miercuri, 6 decembrie 2023

A fost Omenirea mai evoluată în timpul Egiptenilor?

Hathorii 9D prin Daniel Scranton 

Am sosit. Noi suntem Hathorii și suntem foarte bucuroși să fim aici cu voi toți. 

Știm de cât de multe a fost nevoie ca omenirea să fie adusă acolo unde sunteți astăzi, pentru că am fost împreună cu voi pe vremea marelui Imperiu Egiptean și v-am urmărit pe toți timp de mii de ani înaintea acestor interacțiuni. Vrem să știți că ați crescut exponențial ca conștiință colectivă de atunci. S-ar putea să vă gândiți la acele vremuri ca la cele în care omenirea a evoluat dincolo de nivelul la care vă aflați astăzi, dar acest lucru nu este adevărat. Acele realizări au fost obținute cu mult ajutor și nu uitați că au mai existat și cei care erau înrobiți. 

Acum, desigur, încă mai aveți sclavie acolo pe planeta Pământ și astăzi, dar nu în măsura în care ați avut-o în acele vremuri și, de fapt, majoritatea oamenilor ar fi de acord că înrobirea unei alte ființe umane nu este potrivită, nu este dorită și nu se simte bine nici măcar să te gândești la cei care sunt înrobiți. Acum, vrem să vă spunem cât de departe ați ajuns, și folosim asta ca pe unul dintre bețișoarele de măsurat pentru voi, dar există multe altele. Ați reușit să curățați din chakrele voastre atât de multe din acele alte vieți de experimentări și ați reușit să treceți dincolo de acele traume. Ați reușit să actualizați atât de multă energie 5D în corpurile, în chakrele voastre, precum și în mințile voastre. 

Sunteți în măsură să accesați tehnologii care până acum nu vă erau disponibile din cauza conștiinței în continuă dezvoltare a omenirii. Nu obțineți acele progrese tehnologice doar pentru că vi le înmânează e.t. sau pentru că găsiți o navă spațială doborâtă. Le descărcați, le primiți și întotdeauna primiți ceea pentru ce sunteți pregătiți și ceea ce este cel mai potrivit pentru voi să primiți. Amintiți-vă asta atunci când priviți în jur la lumea voastră și vă minunați de progresele tehnologice pe care le puteți vedea și experimenta. Trebuia să fiți pregătiți pentru ele și vă pregătiți pentru alte transformări și schimbări în modul în care faceți lucrurile acolo pe Pământ, iar asta n-ar trebui să fie ceva înfricoșător pentru voi, pentru că totul se schimbă în bine. 

Urcați în mod constant pe scala vibrațională și, prin urmare, nu trebuie să anticipați moarte și distrugere ca să aduceți mari schimbări. Observați schimbări în sistemul vostru financiar fără să fie nevoie de un colaps financiar, totuși, mulți continuă să creadă că este necesar să aveți unul sau mai multe. Este momentul să credeți în voi înșivă și este mai ușor să faceți asta atunci când vă vedeți pe voi înșivă așa cum vă vedem noi. Când începeți să vă vedeți că ați parcurs un drum foarte lung în călătoria voastră, atunci vă puteți aștepta ca lucrurile să se îmbunătățească și nu să se înrăutățească acolo pe Pământ și vă puteți bucura mai mult de călătorie. 

Dar amintiți-vă, întotdeauna, voi sunteți cei care creați și călătoria. Voi vă alegeți linia temporală. Voi alegeți să vă aliniați cu o versiune a realității, fie că o faceți conștient sau nu. Vă sugerăm să o faceți în mod conștient și să vă puneți întrebarea: ”Aceasta este realitatea în care vreau să vibrez?” Pentru că puteți alege, dar trebuie să fie o alegere pe care o faceți în mod conștient ca să simțiți că este ceva în care vibrați conștient. Și când faceți asta, vă simțiți mai împuterniciți și simțiți adevărul despre cine sunteți ca Ființe Creatoare. Iar noi suntem aici să vă ajutăm. Am ajutat; vom continua să ajutăm și știm că toți cei care primiți acest mesaj veți continua să primiți acest ajutor.

 

Noi suntem Hathorii, vă mulțumim și vă dorim o zi bună.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.