sâmbătă, 23 decembrie 2023

Ascensiunea voastră

Mesaj de la Unul prin Sophia Love 

Sunt Unul. 

Sunt lucruri de spus. Aceste lucruri vor ajuta la aducerea la lumină a ceea ce uneori, a devenit un proces foarte întunecat. Nu este un proces pe care vi-l asumați personal. Totuși, este unul care vă afectează personal aproape în toate cazurile și indiferent de cât de îndepărtat este.

 Asta este Ascensiunea voastră.

Asta este Iluminarea voastră. 

Include o mulțime de revelații și descoperiri. Este un proces care se desfășoară și nu un singur moment în timp. Dezinformarea din jurul Iluminării a fost generos alimentată. Acest lucru nu s-a datorat înșelăciunii intenționate. Este, mai degrabă, un caz de presupunere bazată pe informațiile disponibile în prezent și povestirile transmise. 

Așa cum sunteți, și chiar acum, cufundați în Trezire/Iluminare/Ascensiune, puteți folosi ceea ce vi se întâmplă ca pe un barometru. Ceea ce devine important acum pentru fiecare dintre voi este sinele: acordarea la sine, conștientizarea de sine, conștiința sinelui, descoperirea de sine. 

Mai mult decât orice altceva, Ascensiunea este o treabă interioară. Până la urmă, așa se va spune. Prin urmare, propria experimentare a ei este cea pe care se vor baza propriile voastre povești, pe a nimănui altcuiva. 

Motivul pentru care am adus acest lucru în discuție este creșterea conștientizării; conștientizarea așteptărilor și comparațiilor. Veți auzi multe povești. Niciuna dintre ele nu va oglindi exact propria voastră călătorie. Acest lucru v-ar putea face să vă întrebați cât de ”treziți” sau ”iluminați” sunteți de fapt. S-ar putea să vă întrebați cât de departe ați ajuns în călătoria voastră. Toate aceste îndoieli și întrebări se datorează comparațiilor și judecăților. 

Vă spun că atât comparațiile cât și judecățile sunt lucruri care țin doar de această viață fizică. Nu-și au locul într-o rasă Iluminată. Cel mai bine ar fi să le lăsați în urmă. 

Asta nu este o cursă. Nu primiți mai multe puncte decât altcineva, sau mai puține. 

Pe măsură ce acceptați adevărata autonomie și măiestria de sine, veți ajunge să vedeți că călătoria voastră nu are de-a face cu a nimănui altcuiva. Sunteți în procesul de Trezire. Asta nu înseamnă că ați dormit literalmente sau că v-ați aflat la un nivel ”mai jos” decât oricine altcineva. 

Asta înseamnă, dragul meu om, că îți folosești potențialul într-un flux care cooperează cu cel determinat de esența ta. 

Esența voastră vă conduce spectacolul, în timp ce ceilalți și-l conduc pe al lor. Nu puteți fi prea lenți, sau prea întârziați sau prea adormiți. Totul a fost perfect orchestrat, de către voi, cele mai puternice, mai curajoase și mai pure dintre suflete. 

Ați ales să faceți asta împreună cu rasa și cu Gaia; nu în competiție cu cineva. 

La fel ca înotătorii sincronizați, produceți acum o frumoasă operă de artă. Nu este finalizată. Rezultatul va fi perfect coordonat precum și încadrat în timp.

Fiecare parte este esențială.

Fiecare parte este perfect plasată. 

Ceea ce puteți lua din asta, oricine și oriunde v-ați afla, este să aveți încredere în procesul vostru. Ați ajuns în acest punct. Nu ați fi aici dacă nu ar fi așa. 

Dați drumul judecății. 

Încetați să-i mai urmăriți pe alții și să-i folosiți ca să decideți cât de ”bine” sau de ”prost” vă descurcați. Făcând asta vă împiedicați să faceți o muncă mai importantă și mai folositoare. 

Știți de ce aveți nevoie. Aveți încredere în voi înșivă și, mai presus de orice, iubire. Acesta este un dar pentru care ați fost aleși și ați ales să îl creați. Vi se întâmplă vouă și peste tot în jurul vostru chiar acum. 

Toate experimentările sunt valide. Aveți încredere și credeți, iar ele doar se vor multiplica și intensifica. Trebuie doar să fie semnificative pentru tine dragul meu om drag; doar pentru tine. 

Vei vedea cât de curând. Ești pregătit pentru un astfel de răsfăț. 

Asta e tot.

 

Mulțumesc.


Traducere Monica Poka

Sursa

Foto Stefan Liebermann Photography


Este interzisă preluarea acestui material sub orice altă formă decât cea în care este prezentată și fără indicarea sursei originale, așa cum apare ea în această postare, precum și a traducătorului și a sursei în limba română.

Mai multe materiale în limba engleză găsiți pe site-ul autoarei aici. 

Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.