marți, 5 decembrie 2023

Acceptarea libertății voastre să zburați

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Poate că ultimele câteva zile au fost confuze – sau nu. Dar orice se va întâmpla de azi înainte, va fi mai puțin confuz în interior pentru că v-ați înfruntat fricile interpersonale. Mulți dintre voi cred că nu ați dat dovadă de prea multă bravură, nici voi și nici alții. Cu toate acestea, ceea ce s-a întâmplat în ultimele câteva zile a consolidat pe cine sunteți sau deveniți. Este timpul pentru noua fază, care include negarea pretențiilor din interior și din exterior. 

Cine sunt eu? Aceasta este căutarea voastră de clarificare în curs de desfășurare. 

În trecut, v-ați prefăcut a fi cineva ce alții și-au dorit să fiți. Acum vă revendicați pe voi înșivă. Și făcând acest lucru, vă schimbați propria lume și pe a celorlalți. Cei care depind de voi să le purtați de grijă, devin din ce în ce mai independenți și îi descoperă pe alții care le satisfac mai bine nevoile. 

Aceasta este o lume nouă, iar voi sunteți o ființă nouă. Ceilalți fie vor accepta pe deplin noul vostru eu, fie vor interacționa cu cei care vor juca fostul vostru rol. Unii oameni s-ar putea să iasă de pe orbita voastră. Nu pentru că sunteți o persoană îngrozitoare sau egoistă, ci pentru că ei doresc ca cineva să aibă grijă de ei și voi nu mai vreți să faceți asta. 

Următoarele câteva zile vor fi pline de tulburări emoționale – nu neapărat pentru voi, ci pentru cei care cred că au nevoie de alți îngrijitori pentru că constată că voi n-o mai faceți. La început, s-ar putea să fiți răniți emoțional până când vă dați seama că ei se deconectează de la rolurile neajutorat/purtător de grijă pe care voi doi le jucați de luni sau ani de zile – o libertate pe care nu v-ați așteptat niciodată să o experimentați. Libertatea de a fi. 

Chiar dacă aceste ființe s-ar putea să rămână pe orbita voastră de prietenie sau iubire, relația dintre voi nu va mai include responsabilitatea voastră pentru bunăstarea lor. Atât de multe se vor schimba în lumea voastră interioară în următoarele câteva luni încât să vă abțineți să le purtați de grijă altora, vi se va părea ridicol, dacă nu este deja. Voi vreți să zburați, iar cei cărora le purtați de grijă vor să fiți legați de pământ. 

Poate vă întrebați ce se va întâmpla cu cei care refuză să treacă dincolo de rolurile lor de neajutorat/purtător de grijă. Nimic altceva decât că voi nu veți mai dori să participați – forțându-i să-i găsească pe alții care să aibă grijă de ei sau să zboare singuri. 

Să dați drumul rolului din viața voastră anterioară de-a avea grijă de alții vi se va părea la început contraintuitiv și greșit. Chiar și așa, îndemnurile voastre interioare să zburați vor fi mai puternice. Similar sugarilor care evoluând în copii mici refuză să mănânce alimente solide. Numărul adulților care continuă să alăpteze indică faptul că, în cele din urmă, toți trec de la alăptare la alimente solide. Așa va fi acum. 

Mulți vor plânge după vechile moduri care pe voi nu vă mai interesează. Alții vor încerca să îndeplinească acele moduri vechi – fără bucurie sau satisfacție. Rolul de purtător de grijă va dispărea rapid din viața voastră și a celor care doresc să zboare dincolo de ceea ce este cunoscut, în noua lume pe care au creat-o timp de eoni. 

Ceea ce a fost nu mai este și nu va mai fi niciodată pentru voi. Este alegerea celorlalți dacă doresc să continue rolurile 3D de victimă/purtător de grijă. Voi nu mai sunteți interesați să faceți asta. Probabil veți descoperi că atunci când refuzați să participați la rolurile de victimă/purtător de grijă, sunt mai puține victime sau doritori să fie victime. 

Nu sunteți o persoană groaznică, ci doar cineva care se maturizează în adevăratul său sine și lasă în urmă lumea veche - nu în frică sau furie, ci în noua sa maturitate. Așa să fie. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.