marți, 12 decembrie 2023

Simțiți-vă rădăcinile

Pământul prin Pamela Kribbe 

Oameni dragi, 

Eu sunt vocea Pământului și vă salut pe toți. Sunt conectată cu voi. Trăiesc în inimile voastre și nu numai în inima voastră de carne și sânge, ci și în inima voastră interioară. Voi sunteți conectați cu mine și printr-o promisiune făcută cândva între omenire și mine, sufletul Pământului. Această promisiune este foarte veche și are legătură cu Creația însăși. Ați fost foarte implicați în geneza formelor de viață care trăiesc pe mine, a elementelor naturii. 

Cândva ați lucrat în mod activ dintr-o dimensiune diferită de această dimensiune materială, fizică. Ați fost un tip de înger care a trăit într-o vibrație foarte înaltă și fină și ați experimentat un impuls să creați, să dați viață, iar eu m-am oferit (să mă alătur n.t.) vouă: am fost conștiința receptivă față de instinctul vostru creator. Ați creat semințe de lumină care au luat tot felul de forme în regnul rocilor și al mineralelor și în regnul vegetal și animal. Cândva, la începutul timpurilor, ați fost creatori. 

O mare parte din ceea ce mai târziu ați început să numiți Dumnezeu se afla în voi, dar ați uitat asta. A apărut o tradiție a uitării, a puterii și a abuzului de putere, care v-a făcut să pierdeți conștientizarea unimii cu Dumnezeu și v-ați pierdut. Ideea că ați fost activi ca creatori divini pe Pământ poate să sune acum foarte ciudat pentru urechile voastre, de parcă acea idee ar fi neadevărată și o ficțiune. Dar sunteți mult mai mari decât credeți că sunteți. Sunteți cu mult mai mult decât sinele vostru uman trei dimensional; lumea voastră interioară este mult mai bogată și mai vastă decât sunteți voi conștienți. 

Vă aduc aminte de originile voastre, pentru că numai asta vă va salva din iluzia că sunteți mici și neînsemnați; de divizarea interioară pe care o experimentați. Pe de o parte, aveți vise și dorințe și un fel de nostalgie pentru o stare diferită de a fi; o stare de conștiință mult mai ușoară, mai fluidă, mai deschisă. Această dorință este de neoprit; aparține ființei voastre angelice. Vreți să zburați și să fiți liberi să creați lumină și viață pe Pământ din cele mai înalte nivele, cele mai înalte vibrații, pentru că asta este cine sunteți voi. Dar, pe de altă parte, negați aceste posibilități pentru că credeți în ne-însemnătatea voastră. Vă simțiți la mila circumstanțelor voastre. 

Încă din copilărie ați început să vă simțiți la mila forțelor și puterilor din afara voastră care păreau să fie mult mai mari și mai puternice decât sunteți voi. Acestea sunt fricile pe care le moșteniți pe parcursul creșterii voastre, pe măsură ce creșteți. Vă aflați sub greutatea masivă a unor frici dintr-un trecut îndepărtat care sunt prezente în lumea din preajma voastră. Toate aceste frici vă fac să vă uitați, și să vă despartă de adevărata voastră putere, creativitate, măreție. Dar eu sunt conștientă de măreția voastră pentru că o văd și îmi amintesc foarte clar intenția inițială a colaborării noastre. Prin urmare, este mult loc în mine pentru înțelegere și iertare în ceea ce privește omenirea. 

Deși ați fost foarte bogați ca suflet și ați venit dintr-un nivel foarte înalt, pe măsură ce v-ați întrupat din ce în ce mai adânc în materia de pe Pământ, v-ați cufundat în energii ale întunericului, ale abuzului de putere și ale luptei, cu care n-ați fost familiarizați înainte. V-ați angajat într-o luptă în care v-ați pierdut parțial lumina. Când vă întrupați în materie, înseamnă că vă pierdeți, într-o anumită măsură, libertatea ca ființă spirituală pentru că locuiți într-un corp și vedeți realitatea prin acel corp. Procesul întrupării a fost o cale pe care sufletele voastre au vrut să o urmeze – și au ales să o urmeze – dar acesta a fost un pas în necunoscut, în nou. Ați avut potențialul să vă pierdeți calea și să vă uitați originile, iar acest lucru nu a putut fi evitat. 

Vă iert toate astea. Au fost și sunt o parte din cale, o parte din marele plan sau aventură. Este mai bine să nu zăboviți în prejudecată sau regret, sau să vă lamentați, când ceea ce este important este acumul și crearea unui nou început. Este momentul unei schimbări pentru omenire și, totodată, și pentru mine, Pământul. Există un impuls, o dorință de schimbare în conștiință în toate regnurile Naturii, nu numai în omenire. Animalele, plantele, rocile, toate tânjesc după o conștiință mai ridicată și șansa de a deveni mai infuzați de lumina libertății și iubirii pe măsură ce aceasta pătrunde mai adânc în materie. 

Uneori este necesar ca mai întâi să fie necesare multe capcane și viraje false înainte să ajungeți la un punct de cotitură. Iar rezultatul poate fi un regret comun care apare atunci când o nouă naștere se pregătește. Dar nu vă agățați prea mult de trecut și nu încercați să înțelegeți totul – rămâneți prezenți în acum! Simțiți-mi prezența, conștiința, în aici și acum. Deschideți-vă inima, deschideți-vă corpul energiei mele. 

