duminică, 13 septembrie 2015

Mesaj de la Gaia - Elementalii


Dragi Oameni ai Planetei mele
De Suzanne Lie

Eu sunt Gaia, sora voastră, prietena voastră, partenera voastră și planeta voastră.

Vreau să vorbesc cu voi pentru o clipă din Chakra Inimii mele, din Maui, Hawaii. Dulcea Esență a Iubirii mele curge prin acest ținut plin de verdeață cu mereu prezentele alizee și care absoarbe ploaia cețoasă în pământul meu.

Fiecare dintre nenumăratele mele flori vorbește despre marea mea forță creatoare, iar vremea caldă le permite oamenilor mei libertatea de a se juca în apele mele și pe țărmurile mele. Datorită frumuseții și armoniei din Inima mea, mulți oameni au încercat să-și însușească pământul meu, oceanele mele și plajele mele, dar EU SUNT LIBERĂ, pentru că eu sunt o FEMEIE pe care NICI un bărbat – sau femeie – nu și-o poate trece în proprietate.

Sunt liberă pentru că sunt conectată cu SINELE meu și cu Misiunea mea. Cu minunatul dar al crescândei energii feminine trimise în inima mea în Maui de către surorile mele din Pleiade, Puterea mea Feminină se trezește după un somn lung. În consecință, sunt acum pe deplin pregătită să-i văd pe cât mai mulți posibil dintre locuitorii mei în dimensiunea a cincea și dincolo.

Ba mai mult, între acum și 2012, draga Venus se odihnește între planeta mea, Pământul, și Soarele nostru pentru a amplifica și mai mult Puterea Feminină a Creației și Nașterii. Nu mă aștept ca această călătorie să se încheie în 2012, dar cred că până atunci călătoria noastră va fi în mod clar evidentă.

Știu că sunt cei care nu doresc să se mute în vibrațiile mai înalte, dar eu pot privi în inimile lor și vedea dorința Sufletului lor, lucru pe care ei nu sunt în stare să îl facă. Totuși, Pământul a fost întotdeauna o planetă a liberului arbitru și toți oamenii mei au dreptul să-și creeze realitatea, fie că aceasta provine din Sufletul lor sau din ego-ul lor. Deoarece majoritatea oamenilor mei au ales să ia parte la iminentul nostru proces de Transformare Planetară, acești ”adormiți” vor descoperi că sunt din ce în ce mai singuri.

SUPRASUFLETUL NOSTRU

Eu, Gaia, cea de-a opta Soră Pleiadeană, sunt mai nebunatică, cum s-ar zice, decât surorile mele. Întotdeauna am simțit ca și cum ar exista o mare provocare, o misiune pe care Suprasufletul meu ar dori ca eu să o îndeplinesc. Acea Misiune a fost ca eu să mă duc în pustietate, în întinderile exterioare ale unei noi Galaxii, pentru a experimenta cea mai extremă polaritate posibilă trei dimensională. În acest demers mi s-au alăturat cei mai mulți dintre ceilalți membri ai Suprasufletului meu. Toți am căutat cu nerăbdare să ne alegem propriul nostru rol. Eu, Gaia, sunt expresia întregului Suprasuflet, în timp ce alți membri ai Suprasufletului meu au ales să fie diferite expresii ale mele, planeta.

În acest fel, fiecare dintre ”noi” este propria noastră interpretare de ”A fi o Planetă”, iar eu, Gaia, servesc ca șablon. Așa cum mâinile și picioarele voastre sunt părți ale corpului vostru, fiecare dintre elementele și locuitorii mei, inclusiv oamenii mei, sunt părți ale corpului meu planetar. Unii dintre membrii Suprasufletului meu au vrut să experimenteze formele de viață unu și doi dimensionale. Ei au fost primii care și-au trimis o parte din Esența lor în Matricea mea 3D inițială. Spun ”o parte din Esența lor”, deoarece ei, la fel ca TOATE formele mele de viață, există de asemenea în multe alte locuri și dimensiuni. Cei care au dorit să experimenteze cum este să fii unu și doi dimensional, au devenit rocile, apele, plantele, reptilele, insectele și animalele mele.

