vineri, 29 decembrie 2023

Totul s-ar putea schimba într-o clipă

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte bucuroși să împărtășim cu voi perspectiva noastră despre tot ceea ce trăiți acolo pe Pământ. O vom împărtăși întotdeauna cu plăcere cu voi și, totodată, vom înțelege că perspectiva noastră va fi interpretată de către cel care o primește în modul său unic. Știm și că sunt o mulțime de perspective și că acestea continuă să crească ca număr. Dorim ca toți să recunoașteți că voi sunteți cei care interpretează mesajul pe care-l primiți în fiecare moment și că întotdeauna vedeți lumea prin prisma voastră unică. Ce înseamnă asta este că, să vă aveți propria experimentare a ceva este cu mult mai important decât credeți. 

Ceea ce credeți se va schimba în timp, și poate și modul în care vă interpretați experimentările se va schimba în timp, dar noi știm că este mai bine, totuși, să vă căutați propriile experimentări unice decât să obțineți singura perspectivă adevărată și corectă asupra vieții pe Pământ sau asupra orice. Sunt atât de multe lucruri, atât de multe subiecte asupra cărora oamenii vor să obțină o perspectivă mai înaltă și, prin urmare, adeseori asta căutați înainte să decideți singuri cum ați dori să experimentați acea problemă sau subiect. Vă îndemnăm să nu alergați în căutarea modului corect de a aborda ceva, ci, mai degrabă, să vă întrebați cum ați dori să experimentați oricare ar fi situația/subiectul. 

Creați-vă experimentarea acesteia și știți că orice credință pe care v-o asumați vă va colora experimentarea la orice vi se întâmplă vouă sau altuia în orice moment dat. Ascultați-vă inima; ascultați-vă ghidarea interioară și conectați-vă la dimensiunile mai înalte și la înțelepciunea mai înaltă de la ființele și fluxurile de conștiință de o frecvență mai înaltă. Oferiți-vă și vouă această experimentare, pentru că oricât de mult vă poate oferi oricine altcineva o perspectivă sau un set de credințe, ei sunt mult mai puțin pregătiți să vă ofere o experimentare. Asta este ceva ce voi trebuie să căutați pentru voi înșivă, astfel încât să puteți face mai mult decât doar să credeți. Puteți ști. Știți mai multe și învățați mai multe prin experimentare decât o faceți prin cunoaștere teoretică și prin studiu științific. 

Sunteți meniți să vă trăiți viața acolo pe Pământ și cu cât mai mult căutați experimentări noi și interesante care vă sunt disponibile, cu atât mai mult vă veți distra, cu atât mai mulți oameni veți întâlni și cu atât mai mult vă puteți da credințele la o parte pentru o clipă și doar să fiți cu ceva sau cineva. De îndată ce începeți să definiți ceva, începeți să limitați ceea ce este și ce poate fi pentru voi. Același lucru este valabil și pentru semenii voștri și grupurile de semeni ai voștri, încât este mult mai ușor să-i puneți pur și simplu într-o cutie mică îngrijită și frumoasă. Nu vă faceți asta vouă înșivă sau oricui altcuiva și veți descoperi că acest univers vă poate surprinde și vă poate oferi orice vă doriți, inclusiv orice experimentare. 

Nici măcar de propriile perspective nu vă atașați, fiți, mai degrabă, deschiși să simțiți ce urmează pentru voi, ce s-ar putea schimba într-o clipă și ce v-ar putea duce mai departe pe calea expansiunii și evoluției voastre spirituale. Sunt mult mai multe de experimentat pentru voi toți, motiv pentru care sunteți atât de entuziasmați și interesați de trecerea într-o nouă dimensiune, dar amintiți-vă că și dimensiunea în care vă aflați chiar acum conține mult mai multă dimensionalitate decât doar o perspectivă limitată, statică asupra realității. Deschideți-vă și dați drumul și vedeți unde vă duce actuala curgere de energii, pentru că vă garantăm că vă vor duce într-un loc care se simte a fi mai bun decât cel în care ați fost înainte.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.    


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.