luni, 5 iunie 2017

Noua Lumină


Acest mesaj a fost oferit de către Kryon prin Lee Carroll
în Tel Aviv, Israel în data de 14 Mai 2017

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Este aici o energie pe care o puteți atinge și simți – este aici în mod premeditat. Sufletele bătrâne au ajuns la încheierea zilei, la încheierea învățăturii și încep să se gândească la ceea ce a fost spus [referindu-se la seminarul din timpul zilei]. Reuniți în cântec, iubire, există bunătate aici; există bunăvoință; există armonie și asta este ceea ce adeseori se întâmplă atunci când sufletele bătrâne se întâlnesc cu alții care gândesc în mod asemănător. Anturajul despre care v-am vorbit mai devreme s-a schimbat. El se schimbă împreună cu voi și prin atitudinile, înțelegerea și înțelepciunea pe care o dobândiți în timp ce sunteți aici. Vreau să vă ofer o canalizare despre ceva numit noua lumină și această canalizare este continuarea la tot ceea ce partenerul meu v-a spus mai devreme astăzi.  

Dragilor, tot ceea ce vă spun este o veste bună. Vreau ca voi să înțelegeți motivul acestor canalizări. Motivul pentru care o facem este că este ceva de spus în acest moment din timp care este diferit de orice alt moment din timp. Am mai vorbit despre asta și înainte, dar acest mesaj este diferit, iar eu stau într-un loc care are nevoie să-l audă astfel încât inimile să înceapă să se relaxeze și să știe că există într-adevăr un plan.

Noua Lumină. Ce este asta? Lumina este o metaforă și expresia ”lumină și întuneric” este o metaforă pentru diferitele tipuri de conștiință care există pe planetă. Nu trebuie să explic asta oamenilor. De-a lungul timpului ați văzut cel mai întunecat întuneric și ați văzut lumina cea mai luminoasă. Dragilor, atunci când vă gândiți la ceea ce este frumos și Dumnezeiesc, când vă gândiți la inocența unui copil, inima voastră strălucește: Este o lumină frumoasă! Conștiința înaltă a bunăvoinței, frumuseții și armoniei este lumina despre care vorbim, iar întunericul este exact opusul ei. Ce se întâmplă într-o cameră întunecată atunci când aprindeți o lumânare? Întunericul dispare. Deci, lumina a fost cea care întotdeauna va câștiga în fața întunericului dacă este suficient de multă – dacă este suficient de multă din ea.

Întunericul este conștiința joasă – sclavia, moartea, crima și alte atitudini care nu au blândețe sau înțelegerea prețiozității vieții. Întunericul se află în cei care nici măcar nu încep să înțeleagă elementele de bază ale iubirii. Voi le-ați văzut pe toate, dragilor, iar omenirea știe ce este întunericul și lumina.

Cu ani în urmă, această planetă a început să se pregătească pentru schimbare. Dragilor, voi aveți libertatea de a alege, dar când un jolly joker a început să apară în anii 1980 și unul dintre cele mai mari guverne ale voastre a încetat să existe, omenirea a trecut de punctul critic. Acesta este momentul în care ați început schimbarea și în care ați dezactivat ceea ce ar fi fost Armaghedonul. Dacă nu ar fi fost acest jolly joker [Uniunea Sovietică] istoria voastră ar fi cu totul diferită astăzi, pentru că acesta a fost momentul în care planeta a început să se schimbe.

Vreau să vă reamintesc ce s-a întâmplat cam în același timp. Când am venit la partenerul meu cu 28 de ani în urmă, primele vești pe care i le-am dat pot fi citite încă în prima comunicare [Cartea Întâia a lui Kryon]. I-am spus că nu va fi nici un Armaghedon. În acei ani, acest lucru era contrar profeției comune și era greu de crezut pentru mulți. Cu toate acestea, exact asta s-a întâmplat. Apoi am început să vorbesc despre serviciul magnetic. Mulți s-au întrebat ”De ce este Kryon din Serviciul Magnetic?” Este pentru că eu am adus cu mine ceea ce eu numesc grupul de rețea. Aceasta este o metaforă și este o idee liniară astfel încât să o puteți înțelege. Este un ”grup” care să schimbe literalmente rețeaua magnetică a planetei în mod fizic. În canalizare v-am spus că nordul magnetic se va schimba – ceea ce citiți pe busolă se va schimba – pentru că magnetismul planetei trebuia să fie ajustat pentru a crea fizica care ar fi fost matca ajustată a noii conștiințe. În urmă cu 28 de ani nimeni nu a văzut alianța dintre fizică și conștiință, iar cei care au ascultat canalizarea s-au distrat pe seama ei. Nu au înțeles. Astăzi există un întreg studiu despre variațiile fizicii în funcție de conștiință și variațiile conștiinței în funcție de fizică. Nu este numai o alianță, ci un parteneriat în care una o afectează pe cealaltă.