Cei din dimensiunile a întâia și a doua, v-ar putea părea mai puțin evoluați, dar ei au ales această expresie pentru că ei știau că astfel nu vor pierde niciodată contactul cu Conștiința Planetară. Ei nu au avut niciodată experiența totalei separări și a limitării date de individualitatea trei dimensională, dar ei nu și-au asumat niciodată riscul de a se pierde în polaritatea părții lor întunecate. În schimb, ei au rămas în grupul lor de Suflet. Din această cauză, ei nu au experimentat niciodată moartea. Când au ”murit”, ei pur și simplu s-au întors la Unimea cu care nu au pierdut niciodată contactul. Cei mai mulți dintre oamenii mei și-au pierdut conexiunea cu Suprasufletul nostru și cu SINELE lor Multidimensional. Prin urmare, ”moartea” este simțită ca o plecare. Atunci când conexiunea nu a fost pierdută, ”moartea” este simțită ca o întoarcere Acasă pentru a-ți vizita Familia.

Au fost alții, așa ca și voi, care au ales să fie ”oameni” trei dimensionali. Unii au intrat prima dată în timpul Lemuriei, alții în timpul Atlantidei, unii cu mult timp înainte și unii mult mai recent, în acest ultim ciclu de 12.000 de ani. Pentru că voi, locuitorii mei trei dimensionali, ați dorit să experimentați individualitatea, v-ați alăturat Jocului 3D, care v-a fost pregătit de către cei Unu și Doi Dimensionali.

Când ați intrat în acest Joc al polarității 3D, conștientizarea voastră a fost limitată la pachetul separat al vehiculului vostru personal pământesc și ați fost separați de Conștiința voastră Planetară precum și de conștientizarea Suprasufletului vostru. La început, voi, oamenii mei, ați avut o conexiune mult mai mare cu mine, planeta voastră. Cu toate acestea, pe măsură ce ați devenit din ce în ce mai individualizați de către lumea voastră ”civilizată”, cei mai mulți dintre voi ați pierdut acea conexiune.  

RECONECTAREA CU SUPRASUFLETUL

Fiecare dimensiune a realității le include pe cele mai joase decât ea. Prin urmare, voi, Trei Dimensionalii mei, ați fost întotdeauna conștienți de cei Unu și Doi Dimensionali, dar ați pierdut conexiunea cu cei Patru Dimensionali și dincolo de ei. Din fericire, mulți dintre voi progresați către ”Încheierea Jocului” 3D. Ați făcut acest progres pentru că ați învățat să vă expansionați conștiința dincolo de limitele vehiculului vostru pământesc separat 3D. Datorită conștiinței voastre expansionate vă amintiți să percepeți în mod conștient realitățile care sunt sub, sau deasupra, celei de-a treia dimensiuni.  

Când sunteți în stare să vă expansionați conștiința pentru a cuprinde dimensiunea a șaptea, vă veți reconecta cu Suprasufletul vostru și vă veți da seama că v-ați întors ACASĂ. De fapt, această ”Călătorie spre Casă” a început deja. VOI, dragii mei membri ai Echipei Ascensiunii Planetare, sunteți ACUM în procesul întoarcerii la adevărata, Multidimensionala voastră Conștientizare. Așa cum eu, Gaia, am multe ființe și realități dimensionale în corpul meu planetar, vă dați seama că și voi aveți multe ființe și realități dimensionale în corpul vostru personal.

Componentele unu, doi și patru dimensionale ale SINELUI vostru vă conectează la Conștiința voastră Planetară. Componentele voastre cinci și șase dimensionale vă conectează la Conștiința voastră Galactică, iar componentele șapte dimensionale ale SINELUI vostru vă vor conecta cu Conștiința voastră Universală sau Cosmică.

ELEMENTALII

În vehiculul vostru pământesc sunt încorporate toate componentele mele, planeta, precum și toate componentele membrilor Suprasufletului NOSTRU care au ales să fie Ființe unu, doi și patru dimensionale. Sinele voastre unu și doi dimensionale trăiesc în unitate cu planeta, deoarece aceste elemente ale corpului vostru, și al meu, nu sunt suficient de ”evoluate” pentru a înțelege separarea din cea de-a treia dimensiune. Din unitatea lor ele sunt în comuniunea unimii cu creaturile patru dimensionale, Elementalii mei ai Pământului, Aerului, Focului și Apei.

