sâmbătă, 17 iunie 2017

Viitorul și Ascensiunea Pământului


Arhanghelul Metatron prin Natalie Glasson

Viitorul Pământului este prezent deja și este disponibil ca toți să-l vadă și să-l experimenteze. Este o dimensiune în care multe suflete există deja. Ea este disponibilă acum tuturor celor de pe Pământ. În loc să vă mișcați corpul fizic sau chiar să intrați în corpul vostru de lumină pentru a accesa dimensiunea care demonstrează viitorul Pământului, el este pur și simplu o frecvență a energiei pe care mintea o absoarbe, reflectă și apoi devine.

Mintea voastră crează realitatea pe care o experimentați printr-o colectare a gândurilor, emoțiilor, credințelor, experiențelor trecute, fricilor și dorințelor voastre. Cele mai proeminente energii din ființa voastră, fie că sunt pozitive sau negative, susțin crearea realității voastre deoarece mintea voastră le folosește pentru a atrage energii asemănătoare în realitatea voastră pe care să le experimentați. Gândurile, emoțiile, credințele, experiențele trecute, fricile și dorințele voastre crează frecvențe de lumină, energie, sunet și informații în interiorul vostru creând o stare asemănătoare visării, născută și produsă de către voi înșivă. Apoi, sunteți în continuare influențați de conștiința colectivă a omenirii și de percepțiile generațiilor trecute. Informațiile de bază care v-au fost predate ca adevăruri crează un tunel prin care voi vă vedeți realitatea. Chiar și informațiile și ideile pe care le percepeți ca normale și corecte despre modul în care oamenii ar trebui să trăiască pe Pământ și cum ar trebui să fie Pământul, toate sunt născute din perspectivele altora. De fapt, ele sunt asemenea unor pereți care vă blochează abilitatea de a vedea Pământul și pe voi înșivă din propriul vostru adevăr interior, propria voastră perspectivă naturală și cu ochii voștri. Perspectiva voastră naturală este percepția sufletului vostru, privirea sufletului vostru care vă permite să vedeți dincolo de limitări și iluzii, recunoscând ceea ce este cu adevărat prezent în locul a ceea ce omenirea a crezut că este prezent pentru atât de multă vreme.

Atunci când accesați viitoarea dimensiune a Pământului, vă dați voie vouă înșivă să vedeți Pământul și omenirea ei prin noile percepții din interiorul vostru. Aceste percepții noi aduse prin sufletul vostru sunt nelimitate, iubitoare, creative, pure și adevărate create de gânduri, emoții, credințe și scopuri pozitive și împlinitoare. Peste 80% dintre frici vor fi vindecate și șterse, iar prin eliberarea experiențelor și percepțiilor trecute limitatoare se va crea un mai mare spațiu pentru ca iubirea și adevărul Creatorului și Universului să vă umple ființa. Astfel, frecvența ființei voastre se va schimba. Prin urmare, mintea voastră va folosi frecvențele iubirii, expansiunea și împlinirea pentru a atrage altele asemenea și chiar mai multe în realitatea voastră pentru ca voi să le experimentați. Într-adevăr, veți fi peste 80% aliniați cu Creatorul permițând ca Tot Ceea Ce Este Creatorul să curgă prin voi din abundență. Este important să știți că atunci când începeți să vă dați voie să vedeți prin ochii sufletului vostru, voi experimentați deja o aliniere de 40% cu Creatorul, ceea ce înseamnă că sunteți capabili să atrageți unele experiențe pline de iubire și împlinitoare în viața voastră și să aruncați o privire în viitorul Pământului.

Care este dimensiunea cunoscută ca fiind Viitorul Pământului?

Dimensiunile sunt pur și simplu frecvențe de energie care atunci când sunt experimentate și întrupate se simt ca o întreagă lume plină de creație și întâlniri neprevăzute. Fiecare dimensiune are o frecvență diferită și, prin urmare, o intenție diferită de experimentare. Dimensiunea cunoscută ca Viitorul Pământului este într-adevăr frumoasă, ea prezintă Pământul și omenirea existând în armonie și cu mai mult de 80% în aliniere cu Creatorul la nivel fizic. Iubirea, adevărul, fericirea, împlinirea, pacea, sănătatea perfectă și abundența sunt disponibile tuturor pentru a putea fi experimentate. Marea binecuvântare în această dimensiune este că ea deține o profundă și puternică prezență a vibrațiilor creatoare ale Creatorului. Acest lucru se datorează faptului că Creatorul este prezent în tot și, de asemenea, pentru că Mama Pământ există în cea mai pură vibrație a sa fiind o sursă de imensă creativitate care este dincolo de limitări și granițe. Când omenirea există în aliniere cu Creatorul, ea va recunoaște profundele energii creatoare și abilitățile Mamei Pământ. Omenirea și Mama Pământ vor începe apoi o călătorie profundă și plină de semnificații împreună, împreunând energia creației și intenția pură a Creatorului. Aceasta va fi atât de puternică încât va umple Universul Creatorului cu o atât de mare frumusețe născută din esența Creatorului și nemai experimentată niciodată înainte de către mulți. Frumusețea va umple Universul Creatorului și va inspira o mare și puternică Schimbare Cosmică care va avea un impact pozitiv asupra tuturor.

