duminică, 18 iunie 2017

Comunicarea Celulară


Acest mesaj a fost oferit de către Kryon prin Lee Carroll
În 12 Aprilie 2014 la Universitatea  Delphi din Georgia

Salutări dragilor, eu sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Știu din nou unde mă aflu și onorez ceea ce se află aici. Numele locului este templul Înțelepciunii așa că ceea ce vrem să facem în acest timp scurt este să vă aducem acel tip de înțelepciune pe care l-ați cerut. Fiecare suflet bătrân în această nouă energie începe să întrebe despre el. Titlul subiectului, pentru că oamenilor le place să dea un titlu la orice, va fi comunicarea corporală și chiar înainte de a începe, vă voi spune că aceasta este în mod special despre comunicarea voastră corporală prin structura voastră celulară și nu prin alt mod, deoarece acea face obiectul unei alte canalizări.

Sunt două tipuri de comunicare, nu există un singur mod, și vom vorbi despre voi și despre corpul vostru chiar acum. Chiar înainte de a începe este necesar, dragă ființă umană, să revedem blocajele care vă apar în cale în înțelegerea a ceea ce urmează să vină. Voi aveți doar o realitate, realitatea pe care o împărtășiți ca ființă umană, și pe care o împărtășiți chiar și cu partenerul meu, în care voi trăiți într-o lume liniară în care experimentați lucrurile într-un anumit fel și sunteți obișnuiți cu modul în care omenirea funcționează.

Psihologia umană, toate lucrurile pe care le faceți, mișcările, acțiunile voastre, motivele din spatele lucrurilor, realizările, pedepsele, toate acele lucruri intră în percepția voastră despre modul în care lucrurile funcționează. Nu este o punere sub acuzare a inteligenței voastre atunci când spun că în mod natural voi proiectați apoi asta asupra a tot ceea ce vă înconjoară și fie că este Dumnezeu sau fie că este pur și simplu percepția realității într-o stare multidimensională, voi aduceți în conștientizare doar ceea ce voi cunoașteți și asta este o părtinire.

Există cu siguranță în omenire moduri în care ați putea realiza lucrurile printr-o muncă susținută și repetiție și pe care ați putea să le aplicați apoi la tot. Există anumite moduri în care voi funcționați în umanitatea voastră, relațiile voastre de tipul a da și a primi pe care le aveți cu alți oameni și pe care apoi le aplicați la orice altceva. V-am mai spus înainte că unele dintre religiile voastre organizate au dus asta la un maxim absolut și că au un Dumnezeu disfuncțional, unul care poate fi mânios și plin de judecată și toate celelalte lucruri pe care oamenii le au/fac și înainte de a începe discuția vă spunem că trebuie să vă eliberați de ele. În discuție vă vom aminti unele moduri tradiționale și apoi le vom echilibra cu adevărul. Știți, este frumos, premisa acestei canalizări este că voi sunteți în măsură să vorbiți structurii voastre celulare, lucru pe care l-am spus de ani de zile, și nu este greu atunci când ați reușit să ieșiți din prejudecățile umane și asta nu este greu.

Haideți să începem discuția și trebuie să o facem cu ceea ce voi numi preambul sau ceea ce este necesar în scopul de a ajunge să vorbim despre ceea ce dorim astăzi. Trebuie să definim cât de bine putem conștiința, conștiința umană. Aceasta nu va fi definiția pe care ați citi-o la o academie de-a voastră. Acestea sunt lucruri pe care noi le vedem. Conștiința umană este împărțită în câteva părți dintre care vom vorbi doar despre două. Prima este acea supă a reacției sau comportamentul care este controlat de două părți ale corpului uman, dintre care prima este creierul sinaptic, care este cum s-ar spune depozitul experiențelor, iar a doua este partea multidimensională care voi credeți că este responsabilă pentru creativitate, intuiție și Dumnezeu. Este o mixtură a celor două prin libera alegere a ființei umane; echilibrul dintre cele două este cel care crează o ființă umană care le pare celorlalți a fi într-adevăr în controlul vieții sale și mulțumită de ea însăși. Când sub o formă sau alta acest echilibru nu există, aveți o disfuncționalitate.

