marți, 29 septembrie 2015

Portaluri Conștiente pentru Gaia


Mytre și Arcturienii

De Suzanne Lie

Mă uit din nou la acel loc din biroul meu în care i-am văzut prima dată pe Mytre și pe Arcturian. Da, sunt încă acolo, în exact același fel cum i-am văzut prima dată. De îndată ce îmi dau seama că sunt aici îmi deschid computerul pentru a nota mesajul lor.

Dragă Suzille,
Amintește-ți că aici și acolo sunt termeni trei dimensionali. Când ne-ai perceput prima dată în realitatea ta trei dimensională legată de timp, ai deschis portalul prin care ai putea să ne percepi ori de câte ori alegi să te uiți.

Cu alte cuvinte, ceea ce tu percepi este un portal deschis pe care eu, Mytre, și Arcturianul, am lăsat o amprentă. Această ”amprentă” este ca și o cheie care deschide portalul ca tu să poți din nou, și la infinit, să percepi dimensiunile mai înalte ale realității.

Noi, Mytre și Arcturianul, servim drept ”poarta” acestui portal. Prin urmare, atunci când ne percepi amprenta, este ca și cum ai deschide poarta acelui portal. Ceea ce dorim să-ți spunem acum este că acest portal nu se află în biroul tău fizic. Portalul se află de fapt în propriile tale stări de conștiință mai înalte.

Motivul pentru care tu percepi portalul în fața ușii din interiorul biroului tău este că acesta este locul în care tu meditezi în mod frecvent, creezi și îi ajuți pe alții. Ți-am apărut în fața ușii ca și un mesaj simbolic în Limbajul Luminii ”Poți să deschizi acest portal (ușă) ori de câte ori dorești să ai o experimentare a ”coridorului” prin care poți intra în diferite încăperi – portaluri.”

Când deschizi ușa să ieși din acea încăpere, intri în coridorul prin care poți să-ți găsești calea către toate încăperile din casa ta, inclusiv către ușile din față și din spate. Înțelegi acum, prin intermediul Limbajului Luminii, care este motivul pentru care ți-am apărut în fața acelei uși?

Vă sugerăm tuturor celor care citiți acest mesaj să aplicați această analogie casei voastre. Prin asta ne referim la faptul că așa cum ușa casei voastre fizice este locul în care sinele vostru fizic trăiește, există anumite portaluri în viața voastră fizică care sunt portaluri către unde/când sinele vostru multidimensional trăiește.

Spunem ”unde/când” pentru că odată ce conștiința voastră trece prin acest portal întreg spațiul 3D și timpul 3D trece în AICI-ul și ACUM-ul cinci dimensional. Nu este un proces de trecere treptată prin spațiu pentru a petrece timp în dimensiunea a cincea. Cea de-a cincea dimensiune este infinit AICI în ACUM.

Prin urmare, pentru a avea experiența fizică de a călători printr-un portal și a ajunge în dimensiunea a cincea, VOI creați o serie de imagini și experiențe în propria voastră imaginație pentru a vă convinge conștiința trei dimensională că ceva s-a schimbat și realitatea voastră a devenit o alta.

Când vă ”imaginați” experiența de a păși prin portal îi dați creierului vostru 3D un răgaz pentru a trece într-o stare mai înaltă de conștiință. Creierul vostru 3D a fost instruit că voi sunteți defecți într-un fel și că aveți nevoie de timp înainte de a vă putea ajusta la o stare de conștiință mai înaltă.  

Cu toate acestea, odată ce ați ”dobândit” acea stare de conștiință mai înaltă, voi ați lăsat ca toate iluziile de timp și spațiu să se întoarcă la AICI-ul în care sunteți ACUM. Odată ce conștiința voastră este în ACUM, voi sunteți UNA cu portalul și UNA cu nenumăratele voastre expresii mai înalt dimensionale ale SINELUI.

În portal voi sunteți liberi de iluzia că trebuie să fiți mai buni și să vă reparați sau îmbunătățiți sinele fizic în vreun fel. Din perspectiva sinelui vostru cinci dimensional voi sunteți creatorul perfect al realității voastre fizice.

Putem auzi întrebarea voastră colectivă cum ar fi ”De ce mi-aș crea boala, vătămarea, sărăcia, singurătatea, etc., etc.” Lista mizeriilor umane continuă mai departe. Aceste mizerii umane sunt foarte reale din perspectiva conștiinței voastre trei dimensionale.

Atâta timp cât conștiința voastră este limitată la dimensiunea a treia, veți continua aceste experiențe. Acesta este motivul pentru care expansiunea conștiinței voastre în dimensiunile mai înalte ESTE ascensiune. ”Acolo unde se află atenția voastră – Acolo sunteți și voi.”

Așa cum trebuie să apăsați pe acceleratorul automobilului vostru 3D pentru a merge mai repede, trebuie să vă ”împingeți conștiința în frecvențele mai înalte” pentru a vă accelera percepția realității într-o dimensiune mai înaltă a realității.

