luni, 4 decembrie 2023

Mesaj de la Grupul Arcturian 3 Decembrie 2023

Marilyn Raffaele 

Bun venit dragi cititori. 

Intrați într-o perioadă în timpul căreia o mare parte a lumii sărbătorește nașterea maestrului învățător Isus. Este important să vă amintiți că povestea Crăciunului este povestea fiecărui om, nu doar a unui singur om. Christos-ul (Lumina Conștiinței Spirituale) poate fi născut doar într-o conștiință golită (grajdul) de ego-ul personal și de credințele bazate pe dualitate, separare și două puteri. Pentru că această stare de conștiință este deja plină, frecvențele mai înalte ale Sinelui real nu pot curge – nu există ”nici o cameră la Han”. 

Primele zile ale fiecărei călătorii spirituale sincere includ, în mod obișnuit, o perioadă de ”retrageri” personale și probleme care se pot manifesta fizic, emoțional, mental sau chiar spiritual. Pentru că frecvențele mai înalte ale Conștiinței Christice nu se pot alinia cu o conștiință deja plină cu o energie de o rezonanță mai joasă, curățările încep adeseori să servească la demontarea sistemului de credințe trei dimensional al căutătorului.  

Asta este ceea ce reprezintă ”noaptea neagră a sufletului”. Această perioadă poate fi extrem de dureroasă pe măsură ce căutătorul își examinează multe dintre credințele pe baza cărora el/ea și-a construit viața, se năruie. Cu toate acestea, este întotdeauna temporară dacă nu se opune rezistență pentru că odată ce conceptul fals despre ceva este eliminat, realitatea sa poate începe să se manifeste. Curățarea a tot ceea ce este vechi și fals este necesară pentru trecerea la următorul pas al călătoriei evolutive. Fiecare om își experimentează procesul personal de curățare în funcție de starea sa de conștiință și energiile care trebuie curățate. 

Niciodată să nu simțiți cumva că ați eșuat dacă tot iadul pare să se dezlănțuie în viața voastră. Considerați fiecare experiență, indiferent de cât de dificilă sau de devastatoare este, ca pe o absolvire deoarece aceste experiențe servesc la trecerea voastră din și dincolo de o stare de conștiință pe care ați depășit-o. Multe dintre energiile care acum se curăță au fost adăugate de-a lungul vieților voastre și au ajuns să fie ferm stabilite în sistemul vostru de credințe făcându-le dificil de eliberat pentru că vă sunt familiare chiar și-atunci când le recunoașteți ca fiind energie veche. 

Lăsați procesul să se desfășoare dragilor, având întotdeauna încredere că Sinele vostru Mai Înalt (eu-l vostru care n-a uitat niciodată UNimea) este la conducere și nu sentimentul personal al ego-ului care crede că trebuie să facă asta sau să facă aia ca să fie spiritual. Puteți face toate lecturile, cursurile și activitățile pe care simțiți că trebuie să le faceți ca să evoluați mai profund în cine și ce știți acum că sunteți, dar Sinele Mai Înalt este cel care vă determină pregătirea, precum și ce experiențe ar putea fi necesare ca să ajungeți acolo. 

Poate părea că nimic nu se întâmplă în căutarea pentru o realizare mai profundă, dar știți că în momentul în care ați fost pregătiți și v-ați început în mod conștient căutarea adevărului, v-ați declarat, conștient sau inconștient, intenția de a evolua spiritual. În acest moment ”trenul pleacă din gară” și nu se oprește până nu ajunge la destinație chiar și atunci când sunt opriri și denivelări pe parcurs sau decideți că vreți să coborâți. 

Activitățile ”spirituale” exterioare indică intenția de a evolua și sunt pași importanți până la un anumit punct, dar vine un moment în care fiecare căutător trebuie să treacă dincolo de activitățile menite să-l aducă mai aproape de Creator, ca să treacă dincolo de sentimentul separării; aceste activități reprezintă o conștientizare că sinele și întreaga viață este deja una cu Creatorul. Aceasta este diferența dintre metafizică și religia organizată (separare) și misticism (unime). 

