sâmbătă, 19 septembrie 2015

Sunteți într-o perioadă de timp crucială – Sananda


De Jenny Schiltz

Am venit la voi astăzi pentru că vă aflați într-un moment crucial. Valurile care intră pe Pământ devin din ce în ce mai puternice. Aceste valuri vor atinge punctul culminant în jurul datei de 23 Septembrie și vor rămâne înalte până în 29 Septembrie. Acesta este un moment deosebit de critic, unul care vă va cere să fiți în spațiul inimii voastre. Mulți dintre voi experimentați teste care vă scot din spațiul inimii, spațiul cunoașterii și al unimii cu cel mai înalt aspect și cea mai înaltă frecvență a voastră. Acestea au loc astfel încât să puteți simți diferența și să vedeți ce a rămas nerezolvat în voi. Ceea ce a rămas nerezolvat vă împiedică să rămâneți pe deplin ancorați în spațiul inimii voastre. De asemenea, acestea au rolul de a vă face să practicați aducerea voastră înapoi în rezonanță cu adevăratul vostru sine. Cu cât stați mai mult în acest spațiu, veți descoperi că cu atât mai puțin ieșiți din el. Energia care vine pe Pământ va fi cel mai bine folosită de către cei care sunt în stare să rămână în spațiul inimii lor, locul unimii sau al Conștiinței Christice. Sunt multe nume pentru această conexiune vitală, dar sentimentul/simțirea este aceiași pentru fiecare dintre ele. Acesta este spațiul în care sunteți capabili să iubiți totul, să vedeți frumusețea în ceea ce se desfășoară, și cel mai important, vă permite să aveți încredere că tot ceea ce se întâmplă este perfect.
Pe măsură ce valurile de energie se intensifică, se va produce din ce în ce mai multă frică deoarece aceasta este reacția naturală atunci când cineva nu știe/înțelege ce se întâmplă. Chiar și cei total inconștienți sunt în stare să simtă energetic o schimbare în jurul lor. Totuși, chiar și cei care nu dispun de o înțelegere vor avea dreptul de a face o alegere, pot intra în frică și să caute evenimente și schimburi care să le valideze sentimentele/simțirile, sau își vor continua mai departe viața de zi cu zi păstrând o perspectivă pozitivă. Nu ar trebui să subestimați puterea unei perspective pozitive deoarece aceasta implică încrederea în univers și o cunoaștere profund înțeleasă. Voi cei care sunteți conștienți aveți responsabilitatea de a vă îndepărta de tot ceea ce aduce frică și lipsă de armonie în sistemul vostru. În acest moment, acest lucru este foarte important deoarece tot ceea ce cauzează frică, durere sau judecată vă va scoate din spațiul inimii. Acest lucru nu înseamnă să ignorați sau să pretindeți că suferința nu există. Mai degrabă aceasta este o oportunitate pentru voi ca să trimiteți iubire necondiționată către tot ceea ce provoacă durere. Acest lucru poate fi făcut în timp ce recunoașteți că alții au propria lor cale și scop așa cum și voi o aveți pe a voastră și că fiecare este exact ceea ce sufletul are nevoie pentru propria sa creștere.

Este necesar să vă examinați propriile voastre așteptări legate de valul de energie care se construiește pe planeta voastră. Ceea ce simțiți în legătură cu modul în care valul vă va ajuta va determina efectele asupra vieții voastre. Dacă cineva privește valul cu bucurie și entuziasm, recunoscător pentru ajutorul pe care acesta i-îl oferă, atunci va descoperi că acest val chiar îl propulsează înainte în călătoria sa. Dacă cineva simte frică și că acestui val îi vor urma schimbări dezastruoase, cum ar fi schimbări ale Pământului, tulburări politice și chiar sfârșitul civilizației, atunci valul va trece și ei vor rămâne în mare măsură neschimbați deoarece frica i-a împiedicat să se deschidă pe deplin potențialului. Acest val este o oportunitate excelentă de a vă seta intenția de a trece dincolo de gândurile, comportamentele și vechile programări care v-au limitat capacitatea de a merge înainte. Fiecare dintre voi va primi ajutor în eliberarea a tot ceea este pregătit să fie eliberat dacă lecția a fost încheiată. Pentru cei ce se simt prinși într-un tipar, acum este un moment bun să creară să le fie arătat ceea ce este menit să le arate acest tipar. Numai prin adevărata înțelegere a lecției poate cineva să treacă dincolo de ea. Nu toți sunt conștienți de tiparele care le influențează din greu viața, acum este momentul să cereți să vă fie arătat ce schimbări trebuie să faceți în viața voastră, ce este ceea ce vă împiedică în întruparea tuturor aspectelor voastre mai înalte. Mulți dintre voi vă confruntați cu o redeșteptare a unor frici profunde astfel încât să le puteți depăși și trece dincolo de ele astfel încât să nu le luați cu voi în noua lume. Altora li se arată unde au avut judecăți și nemulțumiri față de alții și li se oferă posibilitatea de a nu mai continua programarea și credințele care au creat diviziunea. În fiecare moment voi vă creați holograma și puteți alege să aduceți cu voi în noua lume lucrurile care vă ajută și lucrurile care vă împiedică în creșterea voastră. Conștientizarea lor este cheia.

