marți, 26 decembrie 2023

Faceți asta și totul va merge mai bine

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem siguri că toți primiți chiar acum tot ceea ce aveți nevoie în viețile voastre, pentru că știm că asta este calea Universului. Știm că întotdeauna vi se dă exact ceea de ce aveți nevoie ca să creșteți, să vă expansionați și să evoluați. Știm că uneori această călătorie de ascensiune a voastră nu este plăcută și nu este ceea ce voi ați vrea să fie, dar mai știm și că este ceea ce este cel mai potrivit pentru voi în fiecare moment. Acum, dacă ați putea privi fiecare moment ca apărând să vă ofere exact ceea ce aveți nevoie ca să creșteți, expansionați și evoluați, atunci ați putea avea mai multă distracție în viața voastră. Veți descoperi că întotdeauna este ceva de apreciat cu privire la momentul în care vă aflați și veți privi creșterea voastră spirituală ca pe prioritatea și dorința voastră numărul unu. 

Ați ști că, în cele din urmă, veți primi tot ceea ce vreți și asta v-ar aduce alinare. Dacă puteți fi împăcați cu ceea ce este, aveți tot ceea de ce aveți nevoie ca să treceți dincolo de ceea ce este și în acel loc mai bun, acea realitate mai bună pe care o căutați. De îndată ce intrați în modul rezistență și începeți să vă gândiți cum puteți schimba realitatea exterioară și să faceți să dispară lucrurile pe care nu le vreți, v-ați scos din acea stare de pace și, din neatenție, v-ați zădărnicit progresul. 

Trăim cu toții într-un Univers al dualității, iar asta înseamnă că trebuie să acceptați că opusul la ceea ce vreți și la ceea ce credeți va exista întotdeauna. Nu sunt acolo ca să vă batjocorească sau să vă îngrozească, sunt acolo ca să vă ofere posibilitatea să alegeți și puteți alege ceea ce vreți, fără să denigrați ceea ce nu vreți. Puteți fi pozitivi într-o mare de negativitate. Puteți fi lumina într-o cameră întunecată. Acestea sunt alegerile voastre și știți că atunci când veniți din lumină și vă concentrați pe pozitiv, vă simțiți mai bine. Nu vă simțiți bine atunci când încercați să învingeți sau să eliminați ceea ce nu vreți, dar ignorați acel sentiment pentru că credeți că ceea ce faceți este pentru binele cel mai înalt și mai mare al tuturor. 

Intrați într-o cruciadă personală ca să scăpați lumea de o perspectivă, un punct de vedere care este diferit de cel pe care-l dețineți voi în prezent. Și aici se împiedică omenirea. Uitați-vă la viața voastră așa cum este ea chiar acum și binecuvântați fiecare gram din ea pentru că a apărut ca să vă ofere ceea de ce aveți nevoie să creșteți spiritual și apoi puneți-vă întrebarea ”Cum cresc spiritual din această situație?” Nici măcar nu trebuie să o etichetați ca fiind o situație negativă sau o situație nedorită. Vedeți-o doar ca fiind ceea ce este. Fără judecată. Nu este necesară nici o definire. Și apoi puteți ajunge în punctul acceptării. O puteți îmbrățișa. Îi puteți ierta pe cei pe care i-ați considerat responsabili că v-au adus-o, chiar dacă în adâncul sufletului trebuie să fi înțeles până acum că voi le creați pe toate. 

Și totul este temporar, dar atunci când vă luptați cu situația și când opuneți rezistență, când învinuiți și judecați, veți primi mai mult din ea. Veți extinde acea vizită temporară și o puteți transforma în ani sau chiar decenii în care vă luptați cu același lucru sau cu aceiași oameni. Este timpul să dați drumul. Este timpul să lăsați tot ceea ce există în Sursă să fie exact ceea ce este. Și apoi puteți alege după cum simțiți, după cum rezonați tot ceea ce ați vrea să vedeți mai mult în realitatea voastră. Și dacă nu apare imediat, împăcați-vă cu asta. Și dacă nu apare așa cum voi vă doriți, împăcați-vă și cu asta. 

Nu sunteți acolo ca să dictați totul, să deveniți dictatori. Sunteți acolo să fiți iubire necondiționată și asta înseamnă că alegeți iubirea în toate condițiile și toate condițiile trebuie să fie îngăduite ca voi să fiți iubirea necondiționată care întotdeauna ați fost și întotdeauna ați intenționat să fiți pentru această perioadă acolo pe planeta Pământ.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.