V-am spus înainte ”Voi veniți din stele.” Tot ceea ce voi sunteți face parte din tot ceea ce este, așa că nu sunteți o ființă izolată care se plimbă pe Pământ total și complet separată de el. Mai degrabă voi faceți parte din chimia Pământului, din fizica Universului, iar planeta voastră are atribute speciale care sunt doar pentru voi. Faceți parte dintr-un sistem vast, planificat.

Rețeaua magnetică a trebuit să se miște fizic pentru schimbarea în conștiință pe care urma să o creați. Și a făcut-o. În 2002 grupul de rețea a plecat și noua aliniere a fost completă. Deoarece voi puteți măsura rețeaua magnetică cu o busolă, puteți valida toate acestea. Mergeți și verificați. S-a schimbat sau nu rețeaua? Oh, într-adevăr a făcut-o – poate că mai rapid decât s-ar fi așteptat oricine. Explică lucruri de care până astăzi oamenii nu și-au dat seama.

Vă amintiți de vremea în care cetaceele [balenele] eșuau pe plaje în mod regulat pe toată planeta? Sute dintre ele împreună cu familiile lor se aruncau pe plajă fără nici un motiv aparent. Oamenii bine intenționați se adunau de multe ori și cu mare efort trăgeau aceste creaturi gigante înapoi în mare doar pentru a le vedea cum se învârt în cerc, își fixează poziția și se aruncă înapoi pe plajă! Acest lucru se datorează faptului că balenele navighează cu ajutorul a ceva numit magnetită, o busolă încorporată în creierul lor. Rețeaua s-a mutat atât de mult încât unele dintre rutele de migrare pe care balenele le foloseau de decenii s-au schimbat atât de mult ca direcție încât le trimitea direct pe plaje în loc să înoate în siguranță de-a lungul coastei, aproape ca un GPS care dă direcții greșite.

Ați observat că întregul episod la scară planetară de aruncare a balenelor pe plajă s-a oprit acum ceva vreme? Acum nu o mai fac atât de des deoarece și-au recalibrat rutele de migrație la noul magnetism. De asemenea, schimbarea magnetică a încetat să se deplaseze din punctul în care se afla înainte și o întreagă generație de balene a reînvățat căile cu noile direcții. Vă ofer aceste informații doar pentru a vă arăta că ceea ce vă spun este credibil.

Schimbarea a fost pentru voi, dragilor. Fizica planetei a trebuit să se schimbe pentru ca noua conștiință să înceapă. Am vorbit despre câmp și partenerul meu a vorbit astăzi despre el. Acesta începe să crească. Câmpul este fizica care aduce împreună energiile armonioase și una dintre ele este atributele unei conștiințe înalte. Se poate să fi văzut explicații fizice și imagini ale câmpului în trecut, dar eu tocmai v-am spus că sunteți legați de toată această fizică. Asta înseamnă că fizica va fi aliatul vostru într-un mod mai puternic decât oricând. Sunt două lucruri, dar sunt, de fapt, mai multe.

Atunci când vine vorba de lucrurile sacre, unele încep să fie văzute mai bine. Oamenii de pe tot globul încep să fie cu mult mai receptivi la noile idei cu privire la cine sunt ei și ies din vechile paradigme care le-au fost predate. Se întâmplă peste tot pe întreaga planetă.

Acum, dragilor, aceste lucruri nu le vedeți la știri pentru că ele nu sunt raportate nicăieri. Această creștere lentă în percepție și schimbarea paradigmei nu reprezintă evenimente, nu sunt acele știri tipice care promovează drama și moartea. În cele din urmă sociologii vor vedea și vor raporta aceste schimbări și le va înregistra și istoria. Acestea sunt lucruri care se schimbă treptat în mod personal pentru oameni.

Stau într-un teatru în Israel împreună cu sufletele bătrâne care au venit să audă această informație, care știu cine sunt și care cred în învățătura ezoterică care spune ”Dumnezeu se află în interiorul fiecărui Om.” Aceasta este o axiomă spirituală care afirmă că doctrina comportamentală se află în interior, profeții prezentului și trecutului se află în interior și că toate informațiile despre întoarcerea marilor profeți au avut loc deja! Dragilor, toate acestea se află deja în rețea și fac parte din noua conștiință.

Nu ați pus toate astea împreună încă? Întoarcerea propriului vostru profet se află în câmp! Ce părere aveți despre asta? Nu se întoarce la un scaun gol, ci este prezent în ”fizica” câmpului. Ce mod mai bun pentru a ajuta întreaga omenire nu numai o parte a ei. Acum, asta este o gândire pe termen lung, nu-i așa? Toate acestea fac parte din schimbare, întoarcerea. Și este mai mult.

