duminică, 11 iunie 2017

Întâlnirea cu SINELE vostru


Familia voastră Galactică prin Suzanne Lie

Preaiubiții noștri Împământați,
Vă felicităm că auziți mesajul nostru și că-l împărtășiți și cu alții. Vă vorbim în acest ACUM pentru a împărtăși cu voi că acesta este Acum-ul în care să vă pregătiți pentru că noi, Familia voastră Galactică, ne apropiem acum de Pământ.

Vă rugăm să înțelegeți că Pământul inter-galactic a existat întotdeauna în dimensiunea a cincea și dincolo de ea. Prin urmare, Gaia cinci dimensională este vie deja și bine. În același fel, expresiile voastre cinci dimensionale ale SINELUI sunt vii și bine în dimensiunea a cincea și dincolo de ea.

Provocarea nu este să deveniți cinci dimensionali, deoarece voi ați avut întotdeauna o expresie mai înalt dimensională a sinelui vostru cinci dimensional ca o componentă a SINELUI vostru Multidimensional. Din ce în ce mai mulți dintre voi vă amintiți și vă recâștigați conștientizarea SINELUI vostru cinci dimensional. Această amintire este o componentă importantă a procesului vostru de ascensiune.

Frecvențele din ce în ce mai înalte ale SINELUI vostru Multidimensional care servesc ACUM, și întotdeauna au servit ca echipa de ascensiune planetară, îi cheamă pe reprezentanții lor trei dimensionali să-și amintească cine sunt, astfel încât să se poată alătura lor în Misiunea lor Multidimensională.

Este o mare onoare să fii membru al ”Echipei de Ascensiune Planetară” a Pământului. Voi toți cei care rezonați cu acest mesaj sunteți într-adevăr membri ai acestei echipe. Spunem ”echipă” pentru că este o echipă atunci când mai mulți muncesc ca Unul, și asta este ceea ce vă cerem.

Vă cerem VOUĂ tuturor, celor care vă amintiți propriile voastre sine mai înalt dimensionale, cinci dimensionale să serviți în ajutarea celorlalți să-și amintească sinele lor mai înalt dimensional, Multidimensional.

Pe măsură ce vă expansionați conștiința pentru a vă cuprinde SINELE cinci dimensional, vă veți expansiona simultan conștiința pentru a cuprinde percepțiile voastre cinci dimensionale. Percepțiile voastre cinci dimensionale sunt foarte importante deoarece prin percepțiile voastre cinci dimensionale veți percepe dimensiunea a cincea ca fiind un loc real.

Pe măsură ce vă focalizați din ce în ce mai mult pe activarea percepțiilor voastre cinci dimensionale în viața voastră de zi cu zi, veți începe să percepeți în mod conștient comunicările noastre cu voi. Spunem ”percepeți comunicarea noastră” deoarece sunt multe moduri de a percepe realitatea cinci dimensională și fiecare dintre voi vă veți găsi modul VOSTRU de-a o face.

Comunicăm cu voi acum pentru că dorim ca voi toți să aveți timp să vă gândiți, să meditați și să visați despre realitatea iminentă în care vă mutați/pe care o creați. Da, ”vă mutați în” este aceiași stare de conștiință cu ”creați”.

Pe măsură ce vă amintiți să chemați această realitate mai înaltă în viața voastră de zi cu zi, amintindu-vă să vă expansionați conștiința, veți începe să vă percepeți în mod conștient realitatea voastră cinci dimensională. Vă vom ajuta punându-vă câteva întrebări la care puteți cugeta.

Noi, Arcturienii și Familia voastră Galactică, vă lăsăm ”timp” să vă gândiți la răspunsul vostru, pentru că acesta va fi răspunsul pe care voi, ca un Lider Multidimensional îl veți da celor pe care îi învățați. Prin urmare, intrați în viața voastră și scrieți-vă povestea pentru că vă veți spune povestea din nou și din nou celor pe care îi învățați. Atunci când vă spuneți povestea voastră, îi faceți pe ceilalți să se simtă în siguranță.

Voi faceți să pară posibil ca și ei să poată să se expansioneze în și să se întoarcă la adevăratul lor SINE Multidimensional. De asemenea, atunci când vă cunoașteți povestea, care este precursoarea împărtășirii voastre, veți fi întotdeauna pregătiți să o împărtășiți cu oricine pe care îl recunoașteți ca fiind dornic să știe mai multe.

Apoi veți fi pe deplin pregătiți atunci când Navele încep să se arate astfel încât toți să le vadă. Prin urmare, vă cerem să vă gândiți bine, atunci când aterizarea va începe, la Cum veți proceda? Ce veți împărtăși? Acordați-vă un moment lung în acest ACUM pentru a vă imagina că sunteți în această situație viitoare necunoscută. În această situație viitoare necunoscută, Navele se identifică omenirii într-unul din multele moduri diferite.

Unele dintre modalitățile în care se vor identifica s-ar putea să fie cele la care v-ați gândit, dar la unele dintre ele s-ar putea să nu vă fi gândit. Prin urmare, s-ar putea să fiți la fel de surprinși ca și ceilalți din jurul vostru. Cu toate acestea, în inima voastră și în mintea voastră veți simți Iubirea Necondiționată care radiază din aceste ființe, precum și din Navele noastre.

Da, s-ar putea să fiți unul dintre cei care recunosc un Pleiadean care merge pe stradă. Pleiadeenii vor fi printre primele noastre echipe de aterizare, pentru că ei arată foarte uman. Ei arată ca niște ființe umane înalte, blonde, chipeșe și arătoase.

Cu toate acestea, ei au o rezonanță foarte puternică în jurul lor încât chiar și cea mai adormită persoană își va întoarce brusc capul și se va întreba ”Ce a fost asta? Cine a fost această persoană? De ce pare atât de diferită
această persoană?”

