trei dimensională să le fie greu să intre în zona de habitat patru dimensională. Acest astral jos servește drept ”perdea de fum” pentru a ține ființele în capcana iluziilor trei dimensionale ale polarității și separării.

Pentru a crea acea zonă ei au creat nenumărate războaie, cuceriri și o imensă cruzime ca să poată crea FRICA. Planul astral de jos este zona fricii. Desigur, în aroganța lor, ei nu au luat în considerare faptul că și ei ar putea ajunge să fie prinși în acea zonă din cauza propriei lor stări de conștiință joase.

Gaia le cere acum tuturor copiilor ei preaiubiți să creeze un tunel de lumină prin propria lor frică. În acest fel ei vor crea un tunel de lumină prin frica colectivă a TUTUROR întrupărilor lor. Și noi, Galacticii, o servim pe Gaia în același fel. Noi am venit în zona dintre zonele de habitat trei și patru dimensionale pentru a ajuta omenirea să o curețe. Spunem ”ajuta omenirea” pentru că Gaia este o planetă a liberului arbitru și cauzei și efectului.

Prin urmare, oamenii trebuie să aleagă să o ajute pe Gaia cu curățarea planului astral de jos, nu din cauza motivului lor personal, egoist al propriei lor ascensiuni ci pentru motivul altruist, planetar de a răspunde rugăminții lui Gaia.

Pentru că Gaia este o planetă a cauzei și efectului, și omenirea este cauza principală a planului astral de jos, omenirea trebuie să fie cea care îl curăță. Cu toate acestea, dacă omenirea ne cere nouă, Familia lor Galactică, să o ajutăm în curățarea planului astral mai jos al lui Gaia, noi putem ajuta.

De fapt, cu tehnologia noastră, l-am putea curăța instantaneu. Cu toate acestea, dacă omenirea NU-și asumă răspunderea pentru crearea acelui plan prin frica ei, precum și să învețe cum să-și câștige stăpânirea asupra fricii sale, planul astral de jos va fi creat din nou.

Acum înțelegeți motivul pentru care oamenii care trăiesc în conștiința puterii asupra altora încearcă să vă sperie? Vedeți acum de ce au creat acea stare constantă astfel încât războaie să aibă loc în unul sau mai multe locuri?

Și, cel mai important, vedeți acum cât de FOARTE importanți SUNTEȚI VOI?

Voi, oamenii Pământului aveți capacitatea de a curăța singura barieră rămasă între voi și întoarcerea voastră în zona de habitat cinci dimensională a Corpului vostru de Lumină. Dacă cereți, Familiei voastre Galactice ajutorul, noi vă putem ajuta.

Cu toate acestea, dacă continuați să reacționați la viață cu frică și furie, ajutorul nostru va fi mai mult ca o curățare a autostrăzii voastre. În câteva ore acea autostradă va fi la fel de murdară cum a fost înainte de a o curăța.

Prin urmare, VOI membrii omenirii sunteți cei care trebuie să curățați planul astral de jos pentru că frica VOASTRĂ l-a creat. Da, ați avut motive foarte bune să vă fie frică. Cei întunecați au creat războaie și au susținut ambele părți, astfel încât să poată face BANI. Dacă ați ști cât de mult vă manipulează conștiința cei întunecați în fiecare zi și în orice mod, v-ați înfuria.

Așa că, nu vom spune. Furia este o versiune a fricii și va servi doar formatului ”putere asupra altora” pe care vă cerem să-l curățați. Cu toate acestea, vă vom și chiar vă cerem să trimiteți acestor pierduți IUBIRE NECONDIȚIONATĂ.

Când trimiteți puterilor întunericului iubire necondiționată și iertare necondiționată, și nu uitați Focul Violet, voi le transmutați de fapt structura celulară într-o frecvență mai înaltă. Ei, membrii de bază ai acestui grup vechi, sunt îngroziți de faptul că voi îi veți transmuta în acest mod.

Sunt îngroziți pentru că adânc, adânc în ei, ei știu că VOI aveți puterea de a vă ridica deasupra puterii lor de îndoctrinare. Vedeți voi, atunci când voi trimiteți iubire necondiționată și focul violet la ceea ce vă cauzează frică (și celei mai bune prietene a fricii – furia), voi veți rezona dincolo de câmpul de percepție al celor întunecați.

