duminică, 31 decembrie 2023

Fă asta în fiecare zi înainte să te ridici din pat

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian și suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem deschiși tuturor posibilităților care vă vor face această călătorie mai ușoară tuturor. Nu suntem atașați de o singură cale, un singur mod să vă expansionați conștiința, să evoluați și să ascensionați, dar am observat câteva lucruri în legătură cu omenirea și abordările voastre să vă întoarceți acasă, să vă întoarceți la Sursă. Am observat că sunt multe căi false care vă apar în față atunci când sunteți mai orientați spre fizic și mai concentrați pe fizic. Când căutați în afara voastră calea care să vă ducă înapoi la Sursă, adeseori găsiți ceva sau pe cineva, vreo activitate sau un mod de-a aborda viața și atunci credeți că ”asta este calea”, ”singura cale adevărată”. Credeți că acesta este singurul mod în care v-ați putea întoarce vreodată la Sursă, pentru că din experimentarea voastră funcționează. 

Și funcționează până nu mai funcționează, iar atunci când nu mai funcționează, apare de obicei multă tristețe, oarecare suferință, poate o noapte neagră a sufletului, iar apoi sunteți acolo să strângeți bucățile de pe jos și să mergeți mai departe. Ceea ce aveți în afara voastră în fizic, este minunat; totul este de savurat și experimentat. Sunteți meniți să aveți interese, lucruri de care sunteți fascinați și oameni în preajma cărora vreți să fiți. Dar căile voastre către Sursă sunt de mult mai lungă durată atunci când implică să intrați în interiorul vostru, să fiți tăcuți, să meditați, să vă simțiți sentimentele și să vă concentrați pe iubirea care este în voi. Iubirea nu trebuie să fie ceva ce este inițiat de cineva sau ceva din afara voastră. Nu trebuie să fie o stare dependentă sau condiționată. 

Sentimentul unimii nu este ceva ce puteți accesa doar făcând anumiți pași în lumea fizică ca să ajungeți în acel punct perfect de pe planetă. Îl puteți experimenta oriunde și mulți oameni au experimentat starea de unime în cele mai ciudate locuri și cele mai ciudate momente. Nu există, desigur, doar o singură cale de-a accesa ceea ce căutăm cu toții, dar sunt căi care sunt mai eficiente. Ele ar putea părea că sunt calea lungă de întoarcere acasă la Sursă, dar, de fapt, ele sunt calea mai scurtă. Puteți evita multe încercări și erori stând și acordându-vă la ceea ce simțiți în interiorul vostru ca scânteie a Divinității. 

Vă sugerăm ca de-acum înainte să vă începeți fiecare zi din viața voastră căutând să simțiți acea scânteie înainte să vă ridicați dimineața din pat și să observați cât de mai puțin atașați sunteți de circumstanțele în care lumea voastră este potrivită pentru voi. Și atunci puteți trăi cu adevărat pentru că, pe măsură ce acceptați lumea așa cum este, cu atât mai mult se poate deschide față de voi și să vă aducă ceea de ce nu mai sunteți atașați și asta pentru că v-ați făcut timp să simțiți calea către Sursă care se află în fiecare dintre voi.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.