duminică, 24 decembrie 2023

Noul Pământ care vine

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Stăm ferm în evaluarea noastră că totul este bine acolo pe planeta Pământ și că totul va continua să fie mai bine. Acum, desigur, sunt multe părți pe Pământ și multe locuri pe Pământ. Sunt multe experiențe pe care le aveți pe planeta voastră în acest moment și nu fiecare dintre ele este un exemplu că totul este bine. Întotdeauna veți avea loc pentru creștere. Acest lucru este adevărat în evoluția voastră spirituală, în relațiile voastre, în satisfacția din viața voastră. 

Întotdeauna va fi loc de creștere, de expansiune, așa că, trebuie să aveți pe Pământ și acele buzunare în care se află lucruri care au nevoie de îmbunătățire, unde se află aspecte care nu sunt atât de frumoase și complet aliniate pe cât ar putea fi, dar nu vedeți că toate acestea vă dau ceva de făcut? Vă dau un scop. Vă dau ceva de vindecat. Vă dau oameni pentru care să aveți compasiune. Vă dau acțiuni de întreprins. Și, prin urmare, din nou, nimic nu merge cu adevărat rău acolo pe Pământ pentru că toți doriți să aveți un scop. Întrebarea care ni se pune în majoritatea sesiunilor private este ”Ce fac eu aici; care este scopul meu?” 

Dacă priviți în jur la lume și vedeți ceva la care vreți să fiți soluția, atunci acest lucru vă dă un scop. Chiar și-atunci când soluția voastră este meditația, rugăciunea, energia vindecătoare și gândurile bune, și asta contează. Când are loc o scurgere de petrol în ocean, nu trebuie să mergeți acolo și să-l scoateți cu mâinile ca să fiți în serviciu, să fiți parte din soluția la acea problemă continuă pe care se pare că o aveți acolo pe Pământ. Ajungeți să creați o realitate în care toată lumea are energie gratuită și nimeni nu se mai bazează pe combustibilii fosili și ajungeți să vă aliniați cu acea realitate. 

Din nou, asta vă oferă ceva de făcut înafară doar de statul într-un hamac, bucurându-vă de ciripitul păsărelelor și de o băutură rece în mână. Și, apropo, nu este nimic rău să aveți această experiență, dar sunt atât de multe lucruri pe care le puteți face și să ajungeți să le experimentați prin ceea ce mai are încă nevoie de îngrijire acolo pe Pământ. Vă rugăm să nu presupuneți că asta înseamnă că omenirea se îndreaptă în direcția greșită doar pentru că mai aveți mult de crescut. Mai trebuie să vă îmbunătățiți și focalizarea. Mai aveți și multe de creat. Mai aveți și multă vindecare de făcut. Și fac parte din călătorie. Fac parte din călătorie și este ceea ce v-ați dorit. De-asta ați ales să vă întrupați acolo pe Pământ. 

Așadar, dacă am fi voi, am fi entuziasmați de modul în care vom contribui la noul Pământ care este creat tot timpul de către aceia dintre voi care înțelegeți că voi creați și apoi experimentați noua lume. Nu doar arătați cu degetul și căutați să reparați prin acțiune lumea veche și stricată. Prin urmare, vă spunem în acest moment că vă puteți bucura. Vă puteți simți bine cu privire la unde vă aflați, pentru că sunteți treziți, că faceți parte din Colectivul Trezit și vreți un scop, vreți o misiune. Vrei să vă simțiți cât de bine vă puteți simți atunci când vă aliniați cu acea realitate în care nu mai există război, nu mai există sărăcie, nu mai există foamete, nu mai sunt secete și incendii și fiecare are ceea ce are nevoie ca să fie pe deplin ei înșiși. Realitatea există deja, iar voi vă aflați acolo ca să experimentați călătoria către ea. Mergeți atunci înainte și bucurați-vă de călătoriile voastre.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala

  

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.