luni, 18 decembrie 2023

Colectiv Trezit: iată care este influența voastră

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem întotdeauna foarte interesați de ceea ce faceți voi, ca colectiv trezit, să vă ajutați semenii și am remarcat cât de mulți dintre voi ați fost în ultima vreme pionierii și creatorii de tendințe care întotdeauna ați intenționat să fiți în această viață. Creați șabloane noi, hărți cu drumuri noi ca să arătați restului omenirii cum se face și vă folosiți propriile creații ca să aveți și să aduceți în manifestare experiențele și realitățile pe care ați decis că le preferați. Dorințele voastre au dat naștere la noi energii care vin apoi în conștientizarea voastră ca idei, inspirații, gânduri despre cum puteți continua să mergeți înainte așa cum vreți acolo pe Pământ. 

Voi, pentru că sunteți treziți, vreți întotdeauna să mergeți mai departe, să mergeți mai adânc, să vă expansionați conștiința, astfel încât cine sunteți să includă mai mult și, practic, arătați restului omenirii cum se face asta prin exemplul personal. Mulți oameni ne pun întrebări nouă și altor ghizi și colective pe care Daniel le canalizează, în legătură cu scopul lor, despre ceea ce ar trebui să facă. S-ar putea să nu vă recunoașteți contribuțiile pentru că nu este ca și cum ați pus toate astea pe hârtie și apoi ați găsit un editor ca să le pună pe internet și în librării. 

Nu puteți vedea sau simți influența pe care o aveți prin crearea acestor noi șabloane, acestor hărți cu drumuri noi pentru ascensiune și expansiunea conștiinței, dar noi putem, și de-asta vă vorbim despre aceste lucruri. Vrem să vă asigurăm, întotdeauna, că contribuiți și că sunteți pe drumul cel bun. Totodată, mulți dintre voi vă faceți griji pentru cei dragi și dacă vor reuși, dacă și ei își vor putea schimba conștiința, iar răspunsul este, bineînțeles că o vor face pentru că vă au pe voi. Și fie că știți sau nu, conduceți prin exemplu și plantați semințe în toți, iar acesta este un lucru foarte bun. 

Începeți să simțiți influența pe care ați avut-o asupra propriei vieți și veți începe să vă faceți o idee despre influența pe care o aveți asupra colectivului din care faceți parte. Veți continua să faceți asta pentru că este singurul lucru cu adevărat satisfăcător la care luați parte și, pentru că energiile vor continua să vă înghiontească, să vă aducă idei inspirate și pocnituri intuitive care vă duc la următorul nivel de conștiință și vă ajută să-i aduceți pe mai mulți dintre semenii voștri în călătorie cu voi. Așa vă îndepliniți scopul și vă îndepliniți misiunea și suntem foarte bucuroși să spunem că vedem din ce în ce mai mulți oameni făcând acest lucru în fiecare zi.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala 

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.