luni, 19 iunie 2017

Actualizare 19 Iunie 2017


Cu cât mai mult ne apropiem de Solstițiu, cu atât lucrurile par a se acutiza pentru unii dintre noi. Iar Solstițiul ne bate la ușă deja. Deși aparent lucrurile par a fi în ordine, în profunzime lava fierbe și amenință să erupă sau erupe deja. Pentru mulți este un moment de răscruce în viața lor și fiecare acționează/reacționează așa cum poate.

Cei care știm ce se întâmplă, ne străduim să ne păstrăm echilibrul deoarece tot mai mulți din jurul nostru trec prin încercări și curățări de o foarte mare profunzime și intensitate. Cu cât mai multe resentimente au fost reprimate, cu atât exploziile sunt mai puternice. Ceea ce a fost ținut ascuns din motive de ”nu se face”, ”nu pot să fiu necuviincios”, etc. nu mai poate fi ținut în tenebrele în care noi le-am surghiunit.

Mulți dintre noi am trecut deja prin asta, așa că atunci când le vedem manifestându-se la alții recunoaștem imediat ”marca” și menținem o energie de eliberare, de iubire și compasiune pentru cei care trec prin aceste situații extrem de eliberatoare, dar în același timp de consumatoare pentru toți cei implicați.

Pentru unii, faptul de a fi explozivi în manifestare este ceva obișnuit, dar pentru alții este chiar o premieră. Unii sunt într-adevăr în eliberări, în timp ce alții se țin cu dinții de un anumit context, conjunctură, situație pentru a nu-și pierde avantajele, situația sau pur și simplu confortul.

Dar, la aceste manifestări pot fi recunoscute cu ușurință motivele și rădăcinile atunci când suntem suficient de neimplicați și de lipsiți de judecată, pentru că judecata noastră, a tuturor, ne-a adus unde suntem acum. Da, modul în care am judecat situațiile și oamenii este cel care ne-a făcut așa cum suntem fiecare dintre noi.

Pentru mulți dintre noi este un moment extraordinar de favorabil să vedem judecățile drept ceea ce ele sunt și în locul lor să punem compasiunea și iubirea. Până când un om nu își pune sufletul pe tavă sau nu răbufnește, nu știm ce dureri și suferințe ascunse poate găzdui acea persoană.

Îi judecăm pe oamenii din jurul nostru după aparențe, după ceea ce percepem noi în legătură cu ei fără să avem măcar habar de profundele răni sau cicatrici care se deschid sub presiunea energiilor care răscolesc planeta fără să mai lase piatră pe piatră.

Luăm prea personal multe dintre aceste manifestări și în loc să răspundem cu iubire și compasiune, reacționăm sau întoarcem spatele celor care nu au nevoie decât de un umăr pe care să plângă, o inimă care să se deschidă pentru ei/ele, de o îmbrățișare plină de iubire și de cineva care să le spună că nu este sfârșitul, ci un alt început.

Dragii mei cititori, dacă vă aflați în asemenea situații, și majoritatea vă aflați, mențineți un spațiu de siguranță plin de compasiune și iubire pentru cei care au nevoie de el, pentru că nu întâmplător suntem implicați în astfel de situații. Nu uitați că ceea ce dai este ceea ce primești și mai ales nu uitați că da, putem ajuta enorm de mult prin menținerea unei stări de echilibru interior, deoarece astfel putem aduce acest echilibru și în afara noastră.

Mulți o faceți deja și ați constatat că sunteți căutați de către oameni care altădată poate că nici nu v-ar fi salutat sau băgat în seamă. Au nevoie de pacea, calmul, echilibrul, iubirea și compasiunea pe care o simt în câmpurile voastre. Mulți sunt îndreptați spre voi de către Sinele lor Mai Înalte, iar acest lucru este făcut cu acordul vostru la nivel de suflet.

S-ar putea să constatați că aceste persoane fac parte chiar din familia voastră de suflete, dar până acum nu a fost momentul să vă întâlniți sau să conștientizați acest lucru. Amintiți-vă că și noi am trecut prin astfel de încercări și cât de răvășitoare au fost. Da, ceea ce nu te omoară te face mai puternic, dar suferința nu este necesară și asta știm acum.

Acolo unde nu doriți sau nu puteți să vă implicați, trimiteți iubire necondiționată, compasiune și focul violet pentru a transmuta energiile joase care trebuie să iasă pentru a face loc unor energii de o vibrație mult mai înaltă. Înconjurați persoana respectivă în iubire și compasiune, iar aceasta va simți ceea ce voi îi trimiteți chiar dacă nu va ști de unde vine.

În definitiv și la urma urmei, suntem cu toții UNA și nu este atât de important de unde vine, important este să vină și să ajute acolo unde este nevoie. De multe ori câmpurile de energie trimise sunt mai benefice decât prezența personală care poate fi răscolitoare pentru cel/cea care trece printr-o astfel de eliberare.

Sunt persoane care nu vă vor spune de ce vă caută compania pentru că de atât de multe ori le-a fost înșelată încrederea atunci când și-au deschis sufletul, încât au rețineri să o facă. Veți simți că ”ceva le stă pe limbă”, dar nu-i trageți de ea. Se vor deschide dacă și atunci când va fi potrivit pentru ei. S-ar putea să nu o facă niciodată, dar simplul fapt de a fi stat în câmpul vostru echilibrat să le fi fost de un folos mai mare decât cuvintele pe care le-ați fi schimbat.

De asemenea, nu le scoateți în evidență defectele sau greșelile atunci când se deschid vouă, nu au nevoie să audă ce persoană nevrednică sunt, au nevoie să audă că sunt iubiți, că sunt vrednici, că sunt suficient de buni și că merită să fie fericiți. Dacă nu le puteți spune asta, deși dacă intrați în inima voastră doar asta veți vedea la persoana din fața voastră, ascultați în liniște stând în inima voastră unde judecata nu există, există doar iubirea.

Avem nevoie cu toții de susținerea celor asemeni nouă pentru că așa suntem construiți. Azi eu, mâine tu, poimâine el sau ea, dar toți trecem prin asta. Și cred că putem aprecia cu toții efectul energiilor pline de iubire pe care le primim, așa că le putem dărui la rândul nostru cu cea mai mare bucurie. Bucuria simțită atunci când ajuți pe cineva este înmiit mai mare decât cea pe care o simți atunci când tu ești cel care primește. Și cred că asta ați experimentat deja.

Ajutorul dat nu înseamnă să rezolvi problemele cuiva, înseamnă să-l/o ajuți, menținând un câmp de energie de o vibrație potrivită ca persoana respectivă să-și poată găsi singură soluțiile. Să se simtă iubit/ă și în siguranță pentru a trece prin procesul prin care a ales să treacă. Da, a ales singur/ă să treacă pentru că a ajuns la o scadență sau prag al vieții sale.

Nu uitați că indiferent care ar fi întrebarea, răspunsul este întotdeauna IUBIREA!

Namaste!


 Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.