Noua Lumină

Metafora Noii Lumini. Acest termen se referă la lumina care nu a mai fost niciodată aici. Dați-ne voie să explicăm acest lucru: Astăzi, lumina este cu mult mai puternică decât a fost vreodată. Astăzi, dacă aprinzi un chibrit într-o cameră întunecată, suflet bătrân, chibritul știe cine ești și devine o lumină enormă. Umple întreaga cameră. Înainte, într-o energie mai veche, ar fi fost un chibrit mic într-o cameră imensă, întunecată în care nimeni nu l-ar fi observat. Mulți dintre voi ați trecut prin această schimbare. În trecut, lumina și întunericul nu erau deloc egale. Într-adevăr, întunericul a domnit pe această planetă. Nu trebuie să explic acest lucru acestui grup, nu-i așa?

V-ați străduit să treceți prin el, iar acum noua lumină este aici. Încă nu credeți asta, nici măcar n-ați încercat-o încă, dar ea începe să apară. Lumina este mai puternică astăzi decât a fost vreodată. Dacă continuați să mergeți pe această cale, lumina va învinge. Cu toate acestea, lupta cu voi este următoarea: Mulți nu cred, deoarece timp de generații situația a fost aceiași. Veți lăsa trecutul să vă determine viitorul?

Iată un alt atribut: Lumina începe să conducă calea. Atunci când aprindeți un chibrit, pur și simplu creați o luminiță acolo unde vă aflați, dar atunci când aprindeți un reflector sau un far, acesta luminează totul în jurul vostru. Puteți vedea încotro mergeți pentru că aveți o lumină nouă. Este într-adevăr foarte nouă. ”Ce înseamnă asta în limbajul comun Kryon?” Înseamnă că intuiția voastră este mai bună astăzi decât oricând înainte. Intuiția voastră este cea care vă permite să mergeți înainte în ceea ce voi credeți a fi întuneric. Întotdeauna vă întrebați ”Este corect, este greșit? Este bine, este rău? Este pentru mine sau nu?” Imaginați-vă o intuiție care luminează calea astfel încât să nu mai existe nici o întrebare! Acum, câți dintre voi ați încercat să faceți asta în ultima vreme? V-ați testat în ultima vreme intuiția?

Haideți să ne uităm la un alt atribut: Lumina ajută evoluția conștiinței umane. Metaforic, această nouă lumină expune lucruri pe care nu le-ați văzut niciodată înainte. Dacă aveți doar un chibrit, vă veți învârti de jur împrejur, veți da peste tot felul de lucruri, vă veți poticni și veți cădea. Cu toate acestea, dacă aveți o lumină strălucitoare, veți vedea lucrurile care obișnuiau să se afle în întuneric și veți trece mai departe cu încredere. Veți avea idei noi care nu au fost niciodată încercate. Vor fi procese la care nu v-ați gândit niciodată. Se vor întâmpla lucruri cu totul noi, vă veți uita la ele și veți spune ”De ce nu s-a gândit nimeni la asta înainte?”

Vor fi lucruri care astăzi vor funcționa și care nu ar fi funcționat niciodată înainte, pentru că lumina le expune. Va fi o nouă gândire, idei noi, modalități noi de a face să funcționeze lucruri care nu au funcționat niciodată înainte. Aceasta este adevărata diferență – receptivitatea față de lucruri care nu ar fi fost viabile în vechea energie. Expunerea la adevăr și la realitate face acest lucru.

Rețeaua magnetică și câmpul vor împinge împreună pentru a crea armonie între Ființele Umane, dar tu ții chibritul, suflet bătrân. Vei lăsa chibritul să devină far sau vei cădea în vechile paradigme ale istoriei – o lumină slabă pe care nu ați putea-o folosi niciodată pentru că nu v-a arătat nimic nou?

Sunteți pregătiți pentru informații noi? Iată ceva ce nu am mai spus înainte: Când veți auzi s-ar putea să spuneți ”Kryon, nu poți avea dreptate în legătură cu asta.” Noua lumină crează mai mult din ea însăși. Gândiți-vă la asta. Gândiți-vă că voi sunteți un spot luminos și că dintr-o dată sunt două lumini! Nu am spus că vine de la un alt om, nu-i așa? Lumina crează lumină. Mai multe pot fi văzute și dintr-o dată camera în care vă aflați este mai strălucitoare decât ați putea-o face să fie voi singuri. Ați putea întreba dacă este adusă de un înger? Cum poate lumina să se creeze pe ea însăși? Cum se poate multiplica conștiința mai înaltă? Este din cauza noii fizici. Dragilor, vreau ca voi să înțelegeți acest lucru. Știam că asta vine și acesta este motivul pentru care vedeți ceea ce vedeți. Lumina poate crea mai mult din ea însăși atunci când omul care o crează știe de ”Dumnezeul interior”.

