sâmbătă, 17 iunie 2017

Cine privește prin ochii tăi? - Consiliul


Prin Ronald Head

Voi sunteți o ființă foarte complexă. De fapt, sunteți multidimensionali. Asta este ceva ce veți experimenta, sau poate nu, în curând. Dar între timp poate că vă putem arăta câte ceva.

Întrebarea noastră pentru voi astăzi este, cine privește prin ochii tăi? Este persoana care a întârziat din cauza ploii de pe stradă? Sau este persoana care vede viața și iubirea care hrănește florile și copacii?

Vedeți mizeria dizgrațioasă de la colțul străzii? Sau vă imaginați noul plus de frumusețe care se adaugă cartierului vostru?

Vă este tulburată pacea de țipetele unui sugar? Sau există o mamă iubitoare care se grăbește să-l liniștească?

În fiecare caz, ambele percepții sunt în voi. Pe care dintre ele o alegeți?

Vă vom spune că nu este necesară o luptă puternică pentru a o alege pe una dintre ele. Sunteți singur pentru că probabil ați făcut acea alegere din nou și din nou. Puteți oricând alege să o luați pe cealaltă – din nou și din nou.

Dacă trăiți în viitor – ”Of, asta va fi greu de făcut” – atunci va fi așa cum vă imaginați. Dacă sunteți aici și acum, aveți un lucru simplu de făcut. Viitorul va avea grijă de el însuși. În prezent nu există griji. Grijile există într-un viitor care este informat de către trecut. Frica trăiește într-un viitor care este informat de către trecut. Așa că, care este cea mai ușoară cale de a fi în prezent?

Dacă sunteți în recunoștință, acest lucru înseamnă că observați ceea ce este prezent acum. Vedeți? Da, puteți fi recunoscători pentru ceva din trecut. Da, puteți fi recunoscători pentru un viitor imaginat. Dar cea mai bună practică este să fiți recunoscători pentru ceva, orice, în acum. Fiți recunoscători pentru aerul pe care îl respirați. Va exista întotdeauna ceva dacă căutați.

Este momentul ca oamenii să-și ridice vibrația. Întotdeauna a fost acest moment, dar acum este MOMENTUL. Ați putea spune că este momentul să țineți pasul cu Joneses (aluzie la ceea ce noi numim ”curtea vecinului” n.t.). Nu pentru că ar trebui să vă comparați cu cineva, ci pentru că ar trebui să faceți ceea ce este nevoie pentru a vă pune pe voi înșivă pe o traiectorie ascendentă.

Întrebarea este, de fapt, dacă alegeți să trăiți în ceea ce a fost întotdeauna sau să trăiți în ceea ce ar putea fi. Pentru că ceea ce ar putea fi se transformă în ceea ce cu siguranță va fi, cel puțin pentru cei care aleg să fie.

Pentru că, vedeți voi, salvatorul omenirii este aici. Este el, este ea, sunt ei stând peste tot în jurul vostru. Și ei încep să se trezească la acea înțelegere. Că un ”Eu”, Eu pot face o diferență. Că ”noi”, noi putem face întreaga diferență.

Și încep să vadă că ei nu-l pot schimba pe el, nu o pot schimba pe ea. Se pot schimba numai pe ei înșiși. Asta este ceea ce au venit să facă și o fac. Își aduc aminte cine sunt ei.

Este foarte ușor să fii ceea ce ești învățat să fii, ceea ce ți se spune că ești. S-ar putea să fie nevoie să scotociți prin subsolul vostru interior pentru a găsi unele indicii cu privire la cine sunteți cu adevărat. Dar puteți începe prin a fi cel care vede florile, cel care aude păsările, care trăiește într-o lume care este lumea voastră personală cea mai bună. Și lăsați ca mâine să vedeți cum poate fi mâine mai bună.

Sunteți cine sunteți, unde sunteți. Sunteți de ajuns.



Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.