joi, 21 decembrie 2023

O surpriză pentru Omenire la Solstițiul de Iarnă/Vară

Consiliul Andromedan al Luminii prin Daniel Scranton 

Suntem Consiliul Andromedan al Luminii și suntem foarte încântați să ne conectăm cu Omenirea. 

Vă iubim atât de mult și vă invităm să simțiți iubirea care vine spre voi din Sistemul Stelar Andromedan. De fapt, este atât de multă iubire în jurul vostru și ar trebui să vă deconectați de la ea ca să nu o simțiți. Și așa, când vă predați, când dați drumul, când renunțați la luptă și la rezistență, începeți să lăsați să intre o parte din iubirea care vine spre voi din toate punctele Universului și de dincolo de el. Când simțiți acea iubire care vine la voi, atunci aveți mai multă iubire de oferit. Aveți mai multă iubire de oferit. Când ieșiți în afara voastră căutând acea iubire în alți oameni care se simt și ei deconectați și separați de iubirea care vine spre ei, tindeți să fiți dezamăgiți. 

Prin urmare, vă invităm la solstițiu să vă deschideți și să primiți toată iubirea care vine spre voi. Lăsați ca asta să devină tradiția voastră de solstițiu. Intrați într-o stare de relaxare și într-o poziție deschisă să primiți cantități imense de energie, valuri extraordinare de iubire și descărcări cu tot ce ați cerut și multe altele. 

Vedeți voi, atunci când vă deschideți iubirii, vă deschideți la tot ceea ce este de o vibrație mai înaltă. Aveți o alegere și unii dintre voi fac alegerea în mod conștient, iar alții nu, dar întotdeauna aveți de ales în ceea ce privește pe ce vă concentrați. Sunt multe asupra cărora v-ați putea concentra, care nu sunt din lumină, care nu afirmă viața, care nu vă oferă acel sentiment cald și pufos pe care îl are iubirea. Și uneori este foarte interesant. Uneori este atractiv într-un fel, dar trebuie să înțelegeți că nu este alegerea care să se simtă plăcut și, prin urmare, nu este alegerea potrivită pentru voi. 

Cu toții aveți un soi de echivalent sufletesc aici în sistemul nostru. Fiecare dintre voi are. Sufletele voastre niciodată nu ar alege să se întrupeze doar într-un singur sistem. Spus altfel, sufletele voastre întotdeauna aleg să se întrupeze în toate sistemele. Prin urmare, iubirea care vine la voi din Sistemul Stelar Andromedan este iubirea propriului vostru suflet. Sunteți cunoscuți prin alte aspecte ale sufletului vostru. Chiar vreți să experimentați iubirea sufletului vostru pentru că sunteți voi iubindu-vă pe voi. Iar când vă umpleți cu acea iubire, vă simțiți pentru prima dată ca fiind adevăratul vostru sine. 

Sunt atât de multe pe care le puteți crea cu iubire și prin iubire, atât de multe încât veți crea, atât de multe că veți vindeca și atât de multe că vă veți aminti. Așa că, vă rugăm să vă amintiți să faceți asta la solstițiu. Deschideți-vă către iubirea care sunteți voi, iubirea care este a voastră și iubirea care vă însuflețește și vă dă un nou start în viață.

 

Noi suntem Consiliul Andromedan al Luminii și ne-a făcut plăcere să fim în serviciul vostru în acest fel.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.