marți, 26 decembrie 2023

Vindecarea prin Libertate

Ființele Celeste Albe prin Natalie Glasson 

Salutări faruri de beatitudine și lumină, noi suntem Ființele Celeste Albe. 

Venim ca o voce a multora, cu toate acestea, noi suntem una. Noi suntem din vibrațiile celeste. Lumina noastră este de culoare albă și noi aducem beatitudinea. Beatitudinea este scopul nostru – este esența noastră. 

Noi, Ființele Celeste Albe, dorim să vă invităm să experimentați împreună cu noi o vindecare în camerele noastre celeste din Planurile Interioare. Vă invităm în Camerele noastre Celeste de Vindecare în Planurile Interioare. Aceia dintre voi care se simt ghidați să participe, noi, Ființele Celeste Albe, vom fi alături de voi, iar vindecarea pe care v-o propunem este conectată cu vibrația libertății. Adeseori, când vă aflați în existență pe Pământ, voi contemplați libertatea ca pe o experimentare, cu toate acestea, ea este o vibrație – o frecvență a luminii care există în întregul Univers al Creatorului. Dorim să extragem din esența noastră solară vibrația Creatorului a libertății – ca pe o lumină radiantă. Dorim să lucrăm cu corpul vostru și cu câmpurile voastre de energie, de fapt, cu întreaga voastră ființă oferindu-vă această frecvență a libertății care curge din ființele noastre și de la Creator. 

În timp ce sunteți scăldați în vibrația libertății, amintiți-vă că aceasta nu este neapărat libertatea așa cum ați recunoaște-o pe Pământ. Este libertate prin perspectiva Creatorului. Pe măsură ce vibrația libertății curge peste și prin ființa voastră, noi o ghidăm către zone ale ființei voastre, intensificând vibrația libertății în acele zone ca să creăm transformări și schimbări. În timp ce facem acest lucru, energiile se vor debloca – blocajele se vor dispersa. Vom crea un flux – o ușurință în ființa voastră – permițându-i vibrației libertății să fie prezentă și să creeze împreună cu întreaga voastră ființă. În timp ce experimentați această vindecare împreună cu noi, Ființele Celeste Albe, s-ar putea să deveniți conștienți de anumite zone ale corpului sau ale ființei voastre și să vă întrebați, ce ar face aceste zone ale corpului sau ființei voastre cu vibrația libertății? 

De exemplu, poate vă simțiți atrași de Chakra Inimii și poate că acolo este un blocaj care este eliminat din Chakra Inimii voastre și contemplați – Chakra Inimii voastre întrupând și deținând vibrația libertății. Cum v-ar afecta acest lucru ființa? Cum v-ar afecta Chakra Inimii? 

Vă veți câștiga propria înțelegere, dar un exemplu în acest sens ar putea fi că sunteți în măsură să oferiți iubire și să primiți iubire de la alții, pentru că acolo există libertatea să o faceți. Sau poate iubirea pe care o împărtășiți devine mai expansivă pentru că este liberă să se extindă, radieze și conecteze. S-ar putea să descoperiți că Chakra Inimii voastre se înmoaie – că sunteți în măsură să experimentați mai multă înțelepciune, mai multe perspective din Chakra Inimii voastre. 

În timp ce vă scăldăm în vibrația libertății, puteți contempla modul în care libertatea va afecta anumite zone către care sunteți atrași. Dacă nu sunteți atrași de nici o zonă, atunci pur și simplu contemplați cu vibrația libertății în ființa voastră – cum v-ar influența ființa? Cel mai probabil, crează o curgere mai mare și ușurință în curgere astfel încât energiile să se poată mișca, să poată crea și să se poată manifesta. De asemenea, vă veți crește expansiunea ființei și energiei voastre, poate chiar puterea și forța ființei voastre. Vă poate susține să vă eliberați de limitările pe care vi le-ați impus. 

Sunt atât de multe moduri în care vibrația libertății vă poate susține și, noi, Ființele Celeste Albe, vă invităm să veniți să lucrați cu noi în camera noastră de vindecare. Creați pur și simplu intenția și noi vom fi prezente cu voi, transportându-vă în camera noastră de vindecare, începând să vă sintetizăm cu și să vă scăldăm în vibrațiile libertății. 

Puteți face această practică ori de câte ori vă simțiți ghidați. Acordați-vă timp între fiecare vindecare să lăsați ca impactul ei să se sintetizeze în conștientizarea și în înțelegerea voastră. 

Noi, Ființele Celeste Albe, suntem prezente să fim în serviciu. 

Vă iubim profund și vă mulțumim.

 

Ființele Celeste Albe


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!    



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.