joi, 28 decembrie 2023

Ce nu știu cei care sunt treziți

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Suntem foarte impresionați de modul în care omenirea a evoluat, expansionându-și conștiința dincolo de unde a fost vreodată înainte pe Pământ. Acestea sunt vremuri incitante pentru omenire, pe măsură ce continuați să vă apropiați din ce în ce mai mult de gama de frecvențe cinci dimensionale în care în curând veți ființa tot timpul. Le faceți ghizilor voștri munca mult mai ușoară, pentru că sunteți treziți, iar colectivele, așa ca al nostru, simțim că primim atât de mult de la voi toți datorită disponibilității voastre să absorbiți energiile pe care le transmitem. Vrem să știți că, pe cât de mult ajutor primiți de sus, pe atât de mult îi ajutați și pe cei din jurul vostru. 

Îi ajutați prin nivelul vostru de conștiință, prin actele voastre de bunătate și prin vibrația voastră. Voi echilibrați energiile de acolo cu vibrația înaltă pe care o oferiți în mod continuu semenilor voștri. O oferiți și atunci când stați și nu faceți nimic, dar vă și amplificați proiecția energiei voastre înalt vibraționale atunci când vedeți că alții sunt în nevoie. Răspundeți chemării cu intenția ca alții să fie hrăniți, îmbrăcați, tratați corect, să le fie acordate aceleași oportunități ca la toți ceilalți și să fie respectați ca ființele care sunt cu adevărat. 

Cu toții suntem Ființe Sursă de Energie și căutăm să ne ajutăm unii pe ceilalți, amintiți-vă asta. Când vă aflați într-o stare de aducere aminte cine sunteți cu adevărat, nu puteți să nu adăugați asta la conștiința colectivă a omenirii. Și cu cât sunt mai mulți oameni care caută ceva mai bun, ceva diferit, cu atât mai mult răspundeți chemării. Nici măcar nu știți cât de mult îi ajutați pe semenii voștri și numai fiind acolo, doar făcând parte din colectivul uman, dar voi sunteți într-adevăr acolo ca să faceți o diferență uriașă. Acesta este motivul pentru care răspundeți atât de bine la ajutorul venit de sus. 

Noi suntem pentru voi ceea ce voi sunteți pentru semenii voștri. Și de-asta ne recunoașteți pe noi și ceea ce facem, pentru că vă este atât de familiar. Veți continua, desigur, să vă treziți și să vă mențineți acea conștiință a cine sunteți voi cu adevărat în mod constant și vrem ca voi să știți că faceți posibil pentru atât de mulți oameni să ascensioneze împreună cu voi din cauza a cine sunteți voi și datorită la ceea ce voi faceți. Dorim, totodată, ca voi să primiți mai mult ajutor care vine de sus, pentru că în jurul vostru vor fi mai mulți oameni care se trezesc și au nevoie de cineva în formă umană care să fie ajutorul pe care ei l-au căutat. 

În cele din urmă, ne vor găsi pe noi și pe ceilalți aici sus, în planurile mai înalt dimensionale, dar pentru o perioadă vor căuta pe altcineva, pe cineva aflat într-un corp fizic care să se poată raporta la ei și la ceea prin ce trec. Acesta este unul dintre motivele pentru care ați avut nevoie să veniți în această viață cu mai puțină uitare a cine sunteți voi cu adevărat și cu determinarea să vă cunoașteți pe voi înșivă ca ființe spirituale, ca Sursă de Energie întrupată. Ancorați mai mult din acest adevăr tot timpul, iar noi vedem efectele pe care acest lucru le are asupra întregii omeniri și vrem doar să vă mulțumim pentru serviciul vostru.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala  


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.