joi, 7 decembrie 2023

Două mesaje despre Evenimente

Mesaje de la Unul prin Sophia Love 

Sunt două conversații care sunt împărtășite astăzi. Amândouă au avut loc în urmă cu ceva timp. După cum se întâmplă, uneori sunt oferite informații care nu par să fie exact pentru momentul în care au fost primite. Se simte ca și cum acel moment este acum. Veți vedea că în ambele se discută despre ”evenimente”. Acestea nu sunt predicții. Voi spune că conversațiile se referă la două evenimente diferite. Acesta este sentimentul. Conversațiile nu au avut loc în aceiași lună. 


Sunt Unul. 

Așteptați pregătiți ca ceva să se schimbe masiv. Întrucât nu vă este clară natura acestei schimbări, vă pregătiți în diferite moduri. Toți sunteți pregătiți la nivel de suflet. La acel nivel știți ce urmează și ce înseamnă pentru voi, precum și pentru societatea pământeană. 

Unii dintre voi se pregătesc fizic cu un surplus fie sub formă de hrană, fie sub o formă de bani. Indiferent de modul în care vă pregătiți fizic, vă veți confrunta împreună cu ceea ce urmează să vină. 

Asta înseamnă că, ca Un grup, omenirea, veți experimenta un eveniment unic. 

Este multă confuzie în jurul acestui ”eveniment”, întrucât cuvântul este folosit să indice atât actele/acțiunile făcute de om, cât și cele care provin din altă parte. Ele nu sunt la fel, iar acest lucru va fi evident pe măsură ce au loc. Ceea ce vă va ajuta în continuare în timp ce anticipați un eveniment major de orice fel, sunt cuvintele de explicare și descriere. Vi le vom împărtăși acum. 

Modul în care să distingeți ceea ce este creat de om sau altfel, vă este la îndemână să-l găsiți. De asemenea, și în forma sa. Simetria și perfecțiunea naturii poate fi imitată de om, dar nu reprodusă. 

Așadar, deși pot exista evenimente care par să aibă originea în altă parte din cauza puterii distructive sau a răspândirii extinse, ele nu vor fi decât dacă există o semnătură în ele. Această semnătură va fi inconfundabilă și va fi văzută de toți. Fiecare om de pe planeta Pământ va fi martor într-un fel la ceea ce va ajunge să fie cunoscut drept ”Evenimentul”. Nu va exista identitate greșit interpretată odată ce acesta are loc. 

Așadar, dacă există un eveniment sau vreo calamitate despre care vă puneți întrebări cu privire la sursa și scopul său – asigurați-vă că nu este. Nu vă veți pune întrebări atunci când adevăratul eveniment are loc. 

Ce va însemna atunci când va avea loc? 

Va fi un semn inconfundabil că s-a terminat. Vă va spune că este timpul să re-construiți. În inima voastră nu va fi nici o îndoială cu privire la asta. Toată lumea va ști și va fi o mare bucurie pe străzile din întreaga lume. 

Asta urmează, om drag. Așa cum durerea nașterii este uitată în bucuria unei noi nașteri – la fel va fi și lupta voastră actuală, greutățile și anxietatea vor fi lăsate în urmă. Nu ați încheiat încă acea parte. Mai sunt multe care vă stau în față. Pe măsură ce continuați aici, amintiți-vă că sfârșitul este asigurat și este mai bun decât v-ați dat voie să vă imaginați. Toți cei care au ales să iasă (din planul de existență pământesc n.t.) înainte ca acesta să aibă loc, au plănuit să facă asta. Ei sunt în continuare cu voi, încurajându-vă. 

Vremuri întunecate vă stau în față. Pentru unii vor fi scurte și dureroase. Cei care orchestrează ieșirea celor corupți au totul sub control. Nu vor da greș. În curând veți ști cine sunt și de ce au procedat așa cum au procedat. Veți înțelege odată ce o vor face. Totuși, acest lucru nu garantează că veți fi de acord cu felul în care au făcut-o. 

Veți cunoaște și/sau vă veți aminti Adevărul înainte de a se termina. 

Aveți încredere. Toate lucrurile vă vor deveni clare atunci. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Sunt Unul. 


Urmează să fie evenimente turbulente pe cerul vostru. Acestea nu vă vor fi explicate cu acuratețe, din cauza dialogului de frică rămas și în curs de desfășurare al controlorilor. Odată ce vocile întunecate vor fi reduse la tăcere, povestea adevărată va apărea în mod public. 

Va fi o perioadă confuză. Va fi dificil să discerneți cine spune adevărul și cine continuă programul. Adevărul va apărea încet și va fi dezvăluit. Când se întâmplă asta, când vedeți că narațiunea se schimbă, puteți fi siguri că ”pălăriile albe” au preluat controlul. 

Cu privire la ceea ce se întâmplă pe cer, rămân rezistențe – vs – ”pălării albe”. Ținta nu este Pământul sau invazia. Este un război în cer, deoarece forțele spațiale de pe Pământ îndepărtează aceste rezistențe ca să nu aibă nici un efect. 

Acestea nu invadează sau atacă. În majoritatea cazurilor, fug. Amintiți-vă, tactica lor este să elimine cât mai mulți adversari înainte să plece, pe cât pot. Asta este lupta pe care voi o vedeți. Traficarea și abuzarea atât a omenirii, cât și a resurselor Pământului au avut loc și în afara planetei. N-ați fost conștienți de asta. 

Dacă se va asista la o încăierare, va fi uimitor în afișarea puterii de foc și acest lucru va fi înfricoșător pentru cei care nu sunt inițiați. Nu este nevoie să vă fie frică. Mass-media îl va amplifica mai mult decât este în realitate – la început. 

Acesta este un eveniment care urmează să se întâmple. 

Nu vă temeți. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.

 

 

Traducere Monica Poka

Sursa

Foto Gareth Mon Jones


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.