Treaba voastră este să vă odihniți într-o conștientizare a unimii, să aveți încredere că sunteți ghidați în fiecare moment și să lăsați procesul să se desfășoare. Eliberați toate conceptele despre cum este sau trebuie să arate spiritualitatea. Renunțați la orice credințe rămase, derivate din imaginile ”sfinților” cuprinși de lumină și cu ochii în sus, promovând ideea că ei sunt mai buni, mai sfinți și mai aproape de Creator decât voi. Este timpul să treceți de la predicatori, experți, articole și chiar canale care vă spun că sunteți ”mai puțin decât” și trebuie să fiți ”mântuiți”. Nu ați fost niciodată ne-”mântuiți”. 

Nimeni nu poate evita atracția interioară constantă către o conștientizare mai profundă chiar și atunci când sau dacă este la un nivel trei dimensional. Ca o individualizare a Conștiinței Divine, fiecare om este automat atras să-și experimenteze din nou totalitatea și o va căuta în acord cu starea sa de conștiință. Chiar și criminalul crede că, cumva, își face viața mai întreagă prin acțiunile sale. 

Fiecare persoană este deja susținută și menținută de sine, întreagă și completă, cauză și efect, abundentă, inteligentă, armonioasă și infinită, etc. etc., dar densitatea și hipnotismul rezultat din existența trei dimensională blochează pentru majoritatea această conștientizare. Călătoria evolutivă nu este altceva decât procesul de-a nu vă mai sta în cale și să lăsați aceste calități deja prezente ale Sursei/Creatorului/Conștiinței Divine să curgă în exprimare – povestea Crăciunului. 

Încrederea este adeseori dificilă pentru că oamenii au fost programați în credințele separării de-a lungul multelor lor vieți. Aproape toată lumea se naște purtând energii de frică, neîncredere și separare, făcându-i automat să poarte un sentiment de neîncredere de-a lungul vieții. Când trăiești într-o energie trei dimensională este înțelept, practic și necesar să nu te încrezi și să pui la îndoială situațiile și indivizii, dar, în același timp, ca o persoană trezită spiritual, este important să îți amintești că frica și neîncrederea sunt fațete ale energiei separării. 

Viața trăită într-o energie trei dimensională nu este ușoară și nu este pentru cei slabi de inimă, motiv pentru care voi, cei care sunteți evoluați spiritual, ați fost considerați suficient de puternici și curajoși ca să fiți parte și să contribuiți la procesul de ascensiune al Pământului. Nu tuturor celor care au vrut să fie pe Pământ în acest moment li s-a permis să vină. Voi ați venit să curățați toată energia veche rămasă atât pentru voi înșivă, cât și pentru întreaga lume și, făcând acest lucru, ridicați conștiința colectivă a Pământului la un nivel nou și mai înalt. Voi o faceți. 

Călătoria devine mai ușoară pe măsură ce renunțați la vechile bagaje îndelung purtate și confortabile. Problemele considerate cândva importante încep să pară neimportante. Începeți să lăsați în urmă ceea ce se face și ce nu, corect și greșit, ce trebuie să faceți și ce nu trebuie să faceți, păcat și nu-i păcat, bine și rău. Regulile care v-au fost predate, bazate pe dualitate, separare și două puteri, încep să se prăbușească și descoperiți că viața devine mai ușoară atunci când sunteți aliniați cu realitatea. 

Descoperiți că printr-o gândire conștientă ați devenit mai înțelegători, mai răbdători, mai iubitori, mai buni pentru că ați îndepărtat blocajele și ați deschis ușa către propria Conștiință Divină lăsând-o să curgă ca voi. Lucruri, evenimente, oameni, soluții și situații care sunt împlinitoare și de un nivel înalt încep să apară pe neașteptate. Lucruri pe care nu le-ați fi putut cere pentru că nu le știați. Împlinirea este adevărata natură a SINELUI. Voi sunteți, întotdeauna ați fost și întotdeauna veți fi, Ființă Spirituală Divină, în ciuda oricăror aparențe prezente sau trecute care spun contrariul.

 

Noi suntem Grupul Arcturian 12/3/2023

 

Traducere Monica Poka

Sursa


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.