Imaginați-vă că aveți rădăcini energetice care ajung de la tălpile, de la picioarele și de la pelvisul vostru până în Pământ. Deja aveți aceste rădăcini, așa că, nu este nevoie să le inventați sau să le creați; pur și simplu aduceți-vă aminte de aceste rădăcini. Sunt linii de conectare foarte vechi, care datează din cele mai vechi timpuri, așa că, pur și simplu aduceți-vă aminte de ele. Aceste rădăcini sunt canale de hrănire, un mod de-a primi energie vie, și, totodată, un mod să dați din nou roade și să le oferiți Pământului. Aceste rădăcini sunt căi ale iubirii. Amintiți-vă iubirea voastră pentru Pământ, pentru natură, pentru puritatea și inocența tuturor ființelor vii: animalele, plantele, apele. Acestea nu sunt lucruri din afara voastră, sunteți cu toții strâns legați. 

Tot ceea ce vă înconjoară în natură, vă vede și este conștient de voi. Într-un fel, voi sunteți părintele lor, păzitorul lor. Tot ceea ce există în Natură se deschide spre voi dacă le acordați atenție. O atenție hrănitoare este de un beneficiu extraordinar pentru toate ființele simțitoare. Simțiți legătura voastră cu Natura. Simțiți-vă rădăcinile și acceptați-vă măreția. Sunteți cu mult mai mult decât ceea ce credeți că sunteți. Dar nu este ceva ce trebuie să creați sau pentru care trebuie să munciți; este acolo și vechi de eoni. 

În multele vieți care le-ați avut pe Pământ, ați dezvoltat multă cunoaștere și experiență, precum și multă durere și răni. Dar există și lumina conștiinței voastre care fuzionează cu aceste răni și vă oferă ceva nou: o lumină împământată. Acolo unde, la început, lumina voastră vibra la un nivel înalt, într-o atmosferă rarefiată a ființei, ceea ce este acum pe cale să se întâmple în voi este trezirea unei lumini depline, calde, pământești; o reuniune în voi a divinului și a materialului, a sufletului și a trupului, a Cerului și a Pământului. Acesta este adevăratul vostru destin. 

Primiți forțele Pământului în voi. Lăsați conștiința din voi, care este veche și foarte dezvoltată, lăsați-o să curgă. Îmbrățișați-vă sinele pământesc cu emoțiile, durerea și fricile care sunt acolo. Nu cu intenția să scăpați de ele, ci mai degrabă, să le îmbrățișați cu lumina voastră, cu sufletul vostru. Sufletul aduce vindecare și transformare dacă îi dați voie să facă acest lucru. 

Unii dintre voi sunteți complet epuizați și nu mai știți ce să faceți; aveți sentimentul că ați încercat totul și nu sunteți în stare să găsiți calea de ieșire. Sunteți atât de pierduți în iluzia ne-însemnătății voastre încât simțiți că trebuie să vă luptați și să munciți din greu în tot ceea ce faceți. Vă cer să dați drumul și să vă puneți încrederea în forțele pământești și cerești care vă înconjoară. Acestea sunt forțe care depășesc înțelegerea voastră și care doresc în mod constant să vă ajute și să vă susțină. 

Există atât de mult respect pentru voi în Univers din cauza drumului pe care l-ați luat; ați coborât din dimensiunile mai înalte ca să intrați în dansul cu materia, cu Pământul. Simțiți adorația venită din partea mea, Pământul, și a ghizilor și prietenilor voștri de pe cealaltă parte, care sunt întotdeauna alături de voi. Ei nu vă privesc ca pe niște amărâți de elevi care au nevoie de susținere, ei vă respectă ca pe niște zei în devenire. Ei vă admiră curajul, determinarea, perseverența și continuă să vadă marea promisiune care este ascunsă în voi. Ei văd promisiunea unei punți între Cer și Pământ: întruparea luminii care poate crea o căldură bogată și aduce bucurie deplină. 

Nu sunteți singuri. Sentimentul că sunteți rupți de întreg face, de asemenea, parte din iluzia ne-însemnătății. Sunteți pe de-a-ntregul una cu mine; inima mea bate în corpul vostru, în fiecare celulă a voastră. Sufletul vostru vă înconjoară, de asemenea, și vă va da semnale, vă va bate pe umăr. Și spiritul Creatorului, divinul, este alături de voi. Sunteți creatori divini; atrageți spre voi ceea de ce aveți nevoie, așa că, aveți încredere în acest proces. Acesta este un timp al schimbării, un timp al urcării pe o cale ascendentă. Punctul de jos pentru voi a fost deja atins; punctul de jos al uitării, al pierderii voastre înșivă. Drumul o poate lua acum în sus. 

Predați-vă puterii și înțelepciunii care sunt deja acolo, în și în jurul vostru; nu vă mai luptați. Nu este nevoie să înțelegeți totul cu mintea. Există un mod mai înalt de cunoaștere care apare, mai ales, atunci când sunteți foarte tăcuți; când, într-un fel, vă predați. Când spuneți: ”Nu mai înțeleg; nu mai văd”; când pare că vă dați bătuți, însă doar mintea este cea învinsă. Pe măsură ce vă goliți de toată acea luptă, și vă predați ne-cunoașterii, atunci sunt valorificate resursele ajutorului care sunt cu mult mai puternice decât mintea voastră. Persistați în ne-cunoaștere astfel încât energiile primare ale înțelepciunii, iubirii și bucuriei să poată intra în voi și să vă conducă către următorul pas înainte. 

Vă mulțumesc foarte mult pentru prezența voastră aici și acum. Vă iubesc.

 

© Pamela Kribbe

 

Traducere Monica Poka  

link catre postarea originala

Autor pictură Josephine Wall


Dragi cititori, unele dintre materialele pe care le traduc sunt contracost și plătesc pentru ele. Mi-ar fi de mare ajutor dacă m-ați susține în acest efort financiar cu o donație, atât cât simțiți fiecare, folosind butonul ”Donate” de pe blog sau dând click aici. Vă mulțumesc!  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.