marți, 20 iunie 2017

Suroria Lemuriană, iulie 2014


Mesaj Transmis de Kryon prin Lee Carroll în data de
26 Iulie 2014 în Madison, Wisconsin, USA

Salutări dragi doamne, sunt Kryon din Serviciul Magnetic. Procesul canalizării poate să difere din când în când. Pot fi puternice, pot fi blânde, cu un scop, energetice, informative și specifice. Aceste tipuri de canalizări pe care le voi face pentru aceasta (Suroria Lemuriană n.t.) sunt specifice. În acest caz particular partenerul meu stă cu mine pentru că nu este aici nimic care să fie doar proprietatea femeilor; el ar trebui să-l audă.

Aș vrea să vă dau un exemplu în învățătura acestui mesaj despre cine sunteți. A apărut întrebarea care sunt șansele ca în această viață să fi fost femeie, deoarece ați fost femeie în Lemuria, iar în procesul încarnării ați schimbat pe rând sexul în care v-ați încarnat. Am mai menționat și înainte că sistemul vă aduce la precesiunea echinocțiilor ca femeie în scopul a aduce ecoul energiei din Lemuria. Ați fost femeie în Lemuria. Aceasta este o onorare a sexului (feminin n.t.), este o onorare a sufletului bătrân, are un scop la egalitate cu orice alt lucru pe care l-ați vedea în legătură cu voi înșivă.

Aș vrea să știți că ceea ce simțiți, și care este specific sexului vostru și energia pe care voi o purtați, a avut ecou în Lemuria atunci când ați fost femeie acolo. Având în vedere tot ce am spus nu exista nici o șansă ca voi să vă treziți de această dată femeie. