joi, 28 decembrie 2023

Dați drumul și înviați

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Chiar dacă s-ar putea să nu observați o mare diferență în ceea ce privește interesele voastre, vă simțiți probabil epuizați sau copleșiți, spre deosebire de ceea ce a fost valabil cândva după activități sau tipare de somn similare. Vă schimbați douăzeci și patru de ore pe zi. În același timp, încercați să continuați cu cerințele lumii voastre 3D – este prea mult. 

Chiar dacă gânduri similare par să fi fost adevărate în perioadele anterioare de sărbători, anul acesta este diferit. Activitățile la care participați și pentru care vă pregătiți nu par să fie atât de distractive. Vreți doar să fiți acasă – până nu mai vreți. Iar când plecați de acasă, vreți să fiți din nou acasă. Vă simțiți ca și cum ați căuta ceva ce niciodată nu apare. Interesul vostru pentru activități este minim, iar interacțiunile se simt încordate, incomode și probabil plictisitoare. 

Nimic nu pare să se cristalizeze indiferent de cât de des vă plângeți Universurilor sau ființei voastre interioare. Nu mai vreți să vă conformați cerințelor altora, dar vă simțiți ca o persoană neplăcută, chiar și vouă înșivă. 

Ați mai trecut un Rubicon. 

Este timpul să ignorați ceea ce a fost înainte și să creați ceea ce este acum. Dar noile creații nu vor fi posibile până când nu încetați să vă mustrați că nu ați fost cum trebuie, amabili sau suficient de buni. Dați-vă voie să dați drumul la ceea ce a fost. Cădeți liber în ceea ce ați devenit – și ignorați cine simțiți că ar trebui să fiți. 

Dați drumul și înviați. 

Mulți dintre voi pretindeți că nu puteți sau nu veți da drumul creându-vă o viață neplăcută atât vouă înșivă cât și celor apropiați. Furia rezultată împotriva voastră înșivă, se revarsă în interacțiunile cu ceilalți. Energia nervozității care vă încurajează să fiți diferiți trebuie redusă ca să o puteți ignora. Astfel, există un anumit punct, aproape zilnic, în care oala sub presiune pe care ați creat-o în voi înșivă, explodează. 

În loc să încercați să vă țineți laolaltă pe voi înșivă în corectitudinea 3D, dați-vă voie să fiți voi înșivă. Cine ești tu? În loc de cine obișnuiai să fii. Nu mai poți pretinde că n-ai evoluat. Nici nu mai poți pretinde că lumea ta imediată este așa cum a fost. Încercarea să o faceți, nu face altceva decât să vă deruteze și să vă înfurie, la fel ca pe orice ființă care a făcut tranziția. 

Acesta este un timp de onestitate interioară și exterioară. Ceva ce n-ați mai experimentat niciodată înainte în timp ce erați ai Pământului. Înainte, ați avut gânduri interioare care n-au fost întotdeauna aliniate cu acțiunile voastre exterioare – dar la fel au făcut și toți ceilalți. Filmele voastre de sărbători v-au înfățișat viața așa cum v-ați fi dorit să fie, iar interacțiunile voastre v-au forțat să aveți comportamentul potrivit la momentul potrivit. Pentru că acele fațade au fost îndepărtate, vă aflați într-o dilemă încercând să recreați ceea ce probabil n-a fost niciodată. Încercați să fiți drăguți, buni și toate celelalte cuvinte care sunt deosebit de potrivite pentru această perioadă a anului, dar să faceți asta doar vă încurcă și adeseori vă înfurie. 

Unde vă este bucuria și sentimentul distracției în timpul acestui sezon? De ce totul este așa un efort? Întrebări care arată că nu sunteți fideli noii voastre ființe. 

Ce vă oferă bucurie și vă intrigă ACUM? Rareori ați răspuns acelor întrebări în timpul vieții voastre 3D, pentru că acele întrebări au fost atât de legate de normele voastre sociale încât n-ați crezut că aveți multe opțiuni. Acum, că parametrii sociali au dispărut, trebuie să vă descoperiți pe voi înșivă – nu este neapărat o sarcină ușoară. Această descoperire este adeseori căptușită cu cine ar trebui sau vreți să fiți în loc de cine sunteți, creând disconfort în timpul acestui presupus cel mai vesel sezon de sărbători. 

Doar voi puteți răspunde la întrebarea ”Ce aș putea sau ar trebui să fac diferit?” 

Nu este potrivit pentru noul vostru eu dacă sunteți înciudați sau vă este inconfortabilă orice activitate. Răspunsul vostru este, probabil, ”Trebuie să fac asta pentru că se așteaptă de la mine să o fac sau nu este cine altcineva să o facă.” Noi, cei din Universuri, trebuie să adăugăm ”Atunci crează ceea ce ai nevoie ca să te simți confortabil, chiar dacă asta înseamnă să nu participi la ceva, ci să creezi o activitate mai în ton cu cine ai devenit sau să creezi mijloacele să reduci sau să elimini nevoia de a avea grijă de alții.”

Învățați cum să zburați în nou fără remușcări, vinovăție sau rușine – așa cum o fac și alții, creând o nouă lume. Dar pentru că acest sezon de sărbători are mai multe trebui-uri decât se așteaptă în orice altă perioadă a anului, nu este neapărat ușor să faceți acest lucru. Fiți blânzi cu voi înșivă – vă maturizați și evoluați rapid. Rezultatul acestei creșteri este actuala voastră confuzie și probabila epuizare. Așa să fie. Amin.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 

Foto ProiesWorld


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.