joi, 21 decembrie 2023

Nu așteptați până în 2024

Creatorii 12D: o conștiință colectivă non-fizică prin Daniel Scranton 

Suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe non-fizice din dimensiunea a 12-a și suntem aici să ajutăm. 

Ne bucurăm atât de mult să experimentăm evoluția voastră. Împărtășim atât de multe cu voi toți în planul astral în timp ce dormiți. Știm cine sunteți cu adevărat și știm că vă puteți trezi din visul în care trăiți și să începeți să trăiți ce este cel mai bun din ambele lumi. Puteți începe să faceți asta chiar acum sau puteți aștepta până în 2024. Puteți aștepta până la următoarea eclipsă sau până la următorul solstițiu. De voi depinde. Puteți începe să trăiți ca nelimitatele ființe ale iubirii necondiționate care sunteți chiar în acest moment, dacă vă convingeți pe voi înșivă că este posibil să faceți acest lucru. 

Dacă puteți începe prin recunoașterea faptului că totul este creația voastră, asta vă va ajuta, pentru că vă este mai ușor să rămâneți în starea de a fi acea iubire necondiționată când recunoașteți că tot ceea ce vă stă în față este creația voastră. O puteți iubi sau o puteți urî. Puteți să o acceptați sau să-i opuneți rezistență. O puteți lăsa așa cum este sau puteți încerca să o remediați. De voi depinde în întregime, dar modul în care va fi este atât de important încât să vă facă plăcere să vă oferiți provocări să creșteți mai deplin în cine și ceea ce sunteți cu adevărat. Asta este ceea ce ne place să vă vedem făcând și, deși poate părea că tocmai ce-ați fost pedepsiți, sau chiar torturați, întemnițați să fiți acolo, amintiți-vă că voi sunteți singurii care ar putea vreodată alege această experimentare. 

Voi alegeți fiecare experimentare dintr-o poziție de putere și o poziție de măiestrie. Nu vă alegeți experimentările dintr-o poziție de vină sau dintr-o poziție de rușine. Nu vă gândiți că aveți atât de multă creștere de obținut încât trebuie să vă oferiți toate aceste provocări. Nu. Opusul este adevărat. Știți cât de mult sunteți deja acea ființă de lumină și iubire, dar vreți să experimentați mișcarea care vine prin creșterea în acea stare dintr-o poziție a necunoașterii ei, iar noi suntem aici să vă susținem în această mișcare și să vă reamintim cine sunteți cu adevărat la fiecare pas pe cale. 

Acum, când primiți suficient de multe de astfel de mesaje, ele vă suprascriu programarea inițială care v-a spus ceva destul de diferit de ceea ce vă spunem noi acum. Sunteți acolo să rupeți vechile credințe, vechile sisteme, vechile moduri de-a face lucrurile și să începeți ceva nou, ceva proaspăt, ceva diferit, ceva care afirmă mai mult viața și împuternicește, iar asta este ceea ce faceți. Oamenii care realizează videoclipuri YouTube sunt numiți ”Creatori” de către YouTube pentru că asta este ceea ce faceți. Voi creați ceva și împărtășiți ceea ce ați creat cu alții, iar ei pot alege să rezoneze cu acel ceva, să se bucure sau nu de el, dar voi l-ați creat. 

Creați ceva, din nou întreaga voastră realitate, apoi decideți ce credeți în legătură cu ea, ce simțiți în legătură cu ea, care ar putea fi impactul ei, și puteți începe chiar acum să trăiți acel adevăr al cine sunteți voi cu adevărat și să împărtășiți mesajele care vin prin voi cu oricine și cu toți care vor să fie mai mult cine sunt ei cu adevărat, care vor să fie mai împuterniciți. Din nou, nu trebuie să așteptați niciun mare eveniment sau vreun moment din calendar care spune ”Acum este momentul!” Ați primit invitația noastră și invitația sufletului vostru, a sinelui vostru mai înalt, a Sursei. Suntem cu toții aici să vă încurajăm și apoi să vă asistăm în frumoasele voastre experimentări de creștere.

 

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.

 

Traducere Monica Poka

link către postarea originala


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.