duminică, 3 decembrie 2023

Energiile din Decembrie 2023 și intrarea în 2024

Creatorii 12 D: o conștiință colectivă non-fizică prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi.  Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a 12-a și suntem aici să ajutăm. 

Trăiți acolo pe Pământ într-un timp în care este posibil mult mai mult decât a fost pentru generațiile precedente. Ceea ce vă arătați vouă înșivă este cât de mult ați evoluat. Voi și tehnologia voastră evoluați în același ritm. Nu vă faceți griji că tehnologia voastră vă va depăși, pentru că nu o va face. Întotdeauna vă va reflecta cât de departe ați ajuns ca societate, ca colectiv uman. Amintiți-vă că voi sunteți cei care creați toate astea și nu vă temeți de creația voastră. Nu vă fie teamă de ceea ce creați pentru voi înșivă. Dacă aveți temeri, atunci trebuie să vă uitați la ele, să le examinați, să le deconstruiți, pentru că nu vă servesc și nu există niciun motiv să vă agățați de ele. 

Nu trebuie să vă planificați pentru ceea de ce vă este frică, deoarece asta nu funcționează niciodată în favoarea voastră. În schimb, ceea ce faceți în acest moment al evoluției conștiinței voastre este să dați drumul. Sunteți acolo să îndepărtați straturile cu ceea ce nu sunteți voi, astfel încât să vă puteți bucura de centrul stării-de-bine care reprezintă mai bine cine și ce sunteți cu adevărat. Căutați ceea ce doriți să îndepărtați/de ce să vă eliberați pe parcursul întregii luni decembrie, pentru că energiile care vin pentru luna decembrie vor avea toate rolul să vă ajute să dați drumul la ceea ce este greu, ceea ce nu vă servește și ceea ce ați preluat ca fiind al vostru înșivă pentru că ați crezut că așa trebuie să faceți. 

Veți intra în noul an ca o versiune mai strălucitoare, mai luminoasă a voastră înșivă datorită la tot ceea ce ați fost dispuși să îndepărtați până la miezul nopții din noaptea de Revelion. Acum, propria viață vă va ajuta să faceți acest lucru, arătându-vă la ce mai trebuie să dați drumul, dar trebuie să ascultați. Trebuie să fiți atenți la ceea ce vă arată viața ca să puteți beneficia de tot ceea ce vă iese în cale. Tot ceea ce vă apare în conștientizarea voastră conștientă și ce nu vă servește va continua să vi se facă cunoscut până când îi dați drumul. 

Nu trebuie să vă simțiți prost în privința poziției în care vă aflați acum, așa că vă rugăm să nu o faceți. În schimb, înțelegeți că ar trebui să fiți într-o călătorie și că aveți nevoie de lucruri la care să lucrați, lucruri pe care să le îndepărtați și provocări de înfruntat ca să simțiți acea creștere care este foarte naturală. Prin urmare, dacă ceva continuă să vă apară din nou și din nou, pur și simplu râdeți și spuneți-i Universului că v-ați dat seama, înțelegeți acum și sunteți pregătiți să faceți ceea ce este nevoie ca să dați drumul la acea greutate, acea frică, acea judecată, acea rezistență. 

Când îndepărtați toate aceste straturi, ceea cu ce veți rămâne este sinele vostru original și va fi atât de distractiv să vă jucați, pe măsură ce intrați în Noul An, ca noul vostru eu. Iar noul vostru eu, destul de interesant, este acel eu care a fost întotdeauna sub tot ceea ce sunteți pe cale să îndepărtați pe parcursul lunii decembrie. Veți avea ajutorul nostru, precum și ajutorul al atât de multor altora care vă asigură acele energii care susțin asta și suntem foarte bucuroși să fim în Echipa Omenirii și întotdeauna am fost.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.