miercuri, 20 decembrie 2023

Salturile majore, gigantice care vin pentru omenire

Consiliul Andromedan al Luminii prin Daniel Scranton 

Suntem Consiliul Andromedan al Luminii și suntem foarte încântați să ne conectăm cu Omenirea. 

Vă duceți conștiința acolo unde nu a fost niciodată înainte și, totuși, uneori, vă simțiți ca și cum ați merge cu greu, vă zbateți și abia vă descurcați cu viața voastră. Vă rugăm să știți că toate acestea fac parte din ducerea conștiinței acolo unde nu a fost niciodată înainte și să vă recunoașteți ca fiind pionierii, deschizătorii de drum, ca fiind cei care au fost suficient de curajoși să facă asta. Sunt o grămadă de poziții și dimensiuni confortabile în acest Univers al nostru. Sunt o grămadă de locuri în care ați fi putut merge și o grămadă de vieți pe care le-ați fi putut trăi, dar totuși ați ales-o pe asta pe care o trăiți acum. O faceți pentru binele cel mai înalt. Nu există suferință de dragul suferinței. Întotdeauna are loc o expansiune în conștiință ori de câte ori cineva experimentează ceva care îl aduce în genunchi. 

Acuma, unii dintre voi își pun întrebări cu privire la sănătatea voastră mintală când ați luat decizia să vă întrupați în acest moment, iar noi suntem aici să vă spunem că este, totodată, momentul în care ajungeți să vă extindeți, să evoluați și să ascensionați ca nicăieri altundeva în Univers. Nicăieri altundeva acest sentiment unic nu este disponibil sufletelor ca să se întrupeze și să aibă acele experiențe. Bucurați-vă de decizia voastră și fiți mândri de voi înșivă pentru că acum vine momentul în care puteți culege toate roadele trudei voastre. Acum veți experimenta partea distractivă și va începe să devină distractiv de îndată ce veți crede că este posibil ca viața voastră să fie distractivă având în vedere punctul în care vă aflați acum. Unde vă aflați acum nu este atât de rău pe cât vă puteți da seama, dar trebuie să depuneți puțin efort, să vă concentrați pe partea bună a lucrurilor și să vă puneți acei ochelari de culoare trandafirie pentru că de voi depinde. 

De voi depinde dacă experimentați Iadul pe Pământ sau Raiul pe Pământ pentru că voi sunteți cei responsabili de perspectiva voastră. Voi sunteți cei responsabili de punctul vostru de vedere și voi sunteți cei care ajungeți să vibrați în armonie cu acele experiențe frumoase care vă sunt disponibile chiar acum tuturor și, de îndată ce vă aliniați cu ele, le veți avea și ajungeți să faceți acele salturi înainte în evoluția conștiinței. Iar evoluția conștiinței are loc de la sine, dar este nevoie de voi să o experimentați și ajungeți să experimentați acest moment în care vă aflați chiar acum, în care atât de multă expansiune vă este disponibilă. 

Nu ați avea oportunitatea să experimentați salturile majore, gigantice înainte dacă ați fi luat una din cele poziții confortabile în această mare schemă de lucruri pe care o numim Universul nostru. Căutați acele oportunități să curgeți odată cu fluxul în starea mai înaltă de conștiință și dați drumul la tot ceea ce vă împiedică acum să fiți fideli adevăratului vostru sine, sinelui vostru deplin. Puteți face ca acest lucru să se întâmple cu un efort atât de mic în acest moment, dar va depinde de voi și va depinde întotdeauna de voi ce versiune a planetei Pământ, a voastră și a celorlalți experimentați. Luați-vă înapoi puterea și fiți versiunea voastră împuternicită care vreți să fiți mergând înainte din acest moment în timp.

 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și ne-am bucurat să fim în serviciul vostru al tuturor.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.