luni, 25 decembrie 2023

Sperăm că ați inclus asta în trezirea voastră

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi suntem îndeaproape conectați cu fiecare dintre voi, așa cum sunteți și voi toți îndeaproape conectați unii cu ceilalți acolo pe Pământ. Știm că vedeți acolo în lume oameni făcând lucruri și spunând lucruri care vă supără și credeți că nu există nicio modalitate prin care ați putea fi conectați cu acea persoană sau acel grup de oameni, dar sunteți. Aveți, acolo pe Pământ, iluzia separării care v-a oferit oportunitatea să aveți anumite experiențe pe care le-ați fi putut avea doar în timp ce vă aflați sub influența acelei iluzii, dar cu siguranță sperăm că o parte a procesului vostru de trezire a inclus și cunoașterea faptului că nimic și nimeni nu există cu adevărat în afara voastră. 

De fapt, toți spun lucruri și fac lucruri care vor stimula mai mult evoluția conștiinței voastre, dacă lăsați ca expansiunea să se producă din ceea la ce sunteți martori. Trebuie doar să decideți că orice vă supără pe moment, o face pentru că este menit să vă apese acele butoane. Sunteți meniți să iubiți necondiționat, să iertați și să aveți compasiune pentru toți ceilalți, indiferent de cine sunt ei și indiferent de ceea ce au făcut. 

Nu sunteți meniți să judecați, să vă fie frică și să trageți linii în nisip, dar asta a fost calea omenirii pentru atât de multă vreme. Odată ce vă dați seama că toți oamenii din lume reprezintă aspecte ale voastre, atunci puteți începe să vedeți care sunt posibilitățile voastre. Ceea ce vreți cu adevărat să faceți este să deveniți o persoană întreagă și completă și nu puteți face asta condamnând în același timp un aspect al vostru. Acesta este motivul pentru care este nevoie să dați drumul la toate astea și să-i acceptați pe toți așa cum sunt și, totodată, acesta este și motivul pentru care ajungeți să experimentați toate acestea așa cum sunt. Voi le-ați creat așa cum sunt astfel încât să puteți experimenta creșterea. 

Nu există creștere pe care să o experimentați dacă toată lumea este iubitoare tot timpul. Atunci nu există mișcare de la judecată și condamnare la acceptare și iubire necondiționată. Și dacă nu există mișcare, atunci ce rost avea să te păcălești tu pe tine cu privire la cine ești cu adevărat și să-ți asumi iluzia separării nu numai de alți oameni, ci și de Sursă? Vreți visceral să experimentați cine și ce sunteți cu adevărat, ceea ce înseamnă că vreți să simțiți asta. Vreți mai mult decât să spuneți pur și simplu că știți că sunteți o Ființă Sursă de Energie de iubire și lumină. 

Voi vreți să aveți, de fapt, această experiență și toți oamenii din lume vă oferă ocazia, dar trebuie să o acceptați. Trebuie să o luați și să mergeți cu ea și să decideți cine sunteți cu adevărat, cine vreți să fiți și cine decideți să deveniți. Credeți-ne atunci când vă spunem că întotdeauna este mai mult. Întotdeauna va fi mai multă iubire și mai multă lumină, mai multă expansiune și mai multă creștere. Chiar și după ce vă veți încheia schimbarea în conștiință, nu veți termina. Vor fi mai multe de experimentat și în care să creșteți pentru că Sursa se extinde. Și, desigur, prin urmare, vă expansionați și voi. Mișcarea din punctul în care vă aflați către punctul spre care vă îndreptați este călătoria la care v-ați înscris cu toții și este singura călătorie care există cu adevărat.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.