Ați văzut vreodată o persoană râzând atât de tare încât toată lumea din jurul ei începe să râdă? Curând, întreaga încăpere râde. Cum funcționează, de fapt, asta? Poate pentru că râsul se multiplică pe sine prin energia veseliei? Gândiți-vă la asta. Persoana care a început să râdă poate ieși din cameră în timp ce toți ceilalți continuă să râdă. A fost o energie care a fost împărtășită sau a fost o energie care a creat mai mult din ea însăși? Lumina se poate multiplica acum deoarece ea este purtată de către cei care sunt conștienți de această mare schimbare și de ceea ce ea aduce pe planetă.

Acum am să vă dau ultimul atribut, numărul cinci.

Lumina îi lasă pe alții să vă vadă! Nu vă mai puteți ascunde. Dacă sunteți o Ființă Umană echilibrată cu suficient de multă iubire în inima voastră, nu o puteți ascunde. La început, unii vor spune: ”Văd că ești diferit. Nu ești cine erai. Ești mai relaxat/ă decât ar trebui să fii. Ce s-a întâmplat?” Oamenii vor întreba cine sunteți sau ce ați făcut pentru a crea un nou echilibru în viața voastră. Ce spuneți? Este ușor. Spuneți adevărul: ”Mă simt diferit, am o nouă atitudine față de Creator și cine sunt eu. Nu este religie, este o conștientizare personală despre cine sunt eu. Dumnezeu este mai mare decât am crezut. Mă simt atât de liniștit. Simt că iubirea maeștrilor a coborât și că ei sunt în mine. Nu mai îmi fac deloc griji, nu mai sunt neliniștit în legătură cu nimic. Învăț să rezolv câteva probleme pe care nu le-am putut rezolva niciodată înainte.”

Dacă spuneți acest lucru unui prieten sau unui vecin, în această nouă energie, nu o vor lua în altă direcție. Dacă le spuneți ”Ei bine, am o nouă religie sau un nou profet”, vor schimba cu certitudine direcția. Asta din cauză că ceea ce voi aveți este personal și nu un sistem. Nu este nimic de urmat și nici o regulă – doar o nouă și frumoasă busolă interioară.

Lumina învinge și acesta este motivul pentru care am spus ceea ce am spus aici în Israel. În această țară, pe acest pământ, atât de mică cum este cu atât de multe culturi și limbi, veți vedea o schimbare de situație la care nu v-ați fi așteptat. Vor fi cei care vor veni cu niște idei pe care nu le-ați mai auzit până acum. Vor fi de ambele părți atitudini care vor fi foarte diferite de felul în care erau înainte. De-a lungul drumului vă veți întreba ”De unde au venit astea? De ce nu am mai avut asta înainte? De ce în trecut nu a fost cineva suficient de inteligent ca să-și dea seama? De ce este acceptarea atât de diferită pentru lucruri care au fost respinse în trecut?” Când acest lucru se va întâmpla vă veți da seama că am avut dreptate pentru că eu mai văzut-o întâmplându-se în situații care erau la fel de dificile. Cu o conștiință mai înaltă vine o lumină mai înaltă, iar noua lumină vă servește chiar și acum, în copilăria sa.

Acum, dați-mi voie să vă spun care este catalizatorul – sunteți voi! O credeți sau nu? ”Kryon, vreau să o cred, vreau să o cred!” Bine! Atunci de ce nu o arătați? Mulți dintre voi veți pleca de aici așa cum ați venit, dar alții vor avea o lumină mai mare. Asta este adevărata problemă. Cât de căsătoriți sunteți cu status quo-ul și cu ideea că acesta nu se poate schimba niciodată?

Acesta este mesajul lui Kryon. Oh, vor fi mai multe, dar deocamdată, dragilor, nu vă temeți de iubirea lui Dumnezeu. Voi sunteți o cultură străveche care a adus un singur Dumnezeu planetei. Acum arătați ceea ce poate face acest singur Dumnezeu în această nouă energie!

Suflete bătrâne de pe întreaga planetă ascultă aceste lucruri. Mesajul este același și pentru ele. Le spun, de asta sunteți aici. De asta sunteți aici. Am mai văzut-o și înainte. În mod colectiv, voi controlați viteza acestei schimbări. Foarte puțini dintre voi pot face o foarte mare schimbare prin ceea ce faceți cu voi înșivă chiar în acest moment.

Ce mesaj frumos este acesta! Nu simțiți că a venit de la unul Dumnezeu? Cu tot ceea ce știți și cu ceea ce întreaga voastră genealogie vă spune, simțiți-l! Dumnezeu strălucește asupra omenirii chiar acum cu o lumină care nu a mai fost niciodată aici, pentru că voi sunteți pregătiți și vrednici să mergeți mai departe în pace.

Gândiți-vă la aceste lucruri.


Și așa este.

Kryon


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.