Când o ființă umană are o conștiință care este numai în creierul sinaptic, atunci nu există nici o credibilitate a existenței lui Dumnezeu, nu există nici o abilitate cu adevărat creatoare în ea și este foarte mulțumită să trăiască numai cu ceea ce aceasta știe și asta îi servește bine. Pentru noi este disfuncțional pentru că există acea parte a lui Dumnezeu care este întotdeauna acolo, este întotdeauna disponibilă și le-ar oferi atât de multe dintr-o conștientizare crescută și lumină, dar prin libera lor alegere este ceea ce ei aleg. Mai este cealaltă, și voi i-ați văzut pe acei New Ageri disfuncționali pe care îi voi numi plutitori și care sunt atât de înfășurați în ceea ce este ezoteric încât nici măcar habar nu au despre viață, iar creierul sinaptic nu are nici o șansă. Logica și simțul realității sunt date la o parte și singurul lucru care rămâne este ceea ce vom numi credincioși în whoo whoo. I-ați văzut. Și știți ce? Acest lucru este acceptabil pentru ei, dar aceasta este conștiința umană, un echilibru între ceea ce este sinapsă și supraviețuire și ceea ce este partea lui Dumnezeu pe care voi o duceți cu voi.

Acum, unde vă aflați voi este ceea cu ce trebuie să începem această canalizare dacă ascultați astăzi asta fie că sunteți omul care stă pe scaun sau omul care va sta mai târziu pe scaun ascultând, va citi transcrierea, șansele sunt că voi sunteți conștienți de partea voastră divină. Acum, partea divină din voi este partea iluzorie din voi, este partea misterioasă, dar este partea care este reală, este atât de reală pe cât de real este creierul sinaptic și ceea ce am să spun este că ea este conectată, este conectată atât de puternic cu abilitatea voastră de a vorbi cu corpul vostru. Dacă sunteți un intelectual și aveți încredere doar în ceea ce este sinaptic în creierul vostru, ar trebui să vă opriți acum și să nu ascultați mai departe pentru că nu veți avea nici un succes în legătură cu ceea ce am să vă spun. Nu este interesant că acestea sunt atât de puternic legate între ele? Trebuie să fii conștient de partea divină din tine pentru că acolo se află modalitatea de a vorbi cu ceea ce am numit înnăscut.

Cu ani în urmă v-am dat informații că pe această planetă va veni o zi când sănătatea indivizilor va putea fi măsurată într-un mod cu totul diferit decât este astăzi; că cei cu o conștiință mai înaltă vor trăi în mod evident mai mult și nu va exista nici o măsurătoare medicală care să ofere explicații pentru acest lucru. V-am spus că conștiința va conduce în cele din urmă însăși atributul echilibrului uman într-un mod celular și chimic și că celelalte lucruri pe care sunteți centrați acum și care sunt bazate pe diete vor ceda locul conștiinței. Și dacă vă spunem că ceea ce veți aduce este încheierea lor și că ceea ce se schimbă pentru ființa umană sunt însăși atributele care vă țin în viață și care încep să se schimbe pentru ființa umană. Apropo, o mai mare conștientizare a atributelor trei dimensionale cu privire la ceea ce corpul vostru are nevoie vă va aduce mai multă sănătate, dar ea singură nu vă va ajuta să-i vorbiți structurii voastre celulare. Așa că dacă ați ajuns atât de departe și sunteți la bord cum s-ar spune și puteți spune cu sinceritate ”Cred că există o parte divină a mea” atunci putem continua și restul acestei informații vă va fi dat cu premiza că o aveți.

