sâmbătă, 10 iunie 2017

În căutarea Iubirii


Din ciclul De ale mele

Dacă am înțelege că în orice relație, mai ales într-una de iubire, nu facem altceva decât să ne căutăm pe noi înșine, poate că lucrurile ar sta altfel. Ne așteptăm ca ceilalți să ne răspundă așa cum noi am face-o și când acest lucru nu se întâmplă, devenim frustrați.

Numai în momentul în care aspectele noastre feminin și masculin sunt în echilibru vom înceta să ne căutăm în afara noastră, în ceilalți. Este momentul să înțelegem că singurul lucru pe care îl putem face este să ne împărtășim pe noi înșine cu ceilalți în dorința de a găsi alți oameni cu care temporar să rezonăm și că acel suflet pereche pe care unii îl caută cu disperare nu există în afara noastră, există doar în noi înșine.

Astfel nu-i vom mai încărca pe ceilalți cu așteptările noastre nerealiste de a corespunde așteptărilor noastre și a ne aduce împlinirea după care tânjim cu toții cu atâta disperare. NU suntem jumătăți în căutarea unei alte jumătăți, suntem ființe complete și întregi care au fost învățate că nu ar fi așa pentru a putea fi manipulate și controlate.

Este teribil de adevărată expresia ”Ceea ce Dumnezeu a unit omul să nu despartă”, dar interpretarea dată ei este hilară și totalmente distorsionată și tradusă în conceptele fizice ale matricii 3D. Ce altă metodă mai bună de a face pe cineva să nu-și conștientizeze unitatea, completitudinea și plenitudinea decât să-l înveți că nu este întreg și că are nevoie de ceva exterior lui pentru a deveni întreg?

Mai ales atunci când știi că acest lucru NU se va întâmpla NICIODATĂ, pentru că această învățătură nu este altceva decât o pură iluzie. Venim pe Pământ întregi și din nefericire majoritatea covârșitoare a oamenilor de pe Pământ iese de pe scena Pământului conștientizându-se ca fiind doar o parte și încă una incompletă.

Vorbim de și cunoaștem teoria fractalilor, dar când vine vorba să ne-o aplicăm nouă înșine, facem un imens pas înapoi căzând în vechile învățături care ne-au fost turnate în urechi ca o otravă eoni de-a rândul. Da, sunt multe lucruri dovedite științific care confirmă completitudinea și plenitudinea ființei umane, dar ele intră pe o ureche și ies pe cealaltă în majoritatea cazurilor.

O altă ciudățenie, cel puțin pentru mine, este că îl privim pe Dumnezeu ca fiind divizat în aspectele sale feminin și masculin. Dar Creatorul, Dumnezeu sau Sursa are infinit de multe aspecte, oare de ce nu le conștientizăm ca fiind definitorii doar pe acestea două? Pentru că noi suntem întrupați ca femei și bărbați și pentru noi acesta este singurul mod pe care noi îl cunoaștem ca să creăm Viață.

Este interesant modul în care noi, oamenii, abordăm lucrurile. Ceea ce altora li se poate întâmpla, ceea ce pentru alții poate fi adevărat, nouă nu, nu ni se aplică, noi suntem altfel, noi suntem în siguranță … până când nu mai suntem. Apoi ne întrebăm unde am greșit sau de ce ni se întâmplă cutare sau cutare lucru. Trebuie că am făcut noi ceva greșit că lucrurile nu mai funcționează la fel pentru noi.

Și din nou căutarea este făcută în exterior, nu în interior acolo unde avem toate răspunsurile dintre care cel mai important este: singura constantă în Univers este schimbarea. Ea este singura care aduce curgere și creștere sau descreștere, evoluție sau o aparentă involuție. De ce aparentă? Pentru că atât evoluția cât și involuția corespund unor puncte de vedere duale de tipul bine/rău. În Univers există doar experimentare, punct.

 Viața este atât de simplă atunci când nu ne chinuim să o înghesuim în tot felul de tipare, reguli și regulamente, lucru la care noi, oamenii, ne pricepem de minune. Lumea noastră 3D se prăbușește și bine că o face. Avem posibilitatea de a construi o alta, una cu care să rezonăm mai bine pentru că ne-am săturat cu toții de cea veche care nu ne mai oferă nici o bucurie în a o experimenta.

Cei care au învățat să caute în interior își pierd abilitatea de a comunica cu cei care mai caută în exteriorul lor pentru că cele două limbaje sunt complet diferite din toate punctele de vedere. Nu poți explica cuiva care nu a ajuns la nivelul de a căuta în interior stările, emoțiile, experiențele pe care le trăiești și pe care le poți comunica doar la nivel de câmp energetic, prin fuzionarea propriului tău câmp cu al cel al interlocutorului tău.

Pentru ca această fuziune să poată avea loc este necesar ca amândoi participanții la comunicare să fi ajuns la nivelul la care să o poată face. Cei care caută în interior își pierd treptat interesul pentru ceea ce se desfășoară în afara lor, pentru iluzia exterioară și nu vor mai avea ce discuta cu cei care sunt încă sub influența mirajului acesteia.

Cine se aseamănă se adună și principiul universal al rezonanței este cel care va guverna în curând pe Pământ. De fapt, a făcut-o întotdeauna, dar nu a fost atât de vizibil ca acum și în plus, cei care s-au forțat să se supună regulilor matricii 3D, nu o mai pot face decât cu foarte mari riscuri pentru bunăstarea lor fizică, mentală și emoțională.

Balanța și-a schimbat raportul și multe surprize ne așteaptă. Cei care aleg să continue experiențele densității 3D o vor putea face, dar din ce în ce mai puțin pe această planetă. Să onorăm alegerile lor, pentru că lor le este foarte greu să le onoreze pe ale noastre. În plus, sentimentele de iubire și compasiune pot face minuni după cum mulți dintre noi am constatat deja.


Namaste!

Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.