Așa cum unii din Suprasufletul nostru au ales să fie Unu și Doi Dimensionali, unii au ales să fie Patru Dimensionali. Spre deosebire de cei Unu și Doi Dimensionali, cei Patru Dimensionali au un oarecare sentiment de individualitate, dar și ei au o puternică Conștiință a Unității care îi ține într-o constantă comunicare unul cu celălalt, precum și cu toate celelalte ființe mai jos dimensionale.

Patru Dimensionalii cu care interferați în mod direct în viața voastră de zi cu zi sunt Elementalii. ”Elementele” unu și doi dimensionale ale pământului, aerului, focului și apei dau ”viață” prin spiritul/prana Elementalilor patru dimensionali. Elementalii își împărtășesc Esența Spiritului lor dătător de viață cu aceste elemente, așa cum Sufletul vostru își împărtășește Esența Spiritului său cu vehiculul vostru pământesc trei dimensional.

Voi, expresia Umană a Suprasufletului nostru, aveți Elementali în corpul vostru fizic, așa cum are și corpul meu planetar. Voi sunteți un microcosmos al meu, Gaia. În materia voastră, bazată pe carbon, ”elementul pământ”, voi aveți Elementalii Pământului, Gnomii. În fluidul vostru corporal, ”elementul apă”, voi aveți Elementalii Apei, Ondinele. În ”spațiul” și oxigenul din corpul vostru, ”elementul aer”, voi aveți Elementalii Aerului, Silfidele. În sfârșit, în activitatea voastră neuronală și în forța Kundalini, ”elementul foc”, voi aveți Elementalii Focului, Salamandrele.

Deoarece Elementalii sunt ființe patru dimensionale, ei nu se supun regulilor separării trei dimensionale. Fiecare experiență pe care o are un Elemental, ea este automat împărtășită cu toți Elementalii. De fapt, toate cele patru grupuri de Elementali, din interiorul și exteriorul vehiculului vostru pământesc, lucrează în mod concertat unii cu ceilalți. În realitatea INTERIOARĂ a vehiculului vostru pământesc ”personal”, gândurile și emoțiile voastre stimulează toți Elementalii, care la rândul lor, stimulează toți Elementalii din realitatea voastră EXTERIOARĂ. În aceste fel, Elementalii din corpul vostru fizic și din aura voastră trăiesc într-o unitate constantă cu Elementalii din corpul meu planetar și din atmosfera mea.

ELEMENTALII FOCULUI – SALAMANDRELE

Prin Elementalii voștri, oamenii mei, voi aveți impact asupra planetei, vremii și tuturor oamenilor, plantelor și animalelor cu care intrați în contact. De exemplu, gândurile voastre sunt rezultatul final al activității neuronale pe care Elementalii Focului din interiorul vostru, Salamandrele, au inițiat-o și finalizat-o. Deoarece Elementalii voștri interiori lucrează în mod concertat cu toți Elementalii Focului planetei mele, gândurile voastre ”individuale” devin gânduri ”planetare” prin intermediul unității în care trăiesc toți Elementalii. Prin urmare, gândurile voastre influențează toți Elementalii Focului de pe planeta mea și toate creaturile mele.

Prin urmare, când gândurile voastre sunt clare și binevoitoare, Elementalii voștri interiori atrag alți Elementali care sunt la rândul lor clari și binevoitori. Când alegeți gândirea pozitivă, vă influențați Elementalii Focului într-un mod pozitiv, care, la rândul lor, influențează în mod pozitiv Elementalii Focului ai altora și ai planetei mele. Fotonii din Soare, care se unifică cu Elementalii mei ai Focului, pot să se integreze mult mai ușor în planeta mea trecând prin voi, iar gândurile altora vor fi calmate deoarece Elementalii voștri interiori împărtășesc o binecuvântare calmă cu Elementalii lor interiori.

Pe de altă parte, dacă gândurile voastre sunt triste, furioase sau pline de frică, voi vă distribuiți propria voastră furie și disconfortul în tot mediul vostru înconjurător. Apoi îi magnetizați pe alții care suferă sau crează o ”dușmănie” în alții. Pentru voi plantele nu vor crește, animalele vor fugi de voi sau vă vor ataca, și veți contribui la starea vremii mele într-un mod distructiv. Starea vremii mele este un răspuns la ocupanții mei, deoarece eu sunt suma/totalul TUTUROR creaturilor mele.