Cei care au o înclinație spirituală au ajuns în acest punct de multe ori. Cei care au înclinație spirituală știu despre structura celulară a corpului lor pentru că aceasta are un complement spiritual și o componentă a bunăvoinței și ei sunt pregătiți să meargă mai departe. Dar ceea ce fac în continuare este adeseori interesant. Din punct de vedere istoric, prejudecata umană își face apariția și chiar și cei care se auto-întitulează iluminați și new age vor începe ceea ce voi numi un proces liniar de repetiție și nonsens. Lucrurile pe care ei le-au decis este nevoie să fie spuse structurii lor celulare. De ce ați vrea să-i vorbiți structurii voastre celulare? Acest lucru ar trebui să fie evident. Care este paradigma cu care ați crescut? Din punct de vedere istoric, voi ca și creatură iluminată trăiți în capul vostru așa că tot ceea ce vi se întâmplă este în capul vostru: cea mai frumoasă poezie scrisă vreodată, cea mai frumoasă muzică compusă vreodată, cea mai frumoasă pictură începe în cap, iar restul corpului vostru este vehiculul care vă susține capul. Capul vostru se uită din când în când în jos la corpul vostru și spune ”Sper că acest lucru funcționează”. Acest lucru este ceva tradițional și este apoi intensificat de tot ceea ce vedeți în jurul vostru prin acele boli contagioase sau lucruri care se întâmplă și apoi apare frica. Frica va crea ipohondrul care se teme de orice, care se teme că se va molipsi de toate, și, în treacăt fie spus, de obicei o și face.  Acesta este corpul uman care încearcă să se pună de acord cu ceea ce aude venind de la cap și vă voi da un indiciu despre ceea ce urmează să se întâmple: este gândul tradițional că nu aveți nici un control.

Ați venit în acest loc unde știți mai bine și unde stați și ascultați asta și sunteți pregătiți să o faceți. În trecut, New Age a fost pur și simplu plină de procedee care presupuneau că apoi veți fi în stare să vorbiți cu celulele voastre, nu să primiți un răspuns de la celulele voastre, ci voi cu celulele voastre, iar aceste procese erau pline de repetiție din nou și din nou, procese care ființa umană credea că vor fi atribute care vor plăcea celulelor, că trebuie să mergeți într-un anumit loc la o anumită temperatură, să fiți într-o anumită energie, cu fața într-o anumită direcție, că s-ar putea să o faceți de mai multe ori, și că dacă puteți să faceți acest lucru atunci corpul vostru va fi pregătit să vă asculte și că va exista o mică fereastră de oportunități în care veți putea transmite un mesaj. Asta este prejudecata umană.

Dragilor, este momentul să demistificăm acest lucru. Acest lucru nu este corect, nu aceasta este calea. El presupune că corpul este tâmpit, că nu știe nimic  despre nimic, că este complet și total și separat și divorțat de conștiința voastră și de tot ceea ce voi faceți și asta este o prostie. Vreau să vă spun adevărul. Științific, acest lucru va fi dovedit și nu peste foarte multă vreme. Celulele corpului vostru, mai ales ceea ce numiți înnăscut, toate au ceva în comun, un ceva care va primi pentru prima dată un nume și care va fi CA și aici este ceea ce reprezintă: celulele ascultă, celulele ascultă. Așa ați fost construiți. Complementul divin din voi este zidit în fiecare celulă a corpului vostru, celulele sunt o colecție a ceea ce a fost creat de către ADN prin tiparul care există în fiecare celulă cu un atribut care iese în evidență atât de clar și care așteaptă instrucțiunile voastre. Singurele instrucțiuni pe care le vor auzi sunt cele care sunt date prin complementul divin al conștiinței umane în mod direct și cu o intenție pură. Ați auzit?

Haideți să vorbim un moment despre această comunicare. Este ca și cum fiecare celulă are un telefon și este pregătită să răspundă dacă aveți numărul. Dacă ați putea forma numărul, ați putea vorbi cu toate deodată. Ele vor răspunde la telefon și acolo veți fi voi. Asta este construcția și ea nu răspunde liniarității. Comunicarea cu celulele corpului este o comunicare multidimensională, dar conștiința voastră umană este și ea la fel. Ea face parte din câmpul vostru ADN, din Merkaba voastră. Vă voi spune ce poate face un intuitiv: vă puteți uita la sufletul vostru, literalmente, prin Merkaba voastră și să vă spună dacă v-ați activat sau nu orice parte a intenției voastre spirituale sau dacă doar jucați un rol.