Din fericire nu vor fi speriați pentru că Pleiadeenii vor radia un sentiment de Iubire Necondiționată. De asemenea, Pleiadeenii și-au luat multe încarnări pe Pământ ca să poată înțelege cât de dificil este să trăiești pe o planetă care merge dintr-un război în altul, de la inflație la depresie, furie la întristare, naștere la moarte.

Suntem uimiți că voi, reprezentanții Pământului vostru v-ați descurcat atât de bine și că ați menținut iubirea, v-ați păstrat demnitatea și ați căutat să vă vindecați și să-i ajutați pe alții. De asemenea, mulți dintre voi v-ați adunat în grupuri, astfel încât noi, Familia voastră Galactică, să vă putem vorbi tuturor ca UNUL.

Dorim ca voi să practicați situația în care cu toții veți primi același mesaj, dar fiecare dintre voi va trece acel mesaj prin ”filtrul vostru individual”. Fiecare dintre voi aveți ”filtrul vostru specific” din cauza ”conștiinței separării” realității voastre trei dimensionale.

De asemenea, sunt toate experiențele pe care le-ați avut în această viață, precum și în toate viețile voastre, și toate emoțiile pe care le-ați avut vreodată în oricare dintre încarnările voastre, toate gândurile pe care le-ați avut în oricare dintre încarnările voastre.

Deci, la început va fi un Pleiadean – cel mai probabil veți vedea un om înalt. Veți fi invitați să priviți în ochii acelei persoane. Atunci când veți privi în ochii săi, acesta va fi începutul comunicării în Limbajul Luminii. Comunicarea în Limbajul Luminii nu are nevoie de un vocabular, nu are nevoie nici măcar de cuvinte. Comunicarea în Limbajul Luminii este o ”simțire”. Este un pachet de energie pe care îl împărtășiți.

Deci, s-ar putea să vă trimită un pachet de energie. Veți simți acel pachet de energie, veți reacționa la acel pachet de energie și în mod natural acesta se va întoarce la Pleiadeenii care vor primi acel pachet de energie, vor acționa asupra lui și vi-l vor trimite înapoi. Și va continua tot așa.

Așadar, s-ar putea să stați pe o stradă foarte aglomerată vorbind cu această persoană foarte înaltă, blondă și frumoasă și să pară că doar vă uitați unul la celălalt. Poate că Pleiadeanul va afișa o sclipire pentru a vă face să credeți că sunteți vechi prieteni. Ceea ce este adevărat, pentru că sunteți prieteni în dimensiunea a cincea.

Acum, ce vrem să spunem când spunem ”va afișa o strălucire în jur”, care este un termen străvechi, magic, dar este valabil și astăzi. Pleiadeenii mai trebuie încă să pună un câmp de energie patru dimensional în jurul comunicării lor cu voi. Acest pachet de energie patru dimensional va trimite receptorului ceea ce ei vor să vadă.

În acest fel, voi și Sinele vostru Galactic cu care vorbiți, va părea că aveți o conversație obișnuită. De asemenea, noi spunem ”Sinele vostru Galactic” în loc să folosim dimensiunea la care acesta rezonează pentru că dorim ca voi să vă amintiți cum să ”citiți câmpul de energie” al celui cu care vorbiți.

Pe Navă noi nu facem diferența dintre sinele galactic al unei persoane și expresia sa umană de pe Pământ sau mama sau tatăl acelei persoane. Pe Nava noastră toată lumea este legată de toată lumea. Toată lumea este părintele tuturor și toată lumea este legată și fuzionată ca membri ai UNEI familii galactice pe care toți o împărtășesc.

Noi suntem cu toții aici pentru a ne împărtăși familia galactică cu voi. Vrem ca voi toți să știți că sunteți pregătiți și, prin urmare, dacă se întâmplă ca o parte din voi să fie puțin surprinsă sau șocată, vă rugăm să vă amintiți că Voi Sunteți Pregătiți.

Când vă dați seama că sunteți pe deplin pregătiți, veți fi în stare să vedeți prin acea strălucire. Atunci, în loc să vedeți ceea ce alți oameni ar dori să vadă, voi veți vedea ceea ce ”este”.

Și ”ceea ce este” este că noi venim. Venim pentru că voi ne-ați chemat și venim pentru că dorim să vă întâlnim în mod personal. Vrem să vă luăm cu noi să vizitați casa noastră Nava Stelară, astfel încât să vă puteți întâlni cu familia noastră/voastră, așa cum dorim să ne întâlnim cu familia voastră/noastră.

La început, întâlnirea de pe Navă va părea a fi diferită de întâlnirile de pe Pământ, dar pe măsură ce vă obișnuiți cu aceste întâlniri ”unde și când” va transmuta în ”ACUM”. Binecuvântări, vă vom trimite mai multe mesaje în acest fel.

Așteptăm cu nerăbdare ziua în care ne putem întâlni în mod deschis pentru a putea da mâna în mod deschis. Gândiți-vă la acea lume în care puteți percepe un Galactic plimbându-se pe stradă și să mergeți la el și să-i spuneți

”Bună, numele meu este ….. știu că în forma mea mai înalt dimensională sunt un Galactic, dar acum port și acest vehicul pământesc.”

Apoi, noi, Galacticii, vom spune ”Da, te percepem ca pe un membru al Familiei noastre. Vă mulțumim tuturor pentru ceea ce ați făcut ca să pregătiți omenirea pentru Asistența noastră Multidimensională și Iubirea noastră Necondiționată!”

Binecuvântări vouă și alor voștri, vă vom vedea din nou în curând.


Familia Voastră Galactică.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.