marți, 5 decembrie 2023

Misiune Specială

Sanat Kumara prin Jenny Schiltz 

Bună tuturor, am o canalizare de împărtășit. Lucrurile se schimbă foarte repede, acest proces s-a accelerat și vom primi mai multă înțelegere și îndrumare. 

Această transmisie a fost de la Sanat Kumara. 

”Un grup de indivizi au căzut de acord la nivel de suflet să ancoreze în ei următoarele serii de coduri și rețele. Noi ghizi au fost atribuiți și adăugați echipelor lor (de ghizi) ca să îndeplinească această sarcină. Cei care au fost de acord vor fi într-o constantă stare de descărcare și încărcare a informațiilor. 

Informațiile încărcate vor fi despre corp, rețele și despre ce se petrece în lumea lor exterioară. Ei nu vor raporta despre colectiv, ci mai degrabă despre holograma lor personală. Urmărim modul în care codurile descărcate le afectează formele și pe cei din jurul lor. 

Toate aceste informații vor fi încărcate și se vor face ajustări, dacă va fi nevoie, înainte ca codurile să fie transmise în colectiv prin intermediul Soarelui.” 

Cum vor ști oamenii dacă participă la acest eveniment? 

”La auzirea sau citirea acestor cuvinte, va apărea o rezonanță în formele lor. Fiecare persoană este poziționată strategic, astfel încât să fie garantată acoperirea completă a Pământului cu o anumită suprapunere.” 

Cei care participă la acest eveniment, ce trebuie să știe? 

”Va fi esențial ca forma fizică să fie ascultată, conectată cu și să-i fie asigurate resursele corespunzătoare. Oligoelementele sau mineralele vor fi cruciale. Ceea ce este adeseori scos din dietă este tocmai ceea ce va fi necesar. Fierul va fi important și trebuie consumat conștient, vă recomandăm să îl luați prin alimentație și nu sub formă de suplimente. Trebuie să fie în concordanță cu biochimia corpului.” 

Cât va dura perioada de testare? 

”Anticipăm că va continua pe parcursul a șase luni din timpul vostru.” 

Dacă codurile nu sunt oferite prin Soare, prin plasmă cum vor fi ele primite? 

”Ele vor fi transmise direct prin Sursa Sufletului în chakrele mai înalte de deasupra chakrei coroană. Acestea vor fi filtrate prin chakra coroană în formă. Integrarea codării va fi complet individuală. Se cere ca dacă cineva simte că rezonează cu această informație, să intre în modul observare a propriului corp, a lumii sale. Înțelegând prin asta, ceea ce se petrece și prin conectarea cu sarcina, sperăm că acest lucru nu numai va reduce povara, ci că vom fi în măsură să obținem informații mai valoroase. 

După cum știi, am intrat într-o fază care nu a fost finalizată înainte. Îi apreciem foarte mult pe cei care au fost de acord să fie precursorii acestor coduri.” 

Mulțumesc!

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Adeseori, atunci când primesc canalizări, aud cuvinte, dar primesc și ceea ce eu numesc un pachet de informații descărcat, care sunt mult mai mult decât cuvintele pe care le aud. Înțeleg că este vorba de un grup care a fost de acord să participe la o ”testare beta” a unei serii de coduri concepute să ajute transformarea în forma fizică de la una pe bază de carbon la una cristalină (Christic aliniată). Aceste coduri vor veni direct de la supra-suflet în corp. Un ghid nou, unul versat în forma umană și ADN, a fost desemnat să monitorizeze îndeaproape schimbările care au loc în corp. 

Dacă simțiți că ați fost de acord cu această sarcină specială, două lucruri sunt cruciale: unul este alimentarea corpului cu mineralele esențiale de care are nevoie, al doilea, și extrem de important, este COMUNICAREA. Vă rugăm să comunicați cu echipa voastră cum vă simțiți, ce observați că se întâmplă la nivel fizic, mental, emoțional și spiritual. De asemenea, împărtășiți ceea ce observați în cei din jurul vostru pe măsură ce vă schimbați. Oamenii se simt provocați de prezența voastră sau se simt magnetizați de voi? Puteți împărtăși verbal aceste informații, le puteți nota sau le puteți transmite telepatic. Modul în care participanții reacționează la coduri va determina viabilitatea ca acestea să fie trimise către colectiv. Cu cât este mai multă comunicare, cu atât mai bine. 

Vă rog să împărtășiți cu cei despre care credeți că ar putea face parte din acest proiect. Mulțumesc!

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

Imagine: Codul Susținerii Corpului ... reconstruirea apelor tuturor corpurilor - Susanna Amara


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.