Ce este intenția pură? Haideți să vorbim despre ea în felul vostru. Voi folosi asta din nou: atunci când vă îndrăgostiți de cineva și vă uitați în ochii lui/ei, doi îndrăgostiți care se uită unul în ochii celuilalt, nu este nimic care să se compare cu asta, îl simțiți pe Dumnezeu în asta, vă amintiți? Îl simțiți pe Dumnezeu? Da, îl simțiți și nici măcar nu sunteți conștienți de acest lucru. Acum vă dați seama de ce iubirea este atât de minunată? Pentru că Dumnezeu este acolo! Vă dați seama că asta nu este ceva sinaptic, înțelegeți asta, nu-i așa? De fapt, creierul vostru este foarte frustrat de faptul că voi sunteți îndrăgostiți, vă spune că mai bine ați mânca ceva, și voi spuneți ”Da, dar sunt îndrăgostit/ă!”, că ar trebui să aveți o mai bună rezonare, ei bine, nu, pentru că sunt îndrăgostit/ă. De ce vă puneți pantofii în congelator? Pentru că sunt îndrăgostit/ă. Am uitat. Asta este ceea ce se întâmplă atunci când vă uitați în ochii cuiva și îi spuneți ”Te iubesc”. Asta este intenția pură atunci când sunteți îndrăgostiți, și o faceți și vă revărsați inima către celălalt și celălalt înspre voi și sunteți împletiți unul cu celălalt ca unul. Nu mai există nimic asemănător.

Acum aș vrea să vă întoarceți spre interior, acolo există o parte divină a voastră care este îndrăgostită de voi și care așteaptă ca voi să-i spuneți ”Te iubesc!” Nu știu dacă înțelegeți ce vreau să spun; dacă nu sunteți îndrăgostit/ă de o persoană, dar aceasta vrea să vă audă spunând și voi spuneți ”Te iubesc”, nu este același lucru și voi știți că nu este același lucru și nu va fi niciodată. Magia nu există, conexiunea nu există, împletirea nu există, sunt doar cuvinte. Așa că, dacă practicați ceea despre ce v-am vorbit astăzi în acest mod, asta nu este intenție pură și nu aveți numărul de telefon corect pentru celulele corpului vostru. Dar atunci când vă îndrăgostiți de voi înșivă, onorându-vă corpul într-o asemenea măsură încât să vă dați seama că face parte din crearea voastră de către Dumnezeu și fără de care nu ar exista iluminare, nici conștiință, nu ar exista nimic. Ea trebuie să opereze bine și dorește să o facă; dorește să o facă și aveți acum oportunitatea. Cu ani în urmă i-ați văzut pe guru din India că ei pot controla lucrurile care se presupune că sunt automate în corp și că ei pot controla bătăile inimii încetinindu-le, că pot respira extrem de lent. Ei pot prelua controlul asupra unor părți ale corpului lor la care nimeni nu s-ar fi gândit că este posibil; ei vorbesc unei părți a corpului lor care ascultă și se ajustează pentru că ei știu cum să o facă. Și la fel știți și voi. Știind acest lucru, ce urmează?

Ei bine, tocmai v-am dat două premize, prima este că contactul cu partea voastră divină crează o cale pentru voi prin care vă puteți apela pe voi înșivă CA (celulele ascultă), ele s-au născut împreună cu voi ascultând ceea ce voi doriți, ele așteaptă ca conștiința umană să le dea instrucțiuni și vom face acest lucru imediat. Acum, cum să o faceți? Acum, că știți că ele așteaptă, cum este posibil, ce să spuneți? Mai sunt unii care cred că ei înțeleg procesul, că sunt treziți, că sunt lucrători în lumină, pot să fie chiar și new age și că au o metodă, au un proces pentru asta. Dar ceea ce aveți de făcut este să vorbiți cu voce tare celulelor voastre și să le spuneți exact ceea ce doriți și dacă întrebați de câte ori este nevoie să o faceți, ei bine, ar trebui să o faceți în fiecare zi. Nu vi se pare corect? Pentru unii este și dacă este, aș vrea să recunoașteți ceea ce faceți. Voi aplicați un atribut uman liniar la un frumos sistem multidimensional care este dincolo de orice vă puteți imagina, este ceea ce voi numiți înnăscutul și el nu răspunde la repetare.

