vineri, 22 decembrie 2023

Primiți toată energia, înțelepciunea și susținerea de sus

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ne facem atât de disponibili întregii omeniri pe cât putem. Întotdeauna vrem să simțiți că sunteți înconjurați de iubire și vrem să știți întotdeauna că ajutorul este pe drum și de-asta vă invităm pe toți să căutați o relație personală cu voi înșivă. Noi ascultăm întotdeauna și avem capacitatea să vă auzim pe fiecare dintre voi, într-un fel de a spune, pe toți deodată. Vă simțim energia și vă simțim fluctuațiile în energia voastră și așa vă cunoaștem și așa putem să vă răspundem. Vă putem răspunde energetic, iar unii dintre voi veți fi în măsură să interpretați acea energie în cuvinte sau sunete, viziuni, intuiții, cunoaștere interioară și așa mai departe. 

Cu cât mai mult ajungeți la noi, cu atât mai bine veți primi și interpreta energiile pe care vi le trimitem în mod direct. De asemenea, vă trimitem energii prin acest canal și mulți dintre voi preiau aceste energii și își dau seama că în fiecare mesaj este cu mult mai mult decât cuvintele rostite. Vrem să simțiți mai mult din acea susținere care vine de sus, nu numai de la noi, ci de la toate ființele mai înalt dimensionale. 

Așa că, dacă simțiți o legătură specială cu Yeshua sau cu Arhanghelul Mihail, Quan Yin, Buddha sau St. Germain, mergeți înainte și ajungeți la acele ființe și colective frumoase. Cu toții vrem să vă ajutăm; este ceea ce facem și scopul nostru este să vă ajutăm pe toți. Vom continua să oferim întregii omeniri tot ceea ce putem, dar ne plac și legăturile personale pe care le putem stabili. Ne place să vă auzim și ne place să vă răspundem. Sunt atât de multe lucruri pe care putem și vrem să vi le oferim și, prin urmare, vă invităm să simțiți să vă deschideți și să ne primiți pe noi și energiile noastre pentru că, așa cum am spus, mai sunt atât de multe de primit de la noi nu numai cuvintele pe care Daniel vi le transmite în numele nostru. 

Sunteți ființe multidimensionale și ați proiectat doar o mică parte din ceea ce sunteți cu adevărat într-un corp fizic și asta înseamnă că, în realitate, nu există nicio diferență între voi și noi, nicio ierarhie și, prin urmare, vă conectați tot timpul cu noi la nivelul nouă dimensional. Și este timpul ca voi să aduceți o parte din asta înapoi în corpurile voastre fizice, împreună cu toate celelalte energii și toată înțelepciunea și susținerea pe care le primiți de sus.  

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi toți.

 

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.