miercuri, 20 decembrie 2023

Energiile Solstițiului și 2024

Consiliul Arcturian 9D prin Daniel Scranton 

Salutări. Noi suntem Consiliul Arcturian și suntem încântați să ne conectăm cu voi toți. 

Ați început să experimentați deja energiile solstițiului care urmează și veți continua să le primiți pe măsură ce vă apropiați de acea dată, de evenimentul real. Observăm cât de mult vă deschideți energiilor care vin spre voi când aveți un eveniment mare pe care-l așteptați și pe care să-l experimentați în timp real. Am făcut echipă cu Andromedanii, Pleiadeenii și mulți alții ca să vă oferim un coctail frumos de energii la solstițiu. 

Vrem să știți că sunteți catapultați în energii de o frecvență mai înaltă, un nivel mai înalt de conștiință în fiecare moment de veghe și cu fiecare respirație pe care o faceți acolo pe Pământ și vă invităm să recunoașteți că ați decis să faceți asta pentru că ați vrut să explorați conștiința în acest mod foarte deliberat. Cu alte cuvinte, ați vrut să fiți treziți pentru ascensiune și ați vrut să-i conduceți pe ceilalți prin experiența de a-și trezi conștiința și de a ascensiona într-o dimensiune mai înaltă. Ce înseamnă asta este că ați mai făcut toate astea și înainte. 

Bineînțeles, au existat momente pe Pământ când mulți oameni sărbătoreau un solstițiu, sau un echinocțiu, sau o lună plină sau o eclipsă. Au fost cu multe, multe procente mai înțelepți decât sunt cei de astăzi și asta pentru că oamenii au renunțat la conectarea lor cu natura și s-au conectat la alte moduri de explorare a conștiinței. În acest sens, religiile sunt un exemplu bun. Ele au fost răspândite peste tot pe planetă, iar în majoritatea religiilor nu există o încurajare reală să verificați ce se întâmplă în interiorul vostru și să explorați natura. Nu se pune atât de mult accent pe puterea evenimentelor cerești și, prin urmare, omenirea s-a îndepărtat de accesarea tuturor posibilităților și tuturor energiilor care sunt prezente într-un moment cum este solstițiul. 

Acum, ca să vă pregătiți pentru afluxul de energii, vreți să vă asigurați că aveți grijă de voi înșivă hidratându-vă, împământându-vă în corpurile voastre și împământându-vă în Mama Pământ. Vreți să vă păstrați corpurile cât mai curate și pure puteți, iar asta include și gândurile și emoțiile voastre. Faceți ceea ce este nevoie să vă curățați de tot ceea ce nu vă mai servește și faceți-vă canalele frumoase care puteți fi și ați fost pentru energiile solstițiului și lăsați energiile solstițiului să vă catapulteze în 2024, când vă veți apropia din ce în ce mai mult de experiențele contactului cu e.t. și de finalizarea schimbării. 

În ceea ce privește energiile pe care vi le trimitem, vă puteți aștepta la o actualizare a tuturor celor șapte chakre principale, precum și la o accentuare a ajutorului dat să vă deschideți chakra coroană astfel încât să puteți primi toate contactele, toate descărcările, toate activările, tot ceea ce vine spre voi în 2024 și mai departe. Vă mulțumim pentru această oportunitate de a servi și știm că unii dintre voi vă deschideți chiar acum să primiți.

 

Noi suntem Consiliul Arcturian și ne-a făcut plăcere să ne conectăm cu voi.

 

Traducere Monica Poka

link catre postarea originala  

 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.