vineri, 9 iunie 2017

Mesaj de la Grupul Arcturian 4 Iunie 2017


Prin Marilyn Raffaele

Este munca noastră iubitoare să sfătuim și să ajutăm pe toată lumea să se trezească într-o nouă și mai adevărată stare de conștiință. Voi faceți o treabă bună în ciuda confuziei care rezultă adeseori din descoperirea faptului că multe dintre credințele încercate și adevărate nu au fost mai mult decât concepte acceptate ca realitate. Primul pas al tuturor schimbărilor este conștientizarea.

Gaia și toți oamenii ei experimentează energiile unei masive schimbări în moduri mai înalte și mai adevărate de înțelegere. Ochelarii de cal sunt scoși și acest lucru poate fi traumatizant pentru cei nepregătiți deoarece fiecare a trăit sute de vieți în sistemul dens de credință trei dimensional, îmbrățișându-l ca realitate. Deschiderea către și acceptarea că acesta a fost format din conceptele iluzorii ale dualității și separării poate fi foarte dificilă.

Etapele timpurii ale trezirii aduc adesea emoții de vinovăție și rușine. Asta din cauza faptului că atunci când anumite acțiuni trecute sunt amintite dintr-o conștientizare nouă, ele sunt recunoscute a fi fost negative și egoiste. Când și dacă acest lucru se întâmplă, acceptați cu iubire că ați acționat din cel mai înalt simț al dreptății în acel moment, ceea ce oricui i se cere să facă, și amintiți-vă că vina și regretul sunt emoții bazate pe identificarea cu un fals sentiment de sine.

În același timp, fiți conștienți de faptul că multe din acele experiențe trecute care vă provoacă acum rușine sau regret au fost de fapt interacțiuni dinainte planificate, oportunități importante pentru creșterea spirituală a tuturor celor implicați. Fiți atenți la emoții pe măsură ce acestea apar, nu le opuneți rezistență, ci vedeți-le ca pe niște semne perfecte care indică persistența credințelor false – ”Ce din ceea ce cred mă face să mă simt în felul acesta?”

Este momentul să începeți să vă gândiți la, să credeți în, și să vă acceptați pe voi înșivă ca Ființe Divine, ca pe EU SUNT în locul sentimentului personal de sine ca Mary sau Jim. Da, lumea va continua să vă vadă ca pe un om și voi vă veți continua activitățile voastre umane, dar până când vă veți putea accepta și cunoaște pe voi înșivă ca EU SUNT, veți fi mereu într-o călătorie de căutare. Călătoriile sunt menite să vă ducă undeva, nu sunt menite să continue la infinit.

Continuând să vă țineți doar de sentimentul personal de sine blochează atingerea unor stări de conștiință mai înalte. Mulți acceptă la nivel intelectual ideea de unime, dar continuă să se țină strâns de un fals sentiment de sine care se crede a fi doar uman, separat și nedemn de a fi Una cu Dumnezeu. Mulți, mai ales cei scufundați în doctrina religioasă, consideră încă ideea unimii ca pe un sacrilegiu – aceleași credințe neiluminate care au dus la crucificarea lui Isus.

Identificarea sinelui ca SINE, una cu Sursa și cu tot ceea ce Sursa este, este următorul nivel al evoluției spirituale și până când un student al adevărului nu este dispus să facă pasul de a accepta că întreaga viață este o expresie a UNEI Vieți Divine, inclusiv el însuși, nu poate crește în conștientizarea spirituală, ci rămâne pe o roată care nu merge nicăieri și caută permanent.

Pe parcursul zilei voastre folosiți fiecare experiență pentru a practica cunoașterea ”EU SUNT”. De exemplu, când vă uitați în portofel și nu găsiți nimic acolo, în loc să vă spuneți ”Nu am bani”, lucru care va servi perfect pentru a crea exact această situație, spuneți mai degrabă ”Da, văd și recunosc aparența lipsei, dar știu că eu-l care eu sunt este auto-susținut și auto-întreținut și, prin urmare, eu sunt substanța abundenței însăși.” Apoi lăsați să curgă, trăind din ”eu am” în loc de ”eu nu am” în înțelegerea că voi sunteți creatori puternici.

Curgerea poate avea loc la toate nivelele, dăruind fizic acele lucruri pe care nu le mai folosiți sau nu mai aveți nevoie de ele și donând bani, chiar și un bănuț. Faceți-vă timp ca emoțional să ascultați pe cineva care are nevoie să fie ascultat, iar mental cunoscând adevărul despre un altul. Cheia pentru a vă schimba conștientizarea de la ”îmi lipsește” la ”eu am” în ceea ce privește toate lucrurile (nu numai banii), este să vă dați seama că tot binele curge prin voi, nu de la voi, personalizând bunăstarea Divină interioară.

Nu vă așteptați ca un sac de bani să vă cadă brusc din cer, în schimb știți că sunteți pe cale să treceți în și să experimentați rodul realizării Unimii, o conștiință care știe că Dumnezeu nu dă abundență, Dumnezeu mai degrabă ESTE abundență și, prin urmare, ”Eu  sunt abundență” în toate formele sale – idei, creativitate, pace, înțelepciune, etc. O conștiință care știe că substanța a tot ceea ce este necesar este prezentă deja în SINE.

Voi sunteți pregătiți spiritual să separați ”căutarea” de ”a fi” și să intrați în realizarea că ”Eu sunt tot ceea ce caut.” Voi v-ați încheiat lucrarea și sunteți pregătiți să treceți dincolo de ”Dacă pot cunoaște suficient adevăr, binele va veni la mine.” Gândiți-vă la aceste două afirmații pentru că între ele este o diferență subtilă, dar foarte importantă.