ELEMENTALII PĂMÂNTULUI – GNOMII

Gândurile voastre sunt de fapt o cooperare între Elementalii Pământului voștri, care lucrează cu materia neurotransmițătorilor, enzimelor și altor substanțe chimice pentru a crea schimbarea în polaritate care inițiază semnalul electric și Elementalii Focului care ”aprind” neuronul. Prin urmare, gândurile voastre au o mare influență și asupra Elementalilor Pământ ai lumii voastre interioare și exterioare. Când gândurile voastre sunt haotice, obsesive și/sau confuze, Elementalii Pământ ai voștri găsesc că este dificil să se stabilizeze. Această instabilitate ”personală” influențează apoi Elementalii Pământ Planetari și perpetuează instabilitatea geologică.

În timp ce umblați pe corpul meu planetar, Pământul, fiecare pas al vostru îi influențează pe Elementalii Pământ ai corpului meu planetar. Elementalii Pământ planetari păstrează mesajul pe care pasul vostru l-a transmis și îl retransmite următoarei persoane sau animal care pășește pe urmele voastre. V-ați întrebat vreodată de ce este atât de splendid să vă plimbați în sălbăticie, pe o plajă pustie sau pe o zăpadă proaspăt căzută, virgină? Acest lucru se datorează faptului că este psihic ”liniștită” și Elementalii voștri nu rezonează la ai altora. Prin urmare, este mai ușor pentru ei să rezoneze la SINELE vostru.

Această experiență stă și la originea zicalei ”A umbla pe urmele Maeștrilor”.  ”Maeștrii” sunt ființe, umane și non-umane, care au câștigat o stăpânire asupra gândurilor și simțirilor lor, și, prin urmare, o stăpânire asupra elementelor și Elementalilor lor interiori. Acești Maeștri lucrează în mod conștient cu Elementalii lor personali și planetari, precum și cu elementele interioare ale altora pentru a transmite o profundă pace interioară de a trăi într-o Constantă Comunicare cu SINELE vostru Multidimensional.

ELEMENTALII AERULUI – SILFIDELE

Elementalii Aerului ajută la curgerea oxigenului dătător de viață, care vă oferă conștiință. Primul lucru care se întâmplă atunci când suferiți de lipsă de oxigen este că gândirea voastră devine din ce în ce mai confuză până când ajungeți să fiți ”inconștienți”. Prin urmare, o curgere adecvată a oxigenului prin sistemul vostru este vitală pentru a avea o gândire clară. Acesta este motivul pentru care elementul aer este adeseori asociat cu gândurile voastre. Elementalii Aerului, Silfidele, vă ajută în respirație.

Silfidele, Elementalii Aerului, amestecă gândurile voastre cu gândurile celorlalți prin Conștiința Unității pe care toți Elementalii o împărtășesc. Cu fiecare inspirație, voi primiți gândurile altora și cu fiecare expirație vă distribuiți propriile voastre gânduri în lumea voastră prin Elementalii Aerului voștri. Gândurile voastre alimentează apoi Conștiința Colectivă și Conștiința Planetară pentru a vă influența experiențele voastre zilnice, precum și ale altora.

Permiteți-mi să fac o scurtă paranteză ca să fac pentru voi o scurtă diferențiere între Conștiința Colectivă și cea Planetară. Conștiința Colectivă este conștiința combinată a tuturor oamenilor mei, în timp ce Conștiința Planetară este conștiința combinată a TUTUROR locuitorilor mei din TOATE dimensiunile mele. Prin urmare, Conștiința Planetară este mult mai extinsă decât Conștiința Colectivă a omenirii.

Silfidele trăiesc în aura voastră și contribuie în mod constant la aura mea, atmosfera, și la calitatea aerului meu și a cerului. Când voi aveți ”gânduri înnourate”, voi transmiteți acel mesaj în atmosferă. Pe de altă parte, atunci când aveți o gândire clară, voi contribuiți la o zi senină. Sunteți cu toții conștienți de faptul că vremea mea se schimbă. Acest lucru se datorează faptului că noi, planeta noastră, suntem acum în mare măsură patru dimensionali. Prin urmare, realitatea este mult mai schimbătoare și mult mai ușor influențată de gândurile și sentimentele locuitorilor mei.

