duminică, 17 decembrie 2023

Ceva important se întâmplă și acesta este timpul vostru

Creatorii 12D, o conștiință colectivă non-fizică prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a 12-a și suntem aici să ajutăm. 

Acesta este momentul vostru să străluciți. Știți cu toții că ceva important se întâmplă acolo pe planeta Pământ și știți că vă aflați într-un moment foarte propice în evoluția conștiinței voastre. Știți că din ce în ce mai mulți oameni se trezesc în fiecare zi și, de asemenea, știți că energiile sunt foarte puternice chiar acum din cauza solstițiului, a sărbătorii de Crăciun și a Anului Nou care se apropie. Aceia dintre voi care sunteți treziți aveți ocazia să fiți mai mult voi înșivă în aceste vremuri și să-i inspirați pe alții. Dar, cel mai important, o mai mare ghidare vine spre voi. 

În acest moment, sunteți mai deschiși decât ați fost vreodată. În acest moment sunteți mai senzitivi decât ați fost vreodată înainte. Aveți mai multe moduri să vă exprimați decât ați avut vreodată înainte. Lumea este mai mică decât a fost vreodată înainte. Bucurați-vă de acest moment și străluciți-vă lumina pentru că pentru asta ați fost creați. Deveniți sinele voastre mai înalte, iar acest lucru se întâmplă fie că participați conștient sau nu la asta. Vă recomandăm să participați conștient și deliberat, pentru că veți bucura mai mult de călătorie dacă o faceți. 

Acum, unii dintre voi s-ar putea să vă întrebați ce trebuie sau ar trebui să faceți, iar noi v-am spune că nu trebuie să vă preocupați de niciunul dintre aceste lucruri. Ceea ce vă simțiți înclinați să faceți contează cel mai mult. Acordați atenție cuvintelor care încep cu ”i”: inspirație, intuiție, impuls, înclinație, idei. Acestea sunt lucrurile pe care să le urmați, să aveți încredere, să căutați în voi înșivă. Și nu trebuie să fie o idee mare. Nu trebuie să fie un impuls care să vă dea peste cap; poate fi ceva minor din care să primiți atât de mult atunci când îl veți urma. Și atunci sunteți mai înclinați să faceți asta și data viitoare și data viitoare. 

Primiți inspirație tot timpul, dar nu vreți să folosiți acest cuvânt care începe cu ”i”: ignoră. Nu vreți să ignorați ceea ce primiți, pentru că sunteți tot timpul îndemnați să fiți voi înșivă, să vă fiți fideli vouă înșivă și acesta este felul în care contribuiți cel mai mult la colectivul uman din care faceți parte. Oportunitățile vor continua să-și găsească calea către voi, pentru că acesta este momentul și voi sunteți cei spre care vin. Și când vă veți străluci lumina, da, unii nu o vor primi, unii s-ar putea chiar să-și bată joc de voi. Dar cei care o primesc, vor deveni tribul vostru și vă vor face viața mult mai pe placul vostru. Și asta este, de asemenea, o mare parte din ceea ce faceți acum acolo. Sunteți acolo să vă bucurați de călătorie dat fiind că punctul final este inevitabil. Mergeți acasă; mergem acasă. Toată lumea merge acasă și nimic nu va împiedica acest lucru să se întâmple.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link către postarea originală


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.