Pregătirea pentru Viitorul Pământului

Fiecare persoană de pe Pământ poate accesa acum Dimensiunea Viitorul Pământului. Nu este nevoie să așteptați ca întreaga omenire să se schimbe. Dimensiunea este prezentă deja; nu este nevoie ca omenirea să o creeze pe Pământ. În schimb este nevoie ca oamenii să creeze condițiile potrivite în ființa lor astfel încât să poată accesa și experimenta pe deplin dimensiunea plină de fericire a Pământului. Condițiile potrivite sunt gândurile, emoțiile, credințele și scopurile pozitive și împlinitoare. Cu peste 80% dintre frici vindecate și șterse, prin eliminarea experiențelor trecute și a percepțiilor limitatoare, va rezulta un spațiu mai mare pentru iubirea și adevărul Creatorului. Pe măsură ce fiecare persoană acționează în ființa sa pentru dobândirea condițiilor potrivite, va părea că Pământul în jurul său se transformă. Pământul va reflecta ceea ce se petrece în ființa lor, precum și tranzițiile care au loc în conștiința colectivă a omenirii. Multe percepții și energii vechi ale limitării, fricii și iluziei vor fi aduse la suprafață pentru a fi recunoscute și eliberate. Unele iluzii pot fi atât de adânc înrădăcinate în percepțiile omenirii încât ar putea fi simțite ca o imensă pierdere și chiar să creeze procese de întristare care vor fi procese de vindecare permițându-i adevărului să iasă la iveală.

Este important să vă dați seama că adevărul nu este întotdeauna informație sau cunoaștere; el este adeseori un sentiment de eliberare sau o exprimare care aduce mai multă expansiune. Adevărul este o expansiune a percepțiilor voastre cu privire la voi înșivă și mediul vostru înconjurător.

Schimbările în modul în care vă percepeți pe voi înșivă și realitatea pot fi pur și simplu interioare deoarece s-ar putea ca voi să le vedeți, simțiți sau recunoașteți ca fiind situații sau experiențe solide în realitatea voastră locală și în lume. Este nevoie ca lumea exterioară solidă să se schimbe pentru a se alinia cu lumea voastră interioară, iar acest lucru va lua timp. Exercitarea răbdării și a compasiunii față de lumea din jurul vostru nu numai că vă va susține în a face față schimbărilor din lume create de către schimbările interioare ale întregii omeniri, dar vă va ajuta și să vedeți în Dimensiunea Viitorul Pământului chiar și în cele mai întunecate momente de pe Pământ. Făcând acest lucru veți percepe totul ca fiind perfecțiunea Creatorului fie că vă va părea ca fiind pozitiv sau negativ.

Este important să rețineți

Orice situație din realitatea voastră sau din lume, fie că este alarmantă sau plină de inspirație, este produsul percepțiilor omenirii și a voastră înșivă în timp ce vă mutați din limitări în eliberare și aliniere cu Creatorul. Acesta este un proces de creare a libertății pentru toți în timp ce uneori este un produs al vechilor percepții limitatoare ce se opun transformării. Multe situații percepute de voi ca fiind negative sunt aduse pentru a crea o reacție din partea omenirii. Reacția aduce o transformare interioară care dă naștere unor percepții noi inspirate de către suflet și eliberarea vechilor percepții limitatoare.

Accesarea Dimensiunii Viitorul Pământului

Prin accesarea Dimensiunii Viitorul Pământului, vă aliniați pe voi înșivă, Pământul și omenirea cu Creatorul, precum și cea mai inspirată și creatoare experimentare a Pământului. Rețineți că aceasta nu este ceva ce este creat pe Pământ, aceasta este o percepție a Pământului și a voastră înșivă care va apărea treptat din interiorul vostru și va fi simțită ca și cum Pământul se transformă în jurul vostru. Într-adevăr, viziunea voastră asupra Pământului este cea care se va schimba. Un exemplu în acest sens, dacă experimentați haos în interiorul vostru, atunci haosul va fi prezent în realitatea voastră locală și în lume, îl veți vedea și în alții și în acțiunile lor. Dacă vindecați și eliberați frecvența haosului din voi, atunci nu-l veți mai vedea în realitatea voastră sau chiar în lume. Treptat, pe măsură ce omenirea eliberează haosul, nu-l veți mai vedea în realitatea voastră, prezența și crearea haosului în lume se va dizolva complet. Transformarea voastră interioară este catalizatorul care susține pe toată lumea în accesarea adevărului Creatorului.

”Arhanghel Metatron, învăluie-mă în lumina ta angelică pentru a-mi ridica vibrația și a mă pregăti pentru conectarea cu Dimensiunea Viitorul Pământului. Dă-mi voie să mă scald în și să absorb în toate aspectele ființei mele sacra frecvență a Dimensiunii Viitorul Pământului. Susține-mi corpul pentru a vibra în armonie cu această dimensiune precum și alinierea minții mele cu frecvența sa. Ajută-mă să văd, să simt, să recunosc și să întrupez Dimensiunea Viitorul Pământului. Ajută-mă să văd, să simt și să recunosc adevărul Pământului și al Creatorului. Mulțumesc.”


Arhanghelul Metatron


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.