Haideți să vorbim puțin mai mul despre înnăscut. Sunteți pregătiți să vorbiți cu un sistem care nu a auzit nimic niciodată de la voi, nu în acest mod. Există o nouă energie pe această planetă lucrătorule în lumină, suflet bătrân ascultă-mă. Setul vostru de instrumente a fost îmbunătățit și acesta este motivul pentru care ascultați aceste lucruri. Puteți face acest lucru, nu v-aș oferi ceva ce nu puteți face. Puteți intra în legătură cu celulele voastre. Vreau să vă spun că ele vor răspunde, vă voi da această informație în câteva momente. Aș vrea să vă uitați la asta atât de liniar ca și cum ați vorbi cu cel mai bun prieten al vostru, pentru că fiecare dintre voi aveți un cel mai bun prieten, poate că este partenerul vostru de viață, poate că nu, cineva cu care puteți sta și vorbi și nu există nici un fel de parametri, nici un fel de reguli, puteți spune orice doriți și vă puteți deschide inima față de el/ea, iar el/ea face același lucru cu voi pentru că așa fac cei mai buni prieteni. Aș vrea să vă întreb ceva, haideți să zicem că voi aveți acest cel mai bun prieten și că veți fi împreună cu el/ea timp de trei zile și faceți asta în prima zi. Apoi vă treziți a doua zi dimineața și stați la micul dejun sau la ceva și îi spuneți aceleași lucruri din nou. Ce credeți că se va întâmpla? Ei bine, la fel este și cu voi înșivă, cu celulele voastre, înțelegeți ce spun? Celulele voastre sunt voi, ce v-ați spune vouă înșivă pentru că celulele voastre ascultă, CA, sunteți pregătiți pentru asta, ele sunt pregătite pentru asta. Ele ascultă încă de când v-ați născut, așteptând momentul ca voi să vă treziți la această posibilitate de a putea vorbi cu ele. Așa că, haideți să o facem.

Ce ar fi ceea ce le-ați spune și cum ați aborda această conversație? În primul rând vreau să vă spun că ele vă înțeleg limbajul, ele fac parte din voi. Le puteți vorbi în ce fel doriți voi, cu voce tare, prin gânduri, în scris, nu contează, pentru că voi aveți numărul lor de telefon și cheia este iubirea. Este nevoie să vă iubiți suficient de mult structura celulară încât să-i puteți spune ”Te iubesc!” și ea știe că o faceți. Nu poate fi mai simplu de atât și totuși nu poate fi mai greu. Stați pentru un moment și gândiți-vă ce ați spune, ce se va întâmpla. Când corpul începe să vă asculte, sunt câteva procese prin care el va trece. Dați-mi voie să vă spun care sunt acestea și vă voi da un exemplu de comunicare și voi încheia. Aș vrea să știți ceva, atunci când începeți să-i vorbiți structurii voastre celulare și ați găsit numărul corect, primul lucru care se va întâmpla este că veți simți o masivă revărsare de furnicături, de frisoane și atunci veți ști că ați nimerit numărul corect, dragilor. Veți ști că ați găsit calea și că acestea sunt celulele corpului vostru și modul în care ele sărbătoresc. Sărbătoresc. Înnăscutul, corpul inteligent, sau oricum ați vrea să-i spuneți, face parte din voi și sărbătorește. ”Ați auzit asta? Am stabilit o comunicare, a durat destul de mult, haideți să sărbătorim!” Și deși sună metaforic, și deși sună prostește am să vă spun că exact asta este ceea ce se întâmplă. Corpul se bucură! Știați că înnăscutul, atunci când îi vorbiți se simte grozav? Aceia dintre voi care aveți probleme de sănătate știți cum se simte să fii sănătos; întregul vostru corp se bucură cu fiecare pas, cu fiecare respirație; acesta este înnăscutul care sărbătorește: începeți să-i vorbiți. În toți acești ani în care a ascultat sperând că o veți face deoarece fără o direcționare el face doar ceea ce dorește, știți acest lucru, nu-i așa?