Aceasta este capacitatea de a trăi fiecare situație cât mai bine puteți (chiar și atunci când este nevoie să faceți câțiva pași foarte omenești) dintr-o conștientizare a ”În ciuda aparențelor, eu stau în adevărul că eu sunt însăși substanța, energia și realitatea completitudinii și plenitudinii în toate formele sale pentru că eu-l care eu sunt este Divinul, Dumnezeu, Sursa care se manifestă și exprimă pe sine însuși prin mine.”

Adevărul îi pare unui netrezit ca fiind ignorant și naiv, dar voi, cei care sunteți pregătiți, trebuie să începeți să ieșiți și să vă separați, trăindu-vă propria voastră conștientizare. Acest lucru nu înseamnă că dintr-o dată nu vor mai exista dezacorduri, pentru că nu ați atins-o încă pe deplin, dar înseamnă că v-ați început procesul de ”a fi în lume, dar a nu fi al ei”.

Pe măsură ce vechile energii cărate de-a lungul multor vieți sunt văzute, curățate și eliberate și începeți să aveți încredere și să vă bazați din ce în ce mai mult pe realitatea a cine și ce sunteți, acest lucru va începe să se reflecte și pe scena exterioară.

Traducerea continuă a lucrurilor aparent obișnuite ale vieții de zi cu zi în adevărul pe care ele îl reprezintă, deschide și antrenează mintea în noi moduri de interpretare. Lăsată de capul ei, mintea umană se îndreaptă spre ceea ce este prezent deja în conștiința personală și consensuală. Mintea este o cale a conștientizării. Cele mai multe experiențe ale celor care trăiesc pe deplin în sistemul de credință trei dimensional sunt expresii ale gândirii obișnuite și neiluminate – sporovăiala minții tradusă în manifestare.

Voi sunteți Ființe Divine. Voi sunteți Una cu Sursa. Voi sunteți compleți și întregi – ACUM, după mai mulți ani de studiu, cursuri, cărți citite și ceremonii. Evoluția este pur și simplu călătoria de trecere de la o neconștientizare a Unimii, la deplina ei conștientizare și experimentare.

Acest lucru NU înseamnă că nu mai puteți participa niciodată la un curs, să citiți o carte sau să faceți anumite meditații pe care vă simțiți ghidați să le faceți, ci mai degrabă înseamnă să faceți aceste lucruri pornind din înțelegerea că ele nu vă pot face spirituali, ci vă pot trezi mult mai profund la înțelegerea că voi sunteți deja spirituali.

Evoluția spirituală trebuie să fie un proces deoarece corpul fizic nu ar putea rezista la plinătatea energiei Luminii dintr-o dată. Au existat schimbări instantanee, dar acestea sunt rare și au loc atunci când un individ a fost pe deplin pregătit din alte vieți sau atunci când Ființe spirituale pe deplin evoluate deja își iau o formă umană pentru a ajuta lumea.

Fiecare celulă a fiecărui organ din corpul fizic poartă memoria celulară asociată cu acel organ sau funcție din alte vieți. Aceste energii vechi sunt bazate pe iluzie, dar ele încă totuși mai rezonează și influențează un individ până când acesta vede prin ea și o eliberează sau este atinsă o stare de conștiință în care pur și simplu se dizolvă în nimicul care este, eliberând persoana de influența lor fizică, mentală, emoțională sau spirituală.

Energiile adevărului sunt realitatea, dar energiile iluziei continuă să mai dețină încă o influență importantă asupra celei mai mari părți a lumii, deoarece credințele neiluminate se manifestă în exterior ca formă și sunt ceea ce ochii fizici pot vedea. Iluminarea vine prin Grație atunci când o ființă este suficient de iluminată pentru a înțelege și îmbrățișa adevărul. Voi, cei care citiți aceste mesaje sunteți pregătiți, altfel nu le-ați citi sau măcar înțelege.

Acum este momentul să vă mutați în adevăr, nu doar să vă gândiți la el, să vorbiți despre el și să-l căutați, ci să fiți el. Atunci când un individ continuă să caute în exteriorul lui după ce știe că tot ceea ce caută se află în interior, el se menține singur în vechea energie care va continua să se manifeste ca dualitate și separare, adeseori întrebându-se de ce. Pentru că fiecare are liber arbitru, alegerea este întotdeauna onorată. Credeți în UNUL și că UNUL se manifestă pe sine însuși/însăși ca fiind voi sau nu?

Evitarea acestui adevăr poate dura vieți de-a rândul pentru că în multe privințe este mai ușoară. Prezența conștiinței consensuale este cea care susține alegerile trei dimensionale. La început, trăirea adevărului este dificilă pentru că solicită o constantă vigilență în schimbarea gândirii cuiva pe tot parcursul zilei și adeseori există o senzație de deconectare de cei din jur care conduce la sentimente de singurătate. ”Sunt singura persoană care vede lucrurile în felul ăsta?”

Această senzație de deconectare este temporară pentru că nu există nici o lege care să o susțină și mențină și este pur și simplu expresia vechilor energii ale separării care mai rezonează încă.

Etapele de început ale trăirii adevărului sunt cel mai des cele de a nu gândi și acționa din obișnuință în modurile confortabile, dar iluzorii, cu care sunteți obișnuiți depunând un mare efort în corectarea proceselor de gândire. În timp, perseverența și practica serioasă (precum și un sănătos simț al umorului), de a trăi mai degrabă ca ”Eu” în loc de doar Mary, Joe sau Jim, va deveni treptat o stare de conștiință atinsă trăită fără nici un efort.

Doar Sursa în completitudinea Sa infinită ESTE. EA este ceea ce voi sunteți. Fiți EA.


Noi suntem Grupul Arcturian 6/4/17


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.