sâmbătă, 30 decembrie 2023

Apariția Adevărului

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Multe lucruri s-au petrecut sub ochii publicului. Acest lucru este intenționat, deoarece intensitatea bătăliei doar crește. Ambele ”părți” contribuie la această lipsă de informații precise. Nu faceți greșeala să credeți că doar cei corupți sunt cei care înșală Masele prin știri. 

Ceea ce diferă în intenție este similar în metodă – totul este control. 

Deoarece rasa a fost controlată pentru atât de multe generații, este singura metodă concepută în timp ce se fac astfel de schimbări masive în infrastructură. ”Control” poate suna detestabil pentru o ființă de Lumină Pură, așa cum sunteți voi. Totuși, înțelegeți că abia de curând v-ați dat seama de lumina voastră și ați amplificat-o. 

Apariția Adevărului are loc pe atât de multe nivele, dragul meu om drag. Se petrece în interior. Emite de la voi precum și de la Pământul însăși. Simultan, aceste Adevăruri apar din structurile și societățile pe care le-ați creat. Înțelegeți că, deoarece aceste structuri sunt create de voi și aceste societăți create în jurul vostru – apariția Adevărului Absolut se va petrece doar după ce va avea loc pentru voi. 

Vedeți voi? 

Mass-media, instituțiile și oamenii care se află acum în pozițiile de putere și control au fost plasați acolo de oameni; de voi. Asta a fost o versiune netrezită a omenirii. A fost făcută de ființe care nu și-au cunoscut pe deplin Lumina și Adevărul. Prin urmare, ceea ce a fost creat de voi, în acel cadru, nu vă reprezintă pe voi cei de acum – pe voi ca rasă trezită, conștientă și iluminată. 

Trecerea la conștiința deplină are loc treptat și pentru toți deodată. Pentru unii dintre voi a fost o aventură agonizantă de lungă durată. Deveniți nerăbdători. Vreți să vă ”smulgeți Pansamentul”. 

În schimb, Pansamentul este îndepărtat încet și simțiți fiecare tragere și dezlipire, așteptând să se termine odată. 

Înțelegeți că, chiar și aceia dintre voi care sunteți treziți și conștienți de foarte multă vreme, nu puteți aprecia pe deplin profunzimea controlului din viața voastră și modul în care acesta (controlul) a servit la consolarea și calmarea voastră. Autonomia totală este 100% vie și este implicată 24/7. Nu v-ați apropiat niciodată de acel nivel de contact constant. Este nevoie de o ajustare. 

Este una să vă răzvrătiți împotriva controlului și cu totul alta să preiei cârmuirea și să navighezi întreaga călătorie. Nu sunteți exersați în asta și ați învățat destul de bine să vă bazați pe ”autoritate” pentru cel puțin o parte din viața voastră. 

Domeniile de interes în care ați avut încredere în ”alții” din afara voastră includ domeniul medical, monetar, religios, fiziologic, psihologic, emoțional și academic – ca să numesc doar câteva. Ceea ce veți înțelege în cele din urmă nu este că toate sursele de informații primite până acum nu pot fi de încredere. Nu, veți vedea că toate sursele de informații vor trebui examinate în ceea ce privește scopul lor în furnizarea acestora în primul rând. 

Pe măsură ce Trezirea se desfășoară în interiorul vostru, ea va face simultan același lucru în mass-media și instituțiile voastre. Ceea ce se întâmplă este că Lumina care sunteți vă informează însăși ființa, iar această Lumină nu poate să nu modifice structura la tot ceea cu ce interacționați. 

Această Lumină nu este limitată la contactul local. Este cu mult, mult mai mare decât ochiul poate percepe. 

Prin urmare, procesul este organic, extinzându-se în mod natural și modificând simultan fiecare fațetă a vieții; în interior și în afară. În acest fel, dragul meu om drag, Unimea voastră este încă o dată identificată și actualizată. 

Unul. 

Un singur organism compus din exprimări infinite. Ca Unul luați în seamă chemarea Iluminării, iar acest lucru este evident în fiecare fațetă; Toate laturile și fiecare formă. Nu există excepții. Fiți atât răbdători cât și entuziaști. Pentru că voi sunteți martorii descoperirii Adevărului Sacru. 

Asta este esența tuturor lucrurilor fizice. 

Creșterea în frecvență îl propulsează înainte și spre exterior, unde este apoi simțit fizic. Ați venit aici acum pentru această experimentare.* 

Asta e tot. 

Mulțumesc. 

 

 

*Vizual: Ceea ce am văzut a fost o ființă de lumină strălucitoare, încapsulată în ceea ce arăta ca bolovani și stânci. Aceștia cădeau puțin câte puțin și în timp ce făceau asta – Lumina s-a arătat. A fost foarte frumos și dramatic. Ceea ce a mai apărut este că toate părțile fac parte din Trezire. Acest unic mesaj este întărit din nou și din nou. Are loc pentru toată lumea și durata ”timpului” necesar se datorează acestui fapt.

 

Traducere Monica Poka

Sursa

Foto Roksolyana Hilevych Photography


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.