V-am vorbit despre legea mediei, partenerul meu a vorbit despre curba sub formă de clopot. Fără instrucțiuni, corpul vostru va urma pur și simplu ceea ce constituie media făcând lucrurile în felul său; prin instrucțiuni, îl puteți controla. Nu poate fi mai simplu de atât. Primul lucru pe care-l face este să sărbătorească, apoi începe să lucreze și aș vrea să vorbesc despre acest ”începe să lucreze”. În funcție de lucrurile pe care voi le comunicați structurii voastre celulare, fie că sunt pentru sănătate sau pentru vindecare, sau pentru ceea ce voi gândiți, indiferent ce ar fi, este nevoie să-i lăsați ceva timp pentru că aici există o practică pe care este nevoie să o înțelegeți pentru că aceste lucruri vor fi îndeplinite numai prin diviziune celulară și prin ceea ce voi numiți întinerire. Corpul vostru este construit pentru a se întineri singur. Cele mai multe organe din corpul vostru, incluzând pielea, se întineresc singure după o perioadă de timp și aveți unele noi, acesta este modul în care rămâneți în viață. Când începeți să-i vorbiți structurii voastre celulare, acele instrucțiuni vor intra în datele din ADN-ul vostru și vor fi preluate în următorul ciclu de întinerire. Așa că, nu veți obține rezultate mâine. Acesta este simțul realității și devine pentru prima dată simțul spiritual al realității pentru o minciună, ideea că este nevoie de timp în liniaritatea voastră în ceea ce privește structura voastră celulară chiar și pentru a obține vindecare. Nu toate lucrurile vor fi aliniate cu remisia spontană care este o altă poveste.

Nu vi se pare că are sens? Astfel, veți începe să o simțiți peste o vreme și lucrurile asupra cărora lucrați și pe care le cereți vor începe să se arate după o vreme și aici este al treilea lucru pe care vreau să vi-l spun despre ceea ce nu sunteți încă pregătiți. Atunci când începeți să le vorbiți celulelor voastre, înnăscutul știe că conștiința voastră este binevoitoare, el știe că voi doriți să stați și există un sistem automat care se va pune în funcțiune îmbunătățind alte părți ale corpului vostru care nu ați cerut niciodată să fie îmbunătățite. Veți începe un proces de prelungire a vieții și vindecarea va începe să se producă, precum și echilibrul în zone de care conștiința voastră habar nu are, dar despre care înnăscutul vostru știe totul. Doar ați trezit puntea dintre conștiința umană și structura celulară. Este ușor, dar trebuie să vă îndrăgostiți.