Acest val îi va ajuta pe toți cei care sunt pregătiți să fie ajutați, iar cei care încă mai explorează tărâmurile joase ale densității vor primi îndemnuri trimise de sufletul lor care să-i încurajeze să se deschidă și să se trezească. Suntem foarte încântați de acest progres și de numărul mare al acelora dintre voi care ați trecut sau veți trece bariera cinci dimensională în săptămânile care urmează. Cei mai mulți dintre voi veți continua să mergeți mai departe prin dimensiuni, curățând mai multă densitate, întrupând mai mult din sursa sufletului vostru. Fiecare dintre voi care face această muncă afectează colectivul prin vibrația voastră crescută. Ca undele într-un iaz, fiecare dintre voi vă puneți amprenta peste tot ce este în jurul vostru. Prezența voastră mai înalt dimensională îi va ajuta să se trezească și să se schimbe pe cei din jurul vostru care sunt pregătiți să se schimbe. Contribuția voastră în acest moment este importantă și vă cerem să rămâneți prezenți, conștienți și în spațiul inimii voastre.

Cu mare iubire pentru fiecare dintre voi,

Sananda


Conversație personală cu Sananda

Jenny: Ultimele două săptămâni au fost un vârtej de uimitoare creștere, accelerare în abilități și de cele mai înalte maxime și cele mai joase minime. Epuizarea poate fi copleșitoare.

Sananda: Multe au loc în toate straturile corpului tău, chakrele tale sunt actualizate și la fel este și câmpul tău merkaba. Pentru ca acestea să poată avea loc, mai multă densitate trebuie să-ți părăsească forma. Epuizarea este cheia de care corpul tău are nevoie pentru a se relaxa în scopul de a integra mai eficient schimbările. Acest îndemn la odihnă trebuie onorat.

Jenny: Am avut o situație în care una dintre cele mai profunde frici ale mele, pe care am crezut că am rezolvat-o, a fost adusă la suprafață de unul dintre membrii familiei. În timp ce am înțeles că acest lucru a fost un dar, arătându-mi ceea ce mai este nerezolvat în interior, am fost șocată de cât de profundă a fost depresia prin care am trecut. Am fost în stare ”să o dorm” și să trec prin ea în următoarea zi, dar totuși am fost surprinsă de reacția mea. Am simțit ca și cum m-aș fi prăbușit dimensiuni înapoi în părțile mai profunde, grele.

Sananda: Într-adevăr ai făcut-o. A trebuit să revizitezi locul în care frica a fost creată și să o elimini din cel mai jos aspect al formei tale în scopul ca voi toți să puteți merge mai departe. Fiind multidimensionali voi aveți capacitatea de a merge în orice timp și spațiu, lucru care vă permite să curățați chiar și cele mai profunde părți ale psihicului vostru. Este necesar în aceste frecvențe mai înalte să vindecați chiar și cele mai mici fire care vă leagă de vechi.

Jenny: Acest lucru va continua să se întâmple pe măsură ce merg mai departe?

Sananda: Da, dar vei descoperi că acest lucru devine tot mai ușor. Ai fost în stare să treci prin asta foarte repede fără să înțelegi pe deplin ce se întâmplă. Acum înțelegi și poți vindeca aceste piese cu ușurință.

Jenny: Cum vor ști oamenii că s-au mutat în dimensiunile mai înalte?

Sananda: Pur și simplu prin observarea interacțiunilor și acțiunilor lor. Pe măsură ce cineva vibrează mai înalt apare o ușurință în modul în care totul se petrece, lucrurile curg. Sincronicitatea crește și manifestarea este mult mai rapidă. Când apar situații neplăcute, uitați-vă la reacția din corpul vostru fizic și la gânduri. Ești în stare să vezi planul mai înalt sau să crezi că există unul, chiar dacă acesta este ascuns? Apropierea de stresul vieții în formă cu mai puțină angoasă este un semn că ai urcat în vibrație și înțelegere.

Jenny: Simt că acesta este doar începutul unei călătorii uimitoare de descoperire de sine.

Sananda: Și este, draga mea, este.

Sper ca întrebările și răspunsurile mele să vă ajute așa cum m-au ajutat și pe mine. Vă trimit vouă și mie însămi întreaga iubire pe care o putem gestiona. Fiți binecuvântați și să primiți vindecare.


Jenny


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.