Vă rog să nu vă speriați de această afirmație, pentru că ea oferă în același timp și o mare speranță. Pe măsură ce fiecare dintre voi, Păstrătorii Pământului meu, vă câștigați stăpânirea asupra propriilor voastre elemente interioare, Elementalii voștri interiori vă vor ajuta în păstrarea acelei rezonanțe de stăpânire. Elementalii servesc și la distribuirea acelei ”rezonanțe de stăpânire” Elementalilor interiori ai altora precum și Elementalilor planetei mele. În acest fel, Elementalii servesc la ridicarea vibrației ”persoanei lor”, în timp ce ridică și vibrația planetei mele și a tuturor locuitorilor mei.

Stăpânirea pe care o câștigați asupra elementelor fizice ale vehiculului vostru pământesc vă permite să intrați într-un parteneriat activ cu Elementalii voștri interiori, precum și cu Elementalii planetei mele. Voi aveți puterea înnăscută de a cere Elementalilor voștri interiori să vă ajute în ceea ce privește sănătatea și transformarea voastră personală, precum și în ceea ce privește sănătatea și transformarea planetei mele. Vă dați seama acum ce Ființe puternice sunteți voi cu adevărat?

ELEMENTALII APEI – ONDINELE

Apa a fost asociată cu emoțiile așa cum aerul a fost asociat cu gândurile. Elementalii Apei ai voștri, Ondinele, guvernează fluidul vostru corporal, sângele și circulația sângelui vostru care țin de domeniul inimii. Dacă inima voastră nu funcționează, muriți. Prin urmare, dacă inima voastră nu funcționează bine, voi experimentați emoția fricii, Frica de Moarte.

Pe de altă parte, și emoția iubirii este asociată cu inima voastră. Acest lucru probabil că se datorează faptului că inima voastră este și Casa Sufletului/SINELUI vostru în care Iubirea Necondiționată poate fi simțită. Deoarece toate emoțiile voastre sunt octave ale polarizării 3D a emoțiilor de ”bine/iubitor” și a emoțiilor de ”rău/frică”, Inima voastră și Ondinele voastre, Elementele Apei, servesc ca și distribuitori ai emoțiilor voastre.

Emoțiile voastre stau la baza conștiinței voastre deoarece ele reprezintă capacitatea voastră de a SIMȚI, fi conștienți de Sinele vostru. Când v-ați născut pentru prima dată, ”sinele” vostru a fost Sufletul/SINELE vostru. Apoi, ca și proces de ”creștere”, ați devenit din ce în ce mai conștienți de corpul vostru fizic și de ego-ul vostru care-l guverna. În cele din urmă, ”sinele” vostru a devenit sinele/ego-ul vostru.

Din fericire, pe măsură ce v-ați expansionat conștiința, voi ați putut SIMȚI, fi conștienți de Ghizii voștri interiori, Sfântul Spirit, Îngeri și alți membri ai lumii voastre interioare. În cele din urmă, pe măsură ce v-ați continuat Calea, ați început să fiți ”conștienți” de propriul vostru Sine Mai Înalt, pe care l-ați descărcat și pe care îl integrați acum în vehiculul vostru fizic pământesc.

Și lichidul vostru cerebral spinal este tot un element de apă, și prin urmare, ține de domeniul Elementalilor Apei voștri, Ondinele. Lichidul Cerebral Spinal curge între creierul vostru și craniul vostru, prin ventriculele creierului vostru, și în sus și în jos pe șira spinării între nervii și măduva spinării pentru a vă proteja nervii și a vă facilita sinapsele neuronale primare.

MARIAJUL MISTIC

Pe măsură ce vă treziți, Zeița Kundalini, cunoscută și ca Zeița Shakti în Lumea Estică, se trezește și urcă cu repeziciune din Chakra voastră Rădăcină, chakră cu chakră, pentru a se alătura Complementului ei Divin, Lordul Shiva, în Chakra voastră Coroană. Acest Mariaj Mistic al masculinului și femininului vostru interior, nu numai că inițiază procesul prin care sunteți eliberați de polaritățile Jocului 3D, dar vă amplifică în același timp și rata de frecvență a lichidului cerebral spinal și tensiunea de alimentare potențială a întregului vostru sistem nervos.

