marți, 19 decembrie 2023

Cât de important ești pentru tine?

Brenda Hoffman 

Dragilor, 

Ce v-ați dori să puteți face? Ce vreți să faceți? Unde și cine sunteți voi în lumea voastră? Întrebări importante pe care să vi le puneți în timp ce vă creați calea voastră unică. În trecut, ați urmat calea creată de alții până când n-ați mai știut dacă viața voastră a fost creația voastră sau a altora. 

Aceasta este o lume nouă cu directive interioare noi. Directive care au mai puțin de-a face cu comunitatea voastră decât a fost valabil pentru oricare dintre existențele voastre anterioare pe Pământ. Unii dintre voi simțiți că această izolare a gândurilor este contraproductivă, având în vedere divizările afișate zilnic de mass-media și întâlnirile voastre cu alții care v-au fost dragi cândva. 

Este ca și cum o lumină a fost aprinsă, luminând ceea ce credeați că este perfect, doar ca să descoperiți un mobilier defect și vopsea decojită. Nu mai sunteți cine ați fost, nici măcar cu luni în urmă; același lucru este valabil și pentru cei cu care interacționați. Toată lumea încearcă să înțeleagă această lume nouă, confuză și inconfortabilă. 

Când rudele, prietenii sau membrii comunității voastre vă aduc aminte de acțiunile voastre anterioare, nu simțiți nici un entuziasm să le repetați. Iar când vi se propune o activitate nouă care vă stârnește interesul, sunteți derutați. Noul pare intrigant, dar înspăimântător pentru că este dincolo de rutina voastră de zi cu zi. Iar vechiul a devenit plictisitor, chiar dacă păstrați amintiri despre bucuria pe care v-a adus-o cândva. 

Chiar dacă v-ați pregătit pentru această schimbare de ceva vreme, confuzia voastră este mai profundă decât ați anticipat. Așa cum a fost valabil pe parcursul acestei tranziții pământești, v-ați așteptat ca totul să fie rapid și lipsit de efort. Așa ceva nu se putea întâmpla. Vă aflați într-un corp fizic care cere evoluție în loc de gratificare instantanee. Vă mișcați mai rapid decât noi, cei din Universuri, am crezut că ar fi posibil, dar mai încet decât v-ați fi dorit. În loc de procesul pas-cu-pas pe care-l experimentați, tânjiți după boabe magice de fasole sau un pantof de sticlă care să vă schimbe instantaneu viața. 

Așa s-a întâmplat în lumea voastră 3D, dar niciodată ca o combinație între o tranziție a Pământului și una Universală. Tranzițiile instantanee 3D au inclus câștigarea de sume mari de bani, nașterea unui copil sau mutarea într-o nouă comunitate. Chiar dacă acele activități ar fi putut schimba o viață instantaneu, ele au fost limitate la posibilități acceptabile pe Pământ. 

Schimbarea pe care o întâlniți combină schimbările Pământului cu intrarea Universală producând un efect de clătinare în procesele voastre de decizie. Alții au demonstrat schimbările Pământului timp de eoni, permițându-vă să înțelegeți de ce și cum au avut loc aceste schimbări. Acest nou sistem împletește schimbările Pământului și cele Universale. Un sistem în legătură cu care nimeni nu vă poate avertiza, pentru că nimeni nu a întâlnit încă o astfel de schimbare dublă. 

În timp ce v-ați pregătit pentru această viață, ați interacționat cu ființele Pământului și v-ați creat un mediu pentru voi înșivă viață după viață trăită pe Pământ. Între viețile trăite pe Pământ, ați zburat prin Universuri înțelegând concepte adecvate pentru această tranziție. Niciodată până acum nu ați combinat gândurile, activitățile și abilitățile de pe Pământ cu cele Universale. 

Este o perioadă confuză. Într-un moment, finalizați în mod pașnic acțiunile specifice Pământului; în următorul, sunteți plictisiți sau furioși din cauza izolării abilităților cerute de viața pe Pământ. Ființa voastră interioară țipă să încorporeze abilitățile voastre Universale cu cunoașterea voastră Pământească. Iar ființa voastră exterioară vă cere să vă păstrați ființa Pământească fără clopoței și fluierături Universale.   

Ca ființă Pământească, vă simțiți normali. Adăugarea abilităților Universale vă sperie atât pe voi cât și pe cei din jurul vostru. Nu pentru că combinația este greșită, ci pentru că este atât de nouă încât nimeni nu vă poate informa despre efectele acelei combinații. Ceva ce voi veți face pentru cei care vin după voi. Dar deocamdată, probabil că vă simțiți izolați și vă temeți de noile voastre nevoi și interese duale. 

Asta este o lume nouă în care ființa duală care deveniți este o expunere de posibilități pentru cei care îndrăznesc să le acceseze – inclusiv voi. Nu este nevoie să țipați de frică. Nici nu este nevoie să vă ignorați noile abilități. Sunteți capabili să activați această combinație unică. De fapt, veți deveni din ce în ce mai retrași și, probabil, veți experimenta dureri fizice dacă nu o faceți. Fie că vă place, fie că nu, noua voastră ființă face parte din voi. 

Acceptați cine sunteți dându-le voie ființelor voastre Pământești și Universale să lucreze împreună în pace și acceptare pe măsură ce vă creați un nou eu. Așa să fie. Amin.


Traducere  Monica Poka

link catre postarea originala

Foto Roberto Pavic Photography

 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.