vineri, 16 iunie 2017

Actualizare 16 Iunie 2017


V-ați trezit cumva obosiți și triști? Simțiți că lucrurile o iau razna și parcă ați fi o insulă într-un ocean în furtună? Atunci fiți recunoscători acestei stări pentru că ea vă indică exact opusul: eliberarea unor energii, experiențe și amintiri vechi care ocupau un loc prețios în memoria voastră celulară și în câmpurile voastre de energie.

Dacă atunci când deschideți ochii vă vine în minte ”Of, ce obosit/ă sunt, cum voi face față și zilei de astăzi?” v-ați făcut programul pentru ziua care urmează. Dacă însă vă dați seama că nu asta este ceea ce doriți, atunci schimbați programarea.

Spuneți pur și simplu ”Refuz să trăiesc o asemenea realitate, ea vine din vechiul mod de gândire pe care refuz să-l mai urmez.” Apoi respirați profund de câteva ori până când vă liniștiți mintea și vă treziți de-a binelea și începeți să vă programați ziua așa cum doriți să o aveți.

Dar nu programați ce să se întâmple în ziua voastră, adică la întâlnirea de la ora vreau să se întâmple asta, la ora cutare vreau să se întâmple cutare lucru și așa mai departe. Programarea zilei este necesar să fie făcută în curgerea Creatorului, dând drumul la controlul care ne mănâncă zilele și sănătatea, în termeni de: aleg ca astăzi să fiu fericită, plină de iubire, lucrurile să meargă strună pentru binele meu cel mai înalt și al tuturor celor implicați, situațiile să se rezolve în cel mai frumos și divin mod, etc.

Dacă nu lăsăm curgerea să se manifeste în viața noastră ci impunem rezultatul dorit, suntem în vechea energie, dorim să controlăm – lucru care unii ați descoperit că pe zi ce trece devine tot mai clar că este o iluzie – iar rezultatul obținut poate aduce și mai multă tristețe și frustrare.

De asemenea, în timp ce vă pregătiți pentru planificarea zilei voastre, cereți Echipei voastre de îngeri și ghizi, Sinelor voastre mai Înalte sau Echipelor Energetice Medicale de la nivelele Planetar, Solar, Universal sau chiar Galactic să vă armonizeze structura și configurația câmpurilor de energie în așa fel încât ziua voastră să fie plină de armonie, bucurie și în aliniere cu curgerea Creatorului.

Cereți ajutor pentru că acesta este rolul lor, acesta este serviciul pe care ei/ele și l-au asumat în procesul de ascensiune a omenirii și a Pământului și mulți dintre ei/ele se plâng că șomează. Cei care au înțeles acest lucru descoperă că trec cu o mult mai mare ușurință prin situații care altădată le-ar fi luat mult timp și un mare consum de energie ca să le rezolve, dacă le rezolvau.

Veți observa că atunci când cereți ajutor, lucrurile par să se rezolve ca de la sine. Viața pe Pământ revine la ceea ce a fost destinată să fie: o experimentare plină de bucurie a dimensiunii fizice, materiale. Veți observa că vă apar idei noi în legătură cu unele activități, intuiții unde să căutați informații sau chiar lucruri de parcă cineva le-ar pune în fața voastră.

Da, știu, mulți dintre cei care au aflat de entitățile nu chiar binevoitoare care parazitează omenirea se tem să ceară ajutor din frica de a nu ajunge sursă de hrană pentru acele entități. Dragii mei, nu sunt avocatul nimănui, dar gândiți-vă că acele entități vă pot parazita numai atunci când sunteți într-o vibrație mai joasă decât a lor. Altfel se ard sau pur și simplu sunteți invizibili pentru ele.

Ridicarea vibrației personale nu numai că este una dintre condițiile ascensiunii, dar vă ferește și de interferența cu astfel de entități. Cum s-ar spune, cu același efort, obțineți două lucruri dintr-o lovitură. Dar ca întotdeauna, alegerea vă aparține. Gândiți-vă doar că o barcă cu motor este întotdeauna mai rapidă decât una cu vâsle.

O zi minunată, plină de bucurie și armonie vă doresc, în aliniere cu curgerea Creatorului!


Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.