Când Zeița Kundalini se ridică la Fruntea voastră, cea de-a Șasea Chakră, ea își lasă ”sămânța transformării” în cel de-al treilea și al patrulea ventricul al creierului vostru. Lordul Shiva, care și-a așteptat Partenera Divină în Coroană, cea de-a Șaptea Chakră, își extinde energia în cel de-al treilea și al patrulea ventricul al creierului vostru pentru a fertiliza ”ouăle” pe care partenera sa le-a lăsat pentru el. Cuplarea lor vă deschide cel de-al Treilea Ochi, inițiază perioada de gestație a totalei voastre transformări și activează octava saltului în tensiunea de alimentare a lichidului vostru cerebral spinal.

Acest șoc de frecvență mai înaltă călătorește prin întregul vostru creier și în jos pe șira spinării prin lichidul vostru cerebral spinal. Lichidul vostru cerebral spinal, încărcat acum cu o vibrație mai înaltă, încălzește fiecare nerv care se termină în creierul vostru și în măduva spinării. Măduva spinării împărtășește apoi schimbarea în frecvență cu nervii care pleacă din coloana vertebrală pentru a vă inerva întregul corp. Pe măsură ce rata/viteza de vibrație a corpului vostru fizic crește, la fel face și capacitatea voastră pentru o mai mare expansiune a conștiinței voastre. Când ancora este ridicată, nava își poate începe călătoria.

Voi, oamenii mei, v-ați început călătoria și îi ajutați cu multă iubire și pe alții să și-o înceapă pe a lor. Vreau să vă mulțumesc pentru că v-ați întârziat totala transformare în Corp de Lumină până în momentul de ACUM în care întreaga mea planetă și toți locuitorii mei pot să se întoarcă Acasă la adevăratul nostru SINE. În pregătirea acelui moment, aș vrea să vă conduc în comuniunea cu camarazii membri ai Suprasufletului nostru, Elementalii patru dimensionali care, la rândul lor, vor împărtăși mesajul vostru cu elementele voastre unu și doi dimensionale pentru a vă vindeca și transforma actualul vehicul pământesc. Apoi, Elementalii voștri vor comunica și cu Elementalii planetei mele și ai tuturor locuitorilor mei.

COMUNIUNEA CU ELEMENTALII

Comuniunea cu Elementalii voștri interiori este un pas important pentru a deveni un Maestru al Energiei, care este dreptul vostru din naștere. În timp ce lucrați într-un parteneriat conștient cu Tărâmul Elemental al corpului vostru uman, veți lucra, de asemenea, într-un parteneriat conștient și cu Tărâmul Elemental al corpului meu planetar. Vom începe acest proces cu Elementalii Focului voștri interiori.

SALAMANDRELE

Faceți o respirație lungă, lentă și profundă și simțiți Salamandrele, Elementalii Focului, mișcându-se ca mici șocuri fulgerătoare prin tot corpul vostru. Experimentați fulgerarea fiecărei sinapse în sistemul vostru în timp ce vedeți Salamandrele lucrând cu hărnicie în corpul vostru. Simțiți Focul vostru interior. Cereți-le Salamandrelor voastre să vă actualizeze circuitele electrice pentru a accepta și integra frecvențele mai înalte care intră în vehiculul vostru.

Amintiți-vă un moment în care ați ”scăpat de sub control” focul vostru interior. În ochiul minții voastre, re-vedeți acea situație închizându-vă ochii și chemați-i pe Elementalii Focului voștri interiori ca să vă calmeze excitația și vă ușureze zbuciumul. Aceștia ar putea fi destul de surprinși de faptul că voi chiar știți de marea contribuție pe care ei o au la viața voastră. Cu toate acestea, ei vor răspunde rapid cererii voastre.

Mulțumiți-le acum pentru serviciul lor, și prin ei, mulțumiți-le tuturor Elementalilor Focului planetei mele. Stabiliți că veți continua să căutați să vă recâștigați dreptul vostru din naștere de a fi un Maestru al Energiei, astfel încât să puteți răspândi acea Măiestrie TUTUROR cu ajutorul Elementalilor voștri interiori.

GNOMII

Acum, inspirați profund Esența acestor Elementali ai Focului și expirați-o încet în partenerii lor, Elementalii Pământului, Gnomii. Imaginați-vă acești Gnomi construindu-vă și re-construindu-vă corpul vostru fizic.

Scanați-vă corpul pentru a descoperi orice zonă de durere sau disconfort și chemați-i în mod conștient pe Gnomi ca să vă ajute în vindecarea acelei zone. Și ei, ar putea fi suprinși la început să-și dea seama că voi știți de ei, dar apoi se vor grăbi să vă îndeplinească cererea.

