vineri, 2 iunie 2017

Ascensiunea și Noua Lume – Consiliul


De Ronald Head

Pe măsură ce vă apropiați tot mai mult de frecvențele care vă vor permite să vă începeți ridicarea în ”noua lume” care vi s-a spus să o anticipați și pe măsură ce simțirea schimbării iminente crește, îngrijorările celor care se gândesc aproape în totalitate doar în termenii lumii fizice vor crește și ele. Am fost întrebați mereu ce se va întâmpla cu cei dragi, familia, animalele de companie și prietenii. Vor fi lăsați în urmă? La ce se vor gândi atunci când eu voi dispărea? Haideți să încercăm din nou să trimitem aceste întrebări să se odihnească, mai ales datorită faptului că aceste frici acționează ca niște ancore pentru propriile voastre energii.

Vom face o afirmație. Nu va exista un incident ca o explozie orbitoare în care voi veți dispărea. Semnătura energetică a unui anumit procent dintre voi se va ridica până în punctul în care, aproape de el, cei care stau la alte mese din încăperea în care serviți masa vor experimenta o realitate diferită de a voastră. Acum, dați-ne voie să vă întrebăm, este acest lucru atât de diferit de situația voastră actuală? Nu, nu este.

În timp, cei care nu au atins un nivel de frecvență compatibil, vor fi trecut de el și vor începe să experimenteze o dimensiune diferită de cea în care s-ar putea să vă aflați voi. Acest lucru nu se întâmplă deja? Ba da, se întâmplă. Dar, ca să împrumutăm un citat dintr-o carte, cei blânzi vor moșteni pământul.

Acum, acestea sunt explicații simplificate, pentru mințile 3D, a unor lucruri multidimensionale. Am putea spune că totul este o iluzie. Dar asta nu ar fi de folos. Am putea spune că este imposibil să vă explicăm în termenii voștri. Din nou, nu vă este de ajutor. Ceea ce vă putem spune este că nimeni nu va fi lăsat în urmă. Poate că un prieten nu i-a permis sinelui său mai înalt să înceapă să trăiască în el/ea însuși/însăși și ca el/ea însuși/însăși în același timp în care voi ați făcut-o, dar este liber să ia această decizie în orice moment. Doar vedeți-i așa cum ei/ele sunt în perfecțiunea lor divină. Nu puteți trăi voi pentru ei, dar le puteți arăta calea. Gândiți-vă la această schimbare a omenirii ca la o alunecare de teren sau la un tsunami, pentru că cu siguranță așa și este. Fiecare dintre voi afectează întregul, iar schimbarea va fi, și este, ca un bulgăre de zăpadă. Cum este asta, pentru a amesteca metaforele?

Pentru unii dintre voi, doar am folosit o definiție a ascensiunii pe care nu ați luat-o în considerare înainte. Și asta este în regulă. Ați făcut progrese folosind alte definiții. Cu toate acestea, am dori să începeți să înțelegeți cuvântul ascensiune în acest fel. Ascensiunea este pur și simplu procesul în care un om îi îngăduie și își invită sinele mai înalt să înceapă să se exprime ca, și prin ființa sa fizică. Ascensiunea planetară are loc atunci când cei care au făcut această alegere înclină balanța în favoarea luminii. Acum, sinele voastre mai înalte sunt ființe destul de puternice. Așa că, nu vă va lua miliarde să faceți acest lucru, deși miliarde este ceea ce va deveni.

Așa că vă rugăm să vă mutați focalizarea de pe îngrijorare pe o anticipare și îngăduință plină de bucurie. Dați voie posibilității ca ceea ce va veni să fie cu mult mai mult decât orice v-ați putea imagina și în comparație cu care visele voastre să fie neinteresante. Dar visați oricum.


Iubirea noastră pentru fiecare dintre voi.  


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.