vineri, 22 decembrie 2023

Pași ca să ajungeți mai aproape de Sinele vostru Mai Înalt și Sursă

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi existăm într-un plan al existenței pe care-l putem simți expansionându-se în mod constant. Ne putem focaliza pe această expansiune în timp ce, simultan, ne focalizăm și pe a voastră. Oamenii voștri de știință știu că Universul se extinde. Așadar, la nivel fizic, puteți confirma că acest lucru este adevărat, dar la nivel metafizic este ceva ce trebuie să simțiți ca să cunoașteți acest adevăr. Este ușor să vă simțiți expansiunea, dar este nevoie de un pic de concentrare. Trebuie să vă luați mintea/mutați atenția de pe orice altceva pe ce vă focalizați în mod obișnuit și să vă mutați conștientizarea asupra inimii voastre. 

Când vă aflați în acel spațiu de pace interioară, în acel spațiu de iubire, nu puteți să nu simțiți expansiunea care are loc în voi și peste tot în jurul vostru în acel moment. Dintr-o dată, vă dați seama că sunteți mai mari decât credeați că ați fi. Vă dați seama că sunteți mai mari decât toate problemele voastre la un loc. Vă dați seama că sunteți una cu Sursa de Energie și că nu aveți de ce să vă faceți griji. Apoi, după ce ați făcut acest exercițiu centrat pe inimă, s-ar putea să vă întrebați de ce nu-l faceți mai des. Aici este șmecheria. Trucul este să vă convingeți pe voi înșivă că aceste tipuri de exerciții sunt mult mai valoroase decât ce a postat cutare pe twitter chiar acum. 

Sunt mult mai valoroase decât ceea ce se întâmplă în lume, în ceea ce privește știrile despre ceea ce se întâmplă. Aceste exerciții vă vor ajuta să eliberați tot ceea ce vă trage în spate, tot ceea ce vă limitează și vă împiedică să fiți adevăratul vostru sine, întregul vostru sine. Acum, există și alte exerciții care sunt bune pentru voi, cum ar fi să mâncați legume este bine pentru voi. Și chiar dacă știți că să mâncați legume este bine pentru voi, uneori trebuie să vă aduceți aminte să faceți acest lucru simplu. Și fructele sunt bune. 

Alte exerciții pe care le puteți practica cu ușurință și care vă vor aduce într-o stare de beatitudine, expansiune și unime sunt conectarea cu Mama Natură și conectarea cu Mama Pământ. Puteți privi cerul în timpul zilei sau noaptea. Puteți face un duș sau o baie prelungită și să vă dați seama că vă curățați mai mult decât pielea și părul în timp ce faceți aceste lucruri. Vă curățați aura, câmpul de energie. Puteți rosti mantre sau cuvinte de apreciere. Puteți asculta o muzică care vă înalță. Puteți petrece timp cu un animal sau pur și simplu să vă gândiți la oamenii pe care-i iubiți, să priviți răsăritul sau apusul. 

Sunt atât de multe lucruri pe care le puteți face ca să vă puneți în acea stare de conștientizare și vorbim despre conștientizarea că sunteți o ființă de iubire și lumină în continuă expansiune care se află în planul pământesc ca să recunoașteți acel adevăr cu privire la voi înșivă și apoi să trăiți acel adevăr. Asta este mai mult decât o serie de pași pe care vi-i oferim ca să știți din punct de vedere intelectual cine sunteți. Vreți s-o experimentați și să simți că asta este calea. Acum, dacă vă puteți aminti să vă implicați în aceste activități, vă veți simți mai aproape de noi, mai aproape de sinele voastre mai înalte și mai aproape de Sursă.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.