sâmbătă, 16 decembrie 2023

5 pași ca să navigați în puternicul an 2024

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Vă cunoaștem atât de bine și dorința noastră este ca voi să vă cunoașteți mai deplin și mai complet pe voi înșivă. Ne dorim să vă cunoașteți nu numai ca un concept, ci mai degrabă, dorim să știți ce gândiți și simțiți și cum vibrați, pentru că știm cât de importante sunt aceste lucruri pentru voi. Prin urmare, adeseori punem accent pe faptul să fiți împământați, să fiți prezenți să fiți hidratați și să fiți conștienți. Și, într-adevăr, acestea sunt stările în care începeți să creșteți spiritual. 

Și apoi vine partea grea, partea mai provocatoare. Când viața vă aruncă în față ceva cu care nu știți cum să vă descurcați, întotdeauna primul pas este să vă predați propriei creații, pentru că asta și este. Voi ați creat emoția, circumstanțele, evenimentul, persoana care stă acolo spunându-vă ceva. Da, toate sunt creația ta, așa că, ai putea la fel de bine să începi să te predai lor așa cum sunt. Acceptarea este cheia, iar apoi puteți începe să faceți schimbări. Puteți schimba modul în care experimentați ceva, în loc să vă cufundați în întrebarea ”Cum pot schimba asta? Cum pot face asta să dispară? Cum pot face asta să fie mai bine?” În loc să faceți asta, vă schimbați pe voi înșivă și vă schimbați percepția asupra a ceea ce se întâmplă în așa fel încât să puteți avea mai multă compasiune pentru voi înșivă și pentru ceilalți implicați. 

Al treilea pas este să procesați, să simțiți, să eliberați tot ceea ce persistă din acel șoc inițial pe care sistemul vostru l-a primit pentru că ați manifestat ceva nedorit în viața voastră. Și, da, ne concentrăm chiar acum pe ceea ce manifestați și este nedorit. Apoi, puteți trece la al patrulea pas să vă vindecați oferindu-vă ceea ce aveți nevoie, comunicând cu ceilalți care sunt implicați despre experiență. Și când tot ceea ce inițial a fost șocant pentru voi a fost clarificat, puteți crea apoi ceva mai bun, ceva nou. Puteți dezvolta un plan nou, un mod nou de comunicare. Vă puteți stabili un punct să fiți mai conștienți astfel încât să vă puteți prinde înainte să creați ceva similar în viitor. 

Și apoi, la pasul final, vă puteți relaxa și ști că s-a făcut. Știți că ceea ce ați dat se va întoarce la voi, că totul va fi în regulă și că mergând înainte veți fi un creator mai conștient. Și, când nu sunteți, va trebui să vă iertați. Trebuie să vă iertați pe voi înșivă și pe toți cei implicați atunci când apare discordie, când faceți un pas greșit și ieșiți din aliniere și creați pentru voi înșivă, și poate și pentru alții, ceva ce nu doriți. 

Iertarea este atât de importantă pentru că nu veți deveni cea mai bună versiune a voastră admonestându-vă pentru toate greșelile voastre. Nu veți deveni mai buni simțindu-vă prost, dar iertarea, acceptarea, o mai mare conștientizare, un plan nou, acestea sunt modalitățile prin care să creați o versiune mai bună a voastră înșivă și a noului Pământ cu toți locuitorii săi frumoși cu care co-creați împreună în mod conștient și deliberat. În acest fel puteți naviga prin viețile voastre și, mai ales, prin acest an 2024 foarte puternic care vine. 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.