sâmbătă, 3 iunie 2017

Actualizarea Flăcării Violet


Canalizare prin Natalie Glasson

Eu sunt Conștiința Flăcării Violet. În același fel în care voi sunteți o esență care ia o formă a Creatorului, tot așa sunt și eu. Eu iau forma Flăcării Violet a Transmutării susținând eliberarea energiilor negative, stagnante și nenecesare pentru a ajuta în continuare vindecarea voastră și procesul de ascensiune a Pământului. Eu sunt o energie a conștiinței pe care o puteți invoca atunci când existați pe Pământ sau în planurile interioare pentru a co-crea vindecare la toate nivelele ființei voastre. Eu sunt prezentă pentru a fi în serviciul vostru ori de câte ori vă gândiți la mine, mă invocați, exprimați o intenție de vindecare sau de a da drumul energiilor limitării și separării. Ca Flacără Violet a Transmutării, eu sunt o energie puternică și intensă care arde energiile, gândurile, credințele și fricile din voi și care împiedică conectarea voastră cu Creatorul. Datorită acestui fapt energia mea este întotdeauna însoțită de către Îngerii celei de-a Șaptea Raze de Lumină al căror unic scop este să ancoreze iubirea angelică în întreaga voastră ființă după ce ați experimentat o vindecare co-creată prin prezența mea, Flacăra Violet a Transmutării. Prezența mea vă poate goli ființa de toate energiile nenecesare, spațiul care este creat în acest fel este însă nevoie să fie umplut cu iubire pentru a continua procesul de vindecare. Îngerii susțin acest proces prin distribuirea iubirii în timp ce activează și vibrațiile iubirii voastre interioare care să înflorească în întreaga voastră ființă.

Scopul conectării mele cu voi este de a împărtăși schimbarea și actualizarea care a avut loc în conștiința mea. Această schimbare și actualizare nu se datorează propriei mele evoluții, ea se datorează, de fapt, marilor pași pe care omenirea îi face în evoluția sa spirituală precum și schimbărilor care apar în nevoile omenirii. În trecut, datorită multelor energii jos vibraționale și stagnante care trebuiau eliberate și vindecate din/în ființa și realitatea voastră, a fost necesară o puternică vibrație de curățare. Omenirea a dat drumul la o mare cantitate de energii și credințe limitatoare, o astfel de curățare cu o lumină atât de puternică nu mai este necesară. Asta înseamnă că eu, în calitate de conștiință a Flăcării Violet, sunt capabilă să accesez frecvențele și vibrațiile mai înalte ale ființei mele din alte dimensiuni și să le aduc pentru a sintetiza cu aspectul ființei mele cu care omenirea se conectează și pe care îl folosește. Evoluția voastră mi-a permis să mă expansionez în adevărul meu mai înalt în prezența voastră, îngăduindu-mi să accesez dimensiunile mai înalte ale mele și să vi le aduc. De fapt, asta este ceea ce faceți și voi: accesați în mod constant dimensiunile mai înalte ale voastre înșivă aducându-le în manifestare în existența voastră curentă, expansionând astfel prezența adevărului vostru pe Pământ. Prin urmare, voi vă schimbați în mod constant nevoile, iar energiile pe care le atrageți pentru a vă susține ascensiunea se schimbă și ele pentru a rămâne în armonie cu voi.  

Vibrațiile de curățare puternică și intensă și de purificare ale energii mele vor rămâne în continuare prezente. Cu toate acestea, atunci când îmi invocați energiile, veți descoperi că sunt mult mai blândă în vibrație, cu o energie profund curgătoare care promovează conectivitatea în ființa voastră, între sistemele voastre energetice și cu Creatorul. Această conectivitate curgătoare va promova un puternic sentiment de unitate și pace în ființa voastră, între voi și ceilalți, precum și între voi și Creator. Conectivitatea în ființa voastră și cu Creatorul este una dintre intențiile procesului vostru de ascensiune, fie că vă dați seama conștient sau nu de acest lucru. Așa că, atunci când invocați Flacăra Violet pentru purificare, curățare și vindecare, le veți primi în continuare, dar totuși senzația și experiența în ansamblul ei va fi una de conectare a energiilor.

Conectivitatea crează o mai mare înțelegere a sinelui și a Creatorului în timp ce amplifică lumina care voi sunteți, trezindu-vă amintirea interioară la puternica prezență a luminii voastre interioare. Curgerea conectivității va promova adevărul care vă este revelat sau dezvăluit din interiorul ființei voastre, o armonie cu voi înșivă și cu Creatorul, precum și un sentiment de a fi pe deplin susținuți și asistați de către Univers și Creator. Prezența mea mai puternică și co-crearea împreună cu voi va susține înțelegerea și întruparea plenitudinii ființei voastre, precum și plenitudinea Creatorului în ființa voastră. Acest lucru înseamnă că, chiar și după ce mi-ați cerut ajutorul și eu m-am retras din energiile voastre, voi veți accelera asemenea unei spirale cu o mai mare viteză și conștientizare în energia unității, conectivității cu totul și plenitudinii. De fapt, prezența mea va declanșa o activare în voi încurajându-vă să vă recunoașteți pe voi înșivă ca fiind întregi și uniți, mai degrabă decât separați, incompleți și imperfecți.