Din fericire, această percepție colectivă a realității se expansionează din ce în ce mai mult pentru a vă consolida conceptul de dimensiuni mai înalte. Prin urmare, opuneți o mai mică rezistență colectivă la accelerarea conștiinței voastre în dimensiunile mai înalte.

În trecut, cei care au căutat să experimenteze în mod conștient dimensiunile mai înalte ale realității au trebuit să se retragă în ashramuri pe vârfuri de munte izolate, insule sau zone care să fie izolate de statica conștiinței colective umane.

Umanitatea ca și colectiv își expansionează treptat conștiința în undele cerebrale mai înalte prin care poate percepe ceea ce înainte a fost considerat ”imposibil” și probabil ”nebunie” de către colectivul liniilor temporale din trecut.

Un lucru de care cei treziți sunt pe deplin conștienți este că au existat multe forțe ale întunericului care v-au controlat realitatea. Aceste forțe ale întunericului au știut că dacă vă țin în frică v-ar putea controla cu ușurință. În plus, acești întunecați se hrăneau de fapt cu frica voastră. La fel cum Ființele de Lumină se umplu cu frecvențele mai înalte de lumină pentru a-și reface formele, ființele întunericului se umplu cu frecvențele mai joase ale fricii pentru a-și reface formele.

Dragi ascendenți, nu vă dăm aceste informații pentru a vă îndemna într-o bătălie împotriva întunericului. ”Bătălia împotriva ” a orice crează o mare furie și teamă, care vă coboară de fapt conștiința. Desigur, există povești de război celebre de mare eroism din timpul ”războiului”.

Le mulțumim și îi apreciem pe acești oameni bravi care au privit întunericul în față și au ales să nu acționeze din frică ci din IUBIREA pentru cei pe care îi protejau. De-a lungul nenumăratelor voastre ere de mare întuneric pe Pământ, războiul a fost adeseori singura cale de ”luptă împotriva întunericului”.

Din fericire, acea eră a ajuns la sfârșit. Cu toate acestea, ca în toate finalurile, întotdeauna există un ”timp” în care vechiul și noul co-există. Deoarece atât de mulți oameni trăiesc în zone devastate de război, facem un apel la ascendenții noștri să-și deschidă portalurile interioare pentru a deveni portaluri de lumină ”individuale” și/sau ”de grup”.

Ca și portal puternic pentru Gaia veți începe.
(Serviciul vostru este mult mai puternic dacă este un grup coeziv, dar dacă preferați puteți deschide singuri un portal.)
  

Ceremonia pentru Gaia


Deschideți-vă conștiința la Portalul vostru Personal spre SINE.

Fuzionați-vă conștientizarea/conștiința cu cele mai înalte frecvențe ale propriului vostru SINE Multidimensional.

Observați cum SINELE Mai Înalte ale tuturor membrilor din grup se unesc în UNUL.

Intim și în mod conștient conectați-vă cu propriul vostru SINE Mai Înalt, precum și cu toate SINELE Mai Înalte ale grupului vostru.

Permiteți frecvențelor mai înalte ale SINELUI Mai Înalt de Grup să curgă prin portalul vostru.

Observați cum portalul vostru de grup transmută într-un portal interdimensional.

Ca și grup – comunicați cu SINELE Mai Înalt al grupului vostru și/sau cu Gaia pentru a determina locația în care Elementalii alocați au cea mai mare nevoie de ajutorul vostru.
Este bine dacă grupul vostru dorește să facă acea determinare înainte de ceremonie.

Pentru a-i oferi cel mai mare ajutor lui Gaia toate grupurile vor lucra pe aceiași Elementali timp de două săptămâni. Elementalii Pământului vor fi primii.

Calibrați-vă atenția/conștiința pe portalurile locației alese a lui Gaia.

Alăturați-vă în Conștiința Unității cu grupul vostru fizic și mai înalt dimensional.

Deschideți-vă și activați-vă portalul cerându-le Sinelor voastre mai înalt dimensionale să trimită Iubire Necondiționată și Focul Violet în membrii grupului de pe suprafața lui Gaia.

Expansionați-vă conștiința pentru a include și Miezul lui Gaia.

Veți începe cu Elementalii Pământului și veți lucra cu ei pentru un timp Pământesc de 2 săptămâni.

25 Septembrie – Elementul Pământ
   9 Octombrie – Elementul Apă
 23 Octombrie – Elementul Aer
   6 Noiembrie – Elementul Foc și Finala

Noi, Familia voastră Galactică, vă cerem să deschideți aceste ”portaluri conștiente” care să conecteze frecvențele mai înalte ale SINELUI vostru Multidimensional cu chiar esența Pământului. Spunem ”portaluri conștiente” pentru că acestea sunt, de fapt, portaluri vii. Creierul vostru trei dimensional a fost învățat că unele lucruri sunt vii și că altele nu sunt vii. Această învățătură este mai mult ”munca celor întunecați”.

