duminică, 24 decembrie 2023

Devenind Dumnezeu

Creatorii 12D prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a 12-a și suntem aici să ajutăm. 

Vă vedem în maiestuoasa voastră evoluție și ne vedem pe noi înșine. Știm că călătoria în care vă aflați este și călătoria noastră și acesta este unul dintre numeroasele motive pentru care căutăm să vă ajutăm. Vrem să știți cât de mult creșteți și evoluați în fiecare moment în care vă aflați acolo. Deveniți creatori mai preciși fiind acolo pe Pământ unde ați aranjat lucrurile împotriva voastră în atât de multe feluri. Ați făcut să fie mai dificil să manifestați realitatea pe care vreți să o experimentați pentru că una dintre experimentările pe care chiar ați vrut să le aveți pe Pământ a fost și este credința. Ați vrut să vedeți dacă puteți crede în ceva ce nu puteți vedea, simți, auzi, gusta și atinge. 

De aceea se vorbește atât de mult despre credință atunci când vine vorba despre religiile voastre. Ați creat un Dumnezeu care este acolo undeva și pe care ați fost în cea mai mare parte, incapabili să-l experimentați în timp ce erați în formă fizică, iar asta cere credință din partea voastră. Mulți oameni sunt dispuși să-și pună credința în Dumnezeu, dar voi ați vrut și să vă puteți pune credința/încrederea în voi înșivă ca creatori și manifestatori, și de aceea aveți un decalaj de timp între ceea ce cereți, ceea ce creați și ceea ce veți experimenta. Voi trebuie apoi să credeți că vine, în timp ce alții au decis că vor crede că vine pentru că ei se roagă la Dumnezeul potrivit. Ei sunt buni în ochii lui Dumnezeu și, prin urmare, merită să primească răspuns la rugăciunile lor. 

Și aceasta a fost o modalitate de experimentare a credinței. Cu alte cuvinte, vi se spune care sunt regulile, voi urmați acele reguli, obțineți ceea ce doriți pe Pământ, sau poate după ce muriți, dar în orice caz ați experimentat-o. Însă aceia dintre voi care doresc să trăiască chiar acum în bucurie și abundență, cu libertate și cu creativitate, înțelegeți că voi sunteți acolo ca să aduceți Raiul pe Pământ. Sunteți acolo să experimentați tot ceea ce doriți să experimentați în timp ce sunteți întrupați și crezând în voi înșivă și în legile Universului. 

Dacă credeți cu adevărat că ceea ce ați pus acolo, în termeni de cerere, se va întoarce la voi sub forma unei manifestări, atunci puteți merge să vă trăiți viața fericiți pentru totdeauna în credință. Dacă nu aveți încredere și nu aveți cu adevărat credința că toate creațiile voastre sunt ale voastre și că se vor manifesta, atunci veți fi neliniștiți, vă veți îndoi. S-ar putea chiar să trăiți în frică și veți amâna trăirea unei vieți de bucurie, libertate și creativitate. Vă veți reține iubirea. Nu veți fi voi înșivă, pentru că voi sunteți iubire. 

Și, astfel, ca să vă demonstrați cu adevărat credința, trebuie să fiți necondiționați în iubirea voastră pentru viață. Și când faceți asta, sunteți acel Dumnezeu căruia v-ați rugat cândva și nu într-un mod care să fie blasfemiator. Sunteți acolo ca să fuzionați cu tot și toate. Să deveniți una cu Tot-Ceea-Ce-Este și să vă trăiți viața în consecință, face parte din planul existenței. Dar trebuie să credeți că sunteți ceea ce noi spunem că sunteți, iar felul în care știți că este adevărat este, pentru că atunci când v-o spunem, simțiți rezonanța. Simțiți cât de bine vă simțiți să auziți/citiți aceste cuvinte și în asta vrem să vă puneți și voi credința/încrederea. Puneți-vă credința/încrederea în voi înșivă, în sentimentele/simțirile voastre și în legile Universului și totul va funcționa pentru voi și pentru întreaga omenire.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.