joi, 14 decembrie 2023

Umbre de gri

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Sunt lucruri de spus. 

Vom vorbi acum despre traiectoria unei populații aflate în procesul de trezire. Pentru că urmează o cale care nu numai urcă și coboară, dar se și mișcă la întâmplare. Nu este chiar o linie dreaptă. Deși destinația este singulară, metoda aleasă și calea să ajungeți la acea destinație, diferă.    

Vorbesc acum direct oamenilor pământeni care în curând se vor confrunta cu Adevărul cu privire la identitățile tuturor jucătorilor în capturarea Pământului, precum și la rolurile lor. Pe măsură ce Adevărurile sunt dezvăluite și înțelese, va fi nevoie să fie luate unele decizii. 

Aceste decizii se rezumă la lucruri precum încrederea, iubirea, iertarea, pedeapsa, răsplata și dreptatea. Aceste decizii au repercusiuni în fiecare direcție și pentru fiecare participant. Aceste decizii sunt luate în interior. Ele vin din esența Adevărului vostru. Ele emană din inima voastră. 

Vi se va cere să distingeți între urârea acțiunii și urârea făptuitorului. Există nivele de implicare, consimțire și responsabilitate. Toate aceste lucruri vor influența alegerile inimii voastre. 

Fiecare dintre voi se află în aceiași călătorie. Este o călătorie de la neconștientizare la cunoaștere deplină. Este o călătorie de la separare la unitate. Este o trecere de la nu la da. Vă scoate din izolare și vă face să recunoașteți Unimea. 

Sunt multe drumuri să ajungeți acolo. Unele durează mai mult decât altele. V-ați putea referi la acestea ca fiind traseul pitoresc. Altele sunt rapide. Ele sunt abordate cu intensitate și focalizare extremă. Toate călătoriile includ atât întuneric cât și lumină. Fiecare dintre ele. 

Cei care adoptă calea rapidă și aprigă o fac din mai multe motive – toate pornind din iubire. Călătoria lor personală se accelerează prin participarea la cele mai întunecate fapte și ies din această călătorie cu o cunoaștere profundă a ceea de ce este capabilă corupția. 

Ceea ce fac acele vieți este să ofere oricui participă la ele o șansă la propria accelerare rapidă. Ei fac asta ca un dar pentru rasă. Astfel de vieți sunt alese cu o deplină cunoaștere – știind că se pot pierde în fața seducției corupției. Atunci este nevoie ca Lumina să le aducă aminte. 

În scenariul jucat acum pe Pământ, atât cei corupți, cât și cei care nu sunt corupți – au o oportunitate de creștere exponențială. Într-un fel, cei corupți se lasă la mila voastră. Au încredere că voi vă veți aminti; vă veți aminti Unimea și faptul că ați fost de acord cu planul înainte de a vă întrupa. 

Acest plan cere ca cele mai strălucitoare lumini să lumineze întunericul care a luat în stăpânire Pământul. Odată ce este pe deplin expus, planul a fost întotdeauna să vă amintiți. Să vă amintiți Unimea. Pentru că Lumina voastră este strălucitoare, puternică și capabilă de miracole – totuși, la fel este și Lumina celor corupți. 

Aceste nuanțe de simțire, greu de deslușit, sunt ceea cu ce vă veți confrunta în curând. Ramificațiile alegerilor făcute în următoarele luni ale călătoriei voastre vor ajunge mai departe decât ați putea conștientiza. Nu există decizii neînsemnate sau alegeri lipsite de importanță. Ceea ce simțiți cu adevărat, se extinde dincolo de cunoașterea voastră către persoana către care este îndreptată. 

Omenirii i-a fost oferit un dar. A fost ținut mult în ambalajul care astăzi este rupt. Aveți o șansă să vă folosiți Lumina în toate locurile – în cele considerate ”ca meritând”, precum și în cele considerate ”ca nemeritând”. 

Există moduri în care să vă descurcați cu corupția în societate și acum le veți descoperi. Veți descoperi că în următorii câțiva ani un efort destul de mare se va concentra pe rezolvarea acestei probleme – de această dată cu intenția aducerii de beneficii întregii societăți – incluzând pe toată lumea. 

Ceea ce este introdus astăzi aici este gândul. Este un gând de gri. Lucrurile nu sunt aproape niciodată absolut albe sau absolut negre. Există numeroase nuanțe de gri, iar lumea voastră este pe cale să învețe să le recunoască și să se descurce cu ele în beneficiul tuturor. 

Aceste răspunsuri vor veni din miezul vostru, locul în care sălășluiește Adevărul. Vă este oferită acum șansa să vă accesați și să vă folosiți Adevărul în serviciul a Tot ceea ce este. 

Vei vedea, dragul meu om drag. Va merita fiecare pas făcut.

 

Mulțumesc.

 

Traducere Monica Poka

Sursa 

Foto Adrian Petrișor


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.