Dacă copacii ar fi fost vii, cum i-ați fi putut tăia? Dacă apa era vie, cum ați fi putut-o polua? Dacă cerul era viu, cum ați fi putut permite ca dârele chimice să existe? Dacă focul ar fi fost viu, cum l-ați fi putut folosi pentru a distruge în loc să inițieze? Dacă Pământul ar fi fost viu cum l-ați fi putut distruge pentru a câștiga bogăție sau surse de energie?

Apropo, aceste ”surse de energie” au fost necesare doar pentru că frecvența lui Gaia a căzut atât de mult încât omenirea a uitat de toate sursele de energie liberă care erau disponibile în cristalele Ei. Desigur, cristalele sunt vii și pot alege să spună NU instrucțiunilor distructive.

După ce cristalele au fost atât de prost folosite de către Atlanți, ele au ales ca și colectiv să ”adoarmă”. Numai atunci când iubirea necondiționată și conștiința multidimensională sunt trimise într-un mod iubitor în ele, vor decide dacă vor să se ”trezească” și să aibă încredere în acel om.

Atât de multe creaturi de-ale lui Gaia au ales să ”aibă încredere” în oameni, lucru care a dus la moartea lor. Omenirea a fost pierdută în întuneric nenumărate secole, linii temporale, realități paralele și alternative. Având în vedere că omenirea a fost cea care a permis întunericului să pună stăpânirea pe lumea sa, omenirea este cea care trebuie să ajute la readucerea lumii sale în LUMINĂ.

Ființele plante, animale, minerale și cetaceele au încercat să-și apere planeta, dar omenirea a ajuns să fie atât de pierdută în întuneric, încât chiar și ca și colectiv, ele nu au putut-o salva pe Gaia. Omenirea este cheia Ascensiunii Planetare. Prin urmare, ca ea însăși să poată ascensiona, ea trebuie să elibereze căile sale egoiste de ”Vreau să ascensionez ca să pot pleca de aici.”

Gaia este o planetă a ”cauzei și efectului”. Pentru a ascensiona dincolo de dimensiunea a treia, omenirea trebuie să-și asume responsabilitatea pentru EFECTUL CAUZELOR lor. Ne dăm seama că nu întreaga omenire va fi în stare să-și asume responsabilitatea în viața lor prezentă. Prin urmare, ei nu vor ascensiona pe cont propriu și nici măcar cu Gaia până când nu-și acceptă propria putere interioară și nu o folosesc pentru a-și ajuta planeta.

Din fericire, există și alte planete pe care se pot încarna pentru a-și continua procesul lor de energie emisă este energie care se întoarce/primită. Adevărul este că mulți dintre cei care nu și-au adus aminte legea cauzei și efectului fac parte dintre codașii pe care Gaia i-a primit pe planeta sa pentru a le mai da o șansă.  

Suntem conștienți de faptul că nici unul dintre cei care sunt atrași să citească aceste informații nu fac parte din acel grup. Vă împărtășim din nou aceste informații pentru a vă aminti, dragi Luptători pentru Lumină, că sunt unii care nu vor fi în stare să accepte eforturile voastre de a-i ajuta.

Vă rugăm să nu percepeți refuzul lor de a-i ajuta ca și pe un eșec personal. Noi, Familia voastră Galactică, am avut aceiași experiență de a NU fi în măsură să-i ajutăm pe cei pierduți în dimensiunea a treia. Dacă aveți tendința de a percepe drept eșec ajutorarea unei persoane, uitați-vă în aura acesteia.

Cu percepțiile voastre expansionate veți fi în măsură să vedeți dacă ei NU sunt conectați prin chakra lor coroană cu lumile mai înalte. Veți vedea și dacă inimile lor sunt închise și/sau dacă aura lor are multe dungi de negru, maro și roșu murdar.

Atunci când și dacă întâlniți astfel de oameni, trimiteți-le iubire necondiționată și focul violet. Apoi, lăsați-i cu viața lor. Nu vă așteptați ca un copil de clasa a întâia să meargă la liceu. Sunt unii oameni care vor avea nevoie de câteva runde de încarnări înainte de a fi în stare să accepte lumina. Când sunt pregătiți să accepte acea lumină, darul vostru de acceptate necondiționată îi va ajuta.

Vedeți cât de importanți sunteți VOI? Noi vedem și vă mulțumim. Și Gaia vă mulțumește. În încheiere vă amintim să vă notați visele și experiențele din meditație. Poate că nu veți fi în stare să le înțelegeți încă, dar dacă le-ați notat, într-o zi, le veți găsi ”din întâmplare” și veți înțelege în TOTALITATE semnificația lor.

Fiți răbdători cu sinele vostru și cu Gaia. Amintiți-vă că VOI ați venit pentru Gaia! VOI sunteți deja ascensionați în propria voastră conștiință multidimensională și vă întoarceți la aceste aspecte ale SINELUI vostru mult mai des decât vă puteți imagina.

Prin urmare, folosiți-vă minunata voastră imaginație (care este gândire cinci dimensională) pentru a vă MENȚINE PORTALUL DESCHIS. Deoarece noi suntem liberi de povara timpului și spațiului, noi suntem ÎNTOTDEAUNA în Portal pregătiți să vă întâmpinăm.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.