sâmbătă, 2 decembrie 2023

Încearcă cineva să vă oprească să ascensionați?

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

V-am observat progresul acolo pe Pământ, așa cum întotdeauna o facem, și vrem să știți că progresați destui dintre voi ca să faceți toată diferența în lume. Când vă gândiți la toate lucrurile care trebuie schimbate în lumea voastră, vă puteți cu ușurință simți copleșiți chiar dacă vă gândiți și numai la schimbările care trebuie să aibă loc în propria casă sau în propriul psihic. Prin urmare, dorim să recunoașteți cât de puternic este fiecare moment. Amintiți-vă că aveți toată puterea în voi și amintiți-vă că nu trebuie să schimbați lumea de acolo, pentru că lumea de acolo este oricum o proiecție a conștiinței voastre. Așadar, ce puteți schimba? La ce aveți acces? 

Ei bine, aveți acces la fiecare moment în care sunteți acolo pe Pământ în această viață, iar ceea ce faceți cu el determină totul. Determină nu numai ceea ce se va întâmpla în continuare în micul vostru luminiș din pădure. Determină ce se va întâmpla acolo precum și în marea schemă a lucrurilor. Acesta este motivul pentru care sunteți în mod constant direcționați în interiorul vostru și în momentul prezent. Facem asta pentru că ființele și colectivele ca noi știm că acolo se află toată puterea voastră. Sigur, aveți puterea să mutați lucrurile ici-colo în lumea voastră exterioară. Aveți puterea să determinați oamenii să semneze o petiție. Aveți puterea să deveniți un mare orator, un mare vorbitor și să convingeți oamenii că modul vostru de gândire este cel corect și puteți vedea schimbările minore care pot fi făcute prin acele acțiuni sau cuvinte. 

Dar schimbați ceva ce se întâmplă în voi, schimbați totul, dintr-o dată, inclusiv viitorul, și cu siguranță momentul prezent, și apoi vedeți cât de puternici sunteți, pentru că sunteți puternici. Nu există nici o îndoială în legătură cu asta. Singura îndoială există în voi. De unde suntem noi nu există nici o îndoială că sunteți puternice ființe creatoare care se află acolo să vă oferiți exact experiențele care știți că sunt perfecte să vă ajute să creșteți și să vă ducă la următorul nivel de conștiință. Sunteți pregătiți; aveți tot ceea ce aveți nevoie înlăuntrul vostru și nimeni și nimic de-acolo nu vă împiedică să vă gândiți următorul gând și să-l faceți să fie unul pozitiv, să-l faceți unul care să afirme viața. 

Nimeni și nimic de-acolo, indiferent de câtă tehnologie au, nu este responsabil pentru sentimentele voastre. Voi sunteți și cu cât mai repede înțelegeți asta și o știți pe deplin, cu atât mai repede puteți merge înainte și în viața pe care v-o doriți. Nimic nu trebuie să se schimbe acolo ca să vă ofere această oportunitate. Trebuie doar să profitați de oportunitatea care este chiar în fața voastră. Sau, altfel spus, oportunitatea care se află chiar în interiorul vostru. Aveți ceea ce este nevoie ca să căutați în interior și să găsiți ceea ce căutați. Aveți ceea ce este nevoie ca să alegeți pe ce să vă focalizați, să vă alegeți realitatea, să vă alegeți viitorul. 

Și oricine vă spune că ”ei” nu vă vor lăsa să reușiți sau să ascensionați, este prins într-un model de victimă/agresor din care sunteți meniți să absolviți chiar acum. Așadar, oricât de interesant este să-i urmați pe cei care vă vor spune exact cine sunt ”ei” și ce sunt ”ei” și cum încearcă ”ei” să oprească ascensiunea, nu servește nimănui. Cu cât mai repede vă dați seama de acest lucru, cu atât mai repede vă veți îndrepta lentilele spre interior și veți putea atinge înălțimile după care v-ați întins în toate viețile voastre. Este chiar atât de simplu, am putea-o complica pentru voi, dar nu o vom face, pentru că nu aceasta este felul nostru de-a fi.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.