Imaginați-vă pentru o clipă că stați singuri, poate că este tare și sunteți pe cale să faceți prima dirijare. Nu contează cât de bătrâni sunteți sau cât de tineri sunteți și vă dați seama că sunteți într-adevăr îndrăgostiți de partea voastră divină. Poate că puteți chiar vizualiza fața lui Dumnezeu, orice ar însemna asta pentru voi. Dacă vă puteți vedea eternitatea în fiecare celulă din corpul vostru și vă dați seama că structura voastră celulară așteaptă să audă instrucțiuni de la voi … CA … celulele ascultă și începeți și vă dați seama că ați găsit numărul lor de telefon, le puteți simți chiar înainte de a deschide gura și furnicăturile, frisoanele încep pentru că ele au răspuns la telefon și acum chiar ascultă. Primul lucru pe care s-ar putea să-l spuneți este ”Noi ne cunoaștem și eu vă iubesc! Îmi pare rău că mi-a luat atât de mult timp ca să-mi dau seama. Vreau să intru în acest proces despre care eu nu știu nimic dar voi știți totul. Vreau să ne unim într-o bunăvoință care să creeze sănătate și o ființă umană cu o viață lungă. Vreau să-mi vorbiți în orice mod puteți astfel încât eu să-l pot recunoaște. Vreau să mergem ținându-ne de mână pentru restul vieții mele. Dacă este ceva nepotrivit în interior și care nu este în echilibru din punct de vedere chimic, vreau să iasă în timp și prin acțiuni potrivite din corpul meu. Îmi dau seama că am obiceiuri care mă omoară și vreau să le schimb. Îmi dau seama că am un foarte prost raport între înălțime și greutate. Dați-mi voie să vă explic că sunt binevoitor și blând. Dragă structură celulară vreau ca metabolismul meu să-mi reflecte măreția. Ajută-mă să fiu de partea corectă pentru cea mai bună sănătate. Schimbă ceea ce este necesar, trage din Akasha dacă ai nevoie pentru a-ți aminti cine obișnuiai să fii. Schimbă-mi preferințele alimentare dacă este nevoie; lasă corpul să râvnească după ceea ce are el nevoie nu după ceea ce eu cred că am nevoie, du-l într-o stare de echilibru divin și promit că-ți voi vorbi în fiecare zi pentru că te iubesc.” Apoi nu închideți telefonul … apoi nu închideți telefonul.

Acum, dacă vreți să analizați această canalizare, vă veți da seama că conștiința voastră nu v-a spus niciodată care sunt specificările corpului pentru că înnăscutul știe ce să facă, el doar așteaptă să-l sunați. Cereți echilibru și înnăscutul știe ce să facă. Partea inteligentă a corpului vostru poate intra în legătură chiar și cu Akasha voastră; el poate să tragă părțile potrivite din ea pentru a aduce sănătate și schimbare, pentru renunțarea la obiceiurile proaste pe care le aveți și pe care nu ar trebui să le aveți cum ar fi lucrurile atât de simple de a mânca prea mult sau ceea ce nu vă face bine și puteți să-l ajutați pentru că acesta este doar un obicei și acesta poate fi schimbat foarte, foarte repede în câteva cicluri de întinerire celulară creând cu adevărat diferențe în ceea ce voi vreți să mâncați fără să existe suferință sau înfometare pentru că sunt trase dintr-un trecut în care voi nu ați avut acel obicei pe care îl aveți astăzi. Asta este puterea care vă stă în față să o vedeți, CA, celulele ascultă. Unii dintre voi vor începe să facă acest lucru și vor avea rezultate imediate și vreau să vă spun, dacă sunteți unul dintre aceștia, că tocmai ați primit o treabă de făcut și anume, să le arătați și altora cum se face pentru că nu se va întâmpla peste noapte doar pentru că cineva ascultă această canalizare; trebuie să le arătați cum să o facă. Cum o faceți voi, cum vă face să vă simțiți, suflet bătrân. Acum v-ați câștigat un prieten în interiorul vostru în măsura în care puteți adăuga ani peste ani în viața voastră și toate acestea în potrivirea planului pe care voi l-ați pregătit pentru Pământ, cine veți fi data viitoare când se presupune că veți veni și veți pleca, este vorba despre a rămâne sănătoși atâta vreme cât stați aici și asta este mult departe de a fi pe curba în formă de clopot. Asta este ceea ce puteți face. Va fi mai fi o altă canalizare într-un alt moment despre cum să recunoașteți ceea ce corpul vă spune pentru că voi nu vorbiți în mod necesar limbajul lui și este nevoie ca în aceste procese să înțelegeți cum ar putea să vă vorbească astfel încât să-i dați instrucțiuni mai bune. Vedeți voi, acesta este un ciclu. Canalizarea de astăzi este oferită într-un loc foarte sacru pentru a crea noi instrumente pentru voi pentru că acum este momentul.

Și așa este!

Kryon




Sursa

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.