În vibrația pe care eu, Flacăra Violet, o împărtășesc acum cu voi se află trezirea unei vindecări accelerate care este un proces de îmbăiere a tuturor aspectelor ființei voastre în cea mai pură vibrație a luminii Creatorului. Aceasta aduce toate aspectele ființei voastre înapoi în lumină pentru a exista în armonie cu lumina și adevărul vostru. Prezența mea va promova, activa și dezvolta intensitatea, puterea și prezența propriilor voastre abilități naturale de auto-vindecare. De fapt, abilitățile voastre de auto-vindecare vor fi amplificate. Veți observa că din ce în ce mai multă vindecare are loc în ființa voastră datorită intențiilor voastre, energiilor sau ajutorului pe care l-ați cerut divinului sau propriei voastre energii vindecătoare pe care o direcționați în anumite zone ale ființei voastre. După cum ați putea să deduceți, eu trezesc adevărul în voi și co-creez o mai profundă conectivitate cu adevărul Creatorului.

Atunci când îmi invocați energia o puteți face cu aceiași intenție pe care ați avut-o și înainte: de vindecare, curățare și purificare, cu toate acestea, cu mult mai multe vor avea loc, după cum v-am explicat deja. Dacă îmi invocați prezența cu intenția de a vă promova auto-vindecarea, de a experimenta o mai mare conectivitate și plenitudine în ființa voastră sau o mai mare unitate cu Creatorul, atunci voi co-crea acest lucru împreună cu voi în cel mai potrivit și magic mod. Este alegerea voastră dacă doriți să vă păstrați focalizarea originală sau să vă expansionați mintea pentru a explora în mod conștient co-creația pe care o putem realiza împreună.

Co-crearea împreună cu Flacăra Violet

În timpul meditației sau a unui moment de liniște, invocați energia mea pentru a fi prezentă alături de voi:

”Flacără Violet a Transmutării și Conectivității, îți invoc prezența, înconjoară-mă și co-crează împreună cu mine. Îți întâmpin cu bucurie energiile, conștiința și activările pentru a-mi servi în procesul de ascensiune în moduri pe care le pot înțelege, precum și în moduri ghidate de sufletul meu pe care s-ar putea să nu fie nevoie să le recunosc. Pe măsură ce energia ta îmi umple întreaga ființă, îți împărtășesc intenția și motivul pentru care am invocat ajutorul și serviciul tău.

(Vă rog să vă declarați intenția cu propriile voastre cuvinte venite din inima voastră.)

Mă predau acum co-creației energiei tale și intenției mele în ființa și realitatea mea, știind că sufletul meu și aspectele mele mai înalte vor supraveghea toate tranzițiile și schimbările care sunt activate în ființa mea. Flacără Violet a Transmutării și Conectivității primesc acum energia ta. Mulțumirile și recunoștința sunt exprimate din toată inima mea.”

Imaginați-vă, simțiți sau recunoașteți că existați într-o Flacără Violet care vă înconjoară în totalitate corpul și corpurile energetice. Stați în energia mea observându-vă întreaga ființă sau dându-vă voie să recunoașteți orice zone care au nevoie de vindecare sau orice transformări care au loc.

Observați de la baza energiei mele, Flacăra Violet care vă înconjoară, o pală de lumină violet care urcă în spirală prin centrul ființei voastre trecând dincolo de chakra voastră coroană. Aceasta este energia mea fuzionând frecvența conectivității a energii mele, activând o frecvență a plenitudinii în ființa voastră care înflorește în toate aspectele ființei voastre. Pur și simplu focalizați-vă atenția asupra spiralei de lumină violet care curge în mod continuu de sub tălpile voastre, urcă prin centrul ființei voastre și dincolo de ea.

Aduceți-vă atenția asupra chakrei inimii voastre înalte, propria voastră energie sacră și vibrațiile auto-vindecării vor începe să se trezească, revărsându-se pentru a vă umple întreaga ființă. Calitățile unității, adevărul, unitatea și iubirea de sine pot fi recunoscute în energia sacră care vă umple acum ființa. S-ar putea să observați că simțiți cum energia voastră interioară se expansionează conștient, conectându-se cu aspectele Creatorului. Acest lucru va susține o accelerare a ascensiunii voastre în timp ce descărcați o nouă energie a Creatorului în ființa voastră.

Se vor întâmpla multe care sunt dincolo de puterea voastră de a le recunoaște; este important să rămâneți în meditație până când simțiți că energia mea se retrage deoarece atunci puteți fi siguri că co-creația mea împreună cu voi este completă. Dacă energia devine prea intensă, vă rog să-mi cereți în mod direct să îmi reduc viteza vibrației până când devine mai confortabilă pentru voi. La sfârșit, este bine să știți și să înțelegeți că pe măsură ce energia mea se retrage, Îngerii de pe cea de-a Șaptea Rază a Luminii vor atrage și canaliza iubirea angelică în ființa voastră pentru a susține în continuare și finaliza procesul.

Cu intenții pline de iubire pentru ascensiunea voastră,

Flacăra Violet a Transmutării și Conectivității



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.