Mulțumiți-le Elementalilor Pământului voștri interiori pentru tot ceea ce fac pentru voi, și prin intermediul lor, mulțumiți-le tuturor Elementalilor Pământului planetei mele. În timp ce cooperați cu Elementalii Pământului voștri interiori pentru a vă crea o mai mare stabilitate personală, voi contribuiți și la o mai mare stabilitate planetară.

SILFIDELE

Respirați acum în ”spațiul” corpului vostru, în locurile ”în-între”, care par goale dar care sunt totuși pline de potențial. Chemați-vă Elementalii Aerului interiori, Silfidele, ca să curețe aceste spații, precum și tot oxigenul din corpul vostru. Odată cu claritatea corpului, simțiți cum vă crește și claritatea minții.

Mulțumiți-le Elementalilor Aerului voștri interiori pentru tot ceea ce au făcut pentru voi, și prin intermediul lor, mulțumiți-le tuturor Silfidelor planetei mele. La fiecare expirație a voastră, fiți conștienți de gândurile pe care le trimiteți în afara voastră. De asemenea, la fiecare inspirație fiți conștienți de gândurile altora. Nu sunteți singuri, excepție fac doar iluziile voastre 3D.

Simțiți cum Elementalii Aerului voștri răspândesc Unitatea de Gândire prin întreaga mea planetă. Decideți să fiți conștienți de gândurile cu care voi contribuiți la Conștiința Colectivă, în timp ce le mulțumiți Silfidelor voastre interioare pentru marele lor serviciu pentru voi și pentru planetă.

ONDINELE

Acordați-vă acum un moment pentru a vă conecta emoțional cu Elementalii Apei voștri interiori, Ondinele. Simțiți aceste Ondine în timp ce ele bat odată cu inima voastră și curg cu sângele vostru. Simțiți cum ele cooperează cu Elementalii Aerului, Silfidele, să poarte oxigenul dătător de viață prin întregul vostru sistem. Experimentați Curgerea Elementalilor Apei voștri. Ei nici nu lucrează nici nu trudesc. Ei pur și simplu SUNT.

Chemați Ondinele să vă învețe arta de a ”trăi în Curgere”, în timp ce le mulțumiți pentru contribuția lor la starea voastră de bine. În timp ce simțiți Curgerea în voi, răspândiți sentimentul constant de calmă conștientizare către lumea voastră exterioară prin intermediul unității tuturor Elementalilor.

Simțiți cum Ondinele voastre interioare facilitează Curgerea Comunicării și Cooperării dintre Elementalii voștri interiori, care unește apoi elementele voastre interioare ale pământului, aerului, focului și apei, în ”societatea” vehiculului vostru fizic pământesc. VOI sunteți Căpitanul acestui vehicul, și VOI aveți puterea și responsabilitatea acestei poziții. Alianța, sau discordia, voastră interioară va fi acum proiectată afară în lumea voastră exterioară prin intermediul Conștiinței Unității tuturor Elementalilor. Fiți conștienți de ceea ce proiectați, pentru că alții cu siguranță vor fi!

CÂȘTIGAREA MĂIESTRIEI/STĂPÂNIRII

Puteți câștiga măiestrie/stăpânire doar asupra a ceea de ce sunteți în mod conștient conștienți. Prin atenție și recunoaștere, Elementalii voștri pot funcționa într-o mai mare armonie cu voi și unii cu ceilalți. Odată ce ați realizat în voi înșivă o muncă în echipă conștientă, multidimensională, puteți apoi iniția acel spirit de co-operare cu lumea voastră exterioară prin simpla voastră prezență. Soarele va străluci deasupra capului vostru, apele se vor calma la trecerea voastră, pământul va înflori sub fiecare pas al vostru, iar cerul va străluci deasupra voastră.

Da, dragi oameni ai planetei mele, aceasta este grandoarea pe care voi ați exprimat-o când ați umblat pentru întâia oară pe corpul meu, și grandoarea pe care o veți recâștiga în momentul Ascensiunii noastre Planetare. Noi vom CREA acel moment ÎMPREUNĂ, Persoană, Planetă și, bineînțeles, dragii noștri Păstrători ai Apelor, Cetaceenii.

Ridicați-vă Dragii Mei, Noua Noastră ZI a Început
Mama Voastră Pământ, Gaia



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.