joi, 28 decembrie 2023

Multele voastre căi către Ascensiune

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Noi luminăm multe căi către ascensiune pentru fiecare dintre voi. Nu există doar una. Nu va exista o singură experimentare a ascensiunii, deoarece asta nu ar servi dorinței Sursei de a avea o varietate de experiențe. Voi, ca suflete, doriți o varietate de experimentări pentru că sunteți mici bucăți din Sursa de Energie, așa că de ce ar fi Sursa diferită de voi ca bucăți individuale? Voi tânjiți după o varietate de experimentări, și la fel și Sursa. Prin urmare, vor exista atâtea experimentări diferite ale ascensiunii câte ființe sunt întrupate în acest moment în întregul univers și peste tot în întregul multivers. Acesta este motivul pentru care spunem că luminăm multe căi către ascensiune; pentru că nu există doar una. 

Voi decideți ce cale să urmați, iar noi întotdeauna vă vom încuraja să mergeți pe calea pe care o simțiți ca fiind cea mai bună, care are cele mai multe oportunități pentru bucurie și expansiune. Știm că și voi vă doriți asta, dar mai știm și că este ușor să vă lăsați absorbiți în povestea altcuiva despre cum va fi ascensiunea pentru toată lumea sau pentru acel procent al populației care va ascensiona. Ne-am dori să uitați tot ceea ce vi s-a spus vreodată și, în schimb, să vă adaptați la calea voastră ideală pentru voi și să simțiți cum se simte. Acum, pe măsură ce faceți asta, îi invitați și pe alții să vi se alăture, dar ei nu trebuie să vi se alăture pe calea voastră. Ei își pot urma propria cale pe care o simt bună pentru ei către un nivel mai înalt de conștiință, pentru că toți suntem diferiți. Prin urmare, nu trebuie să le spuneți oamenilor că voi ați găsit ”calea” și să încercați să-i faceți să vi se alăture pe ”singura și unica cale”. 

În schimb, le acordați tuturor permisiunea să fie ei înșiși și să urmeze calea bucuriei făcând și voi același lucru. Acum, de-a lungul căii, desigur, vă veți întâlni cu temele, problemele, karma și trauma pe care ați venit să le experimentați astfel încât să puteți elibera toată energia negativă, judecățile, fricile, și așa mai departe, legate de acele experiențe. Dar puteți la fel de bine să întâlniți acele gropi mici pe calea celei mai mari bucurii pentru voi și vrem să știți că voi veți decide și care este bucuria voastră. Sunteți acolo să experimentați totul, nu doar lucrurile bune, ci pe toate ca pe urmă să alegeți lucrurile pe care le considerați bune pentru voi, bune în ceea ce vă privește, și pline de bucurie, desigur. 

Când faceți acele alegeri și continuați, și continuați să vă concentrați pe alegerea pe care ați făcut-o, manifestați acea realitate, experimentați acea cale și ajungeți să aveți și mai multă bucurie pentru că ați ales să fiți voi înșivă, sinele vostru întreg, în loc să urmați ceea ce fac toți ceilalți sau ceea ce majoritatea oamenilor cred că este necesar să faceți sau la care să luați parte ca să ajungeți la următorul nivel de conștiință. Tot ceea ce aveți de făcut este să fiți voi înșivă și să urmați ceea ce voi simțiți să urmați. 

Acum, desigur, ați auzit de diferențele dintre serviciul față de sine și serviciul față de ceilalți. Ei bine, ghiciți ce? Atunci când sunteți în bucurie, serviciul vostru față de ceilalți contează mai mult. Crează o influență mai mare asupra vieții celor în serviciul cărora doriți să fiți decât atunci când o faceți din vinovăție, din obligație sau din sentimentul că trebuie să o faceți ca să fiți cea mai bună versiune a voastră despre care ceilalți v-au vorbit. Inspirați-i pe ceilalți prin modul în care voi vă trăiți viața, iar ei îi vor inspira pe alții, iar aceia îi vor inspira la rândul lor pe alții și așa mai departe. Asta este calea bucuriei și toate căile bucuriei sunt ceea ce noi luminăm cu mesajele noastre către voi și cu energiile pe care le trimitem.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.    


Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.