Cu alte cuvinte, conștiința voastră va rezona la o frecvență dincolo de planul astral de jos. Prin schimbarea conștiinței voastre individuale în conștiința de o frecvență mai înaltă patru și cinci dimensională, voi creați un ”Pod de Lumină și Iubire” peste, sub, în jurul și prin planul astral de jos.

Acest Pod de Lumină nu este o structură. Este o stare de conștiință în care voi refuzați să participați la iluzia trei dimensională a Puterii Asupra Celorlalți.”

Ce s-ar întâmpla dacă toți oamenii care-și aduc aminte de SINELE lor s-ar alătura ca UNUL și ar crea un Pod de Lumină și Iubire peste, sub și prin TOATĂ frica/întunericul?

Dacă VOI v-ați aduce aminte în fiecare zi să creați un Pod de Lumină și Iubire peste, sub și prin TOATĂ frica/întunericul?

Dacă v-ați aduna în grupuri peste tot în lume pentru a crea acest Pod?

La aceste întrebări răspunsul este același: VOI ați ajuta-o FOARTE MULT pe Gaia în curățarea planului astral de jos care a fost creat de frica umană. Dragi voluntari care v-ați luat un vehicul pământesc pentru a o ajuta pe Gaia, NOI vă cerem să creați astfel de grupuri mici peste tot prin lume.

Din momentul în care aceste grupuri sunt create voi vă puteți aduna personal sau virtual prin intermediul calculatoarelor voastre pentru a lucra în mod particular cu ”Locul sau locurile alese de pe Gaia” de către fiecare grup pentru a:

1.     Transmuta Planul Astral de Jos cu puterea Iubirii voastre Necondiționate și cu Focul Violet.
2.     Lucra direct cu Elementalii Pământului, Aerului, Focului și Apei pentru a-i ajuta să accepte și integreze lumina mai înaltă a zonei de habitat cinci dimensională.
3.     Vă împărtăși experiența cu alții de pe Pământ pentru a crea un câmp de energie de:
Iubire Necondiționată
Iertare Necondiționată
Transmutare cu Focul Violet

Aceste câmpuri de energie de Iubire Necondiționată, Iertare Necondiționată și Foc Violet care înconjoară Globul lui Gaia vor fi protejate și menținute de către membrii fiecărui grup de susținere/ajutor a lui Gaia pentru:

1.     Crearea Conștiinței Unității cu grupul și cu Gaia.
2.     Curățarea Planului Astral de Jos al lui Gaia
3.     Împuternicirea și transmutarea TUTUROR formelor de viață planetară la nivel elementar.

Din momentul în care elementalii, care sunt pietrele de temelie a întregii vieți fizice, sunt iubiți necondiționat și transmutați, ei vor răspândi acel dar ÎNTREGII materii fizice.

”Cum să facem acest lucru?” vă aud întrebând. Noi, Pleiadeenii, vă vom da același răspuns pe care vi l-ar da prietenii noștri Arcturienii:

”Nu știm pentru că VOI nu l-ați creat ÎNCĂ.”

Noi, Pleiadeenii și toate Familiile voastre Galactice și Celeste suntem ACUM aici pentru a vă ajuta. Tot ceea ce este nevoie să ”faceți” este să ne cereți ajutorul și noi ne vom alătura vouă cu cea mai mare bucurie.

Notă de la Sue:
Acest proiect este unul de creativitate prin colaborare. Din momentul în care ne folosim propria noastră creativitate, conștiința noastră se va transmuta instantaneu în conștiința patru dimensională a undelor Alfa.

Apoi, când lucrăm împreună ca o SINGURĂ ființă unul cu celălalt și o SINGURĂ ființă cu Gaia, conștiința noastră se va expansiona în ACUM-ul lui UNU în conștiința noastră cinci dimensională a undelor Tetha și Gamma.

Aștept cu nerăbdare să văd ceea ce putem crea NOI ca o SINGURĂ Ființă Inter-Planetară.
Binecuvântări,
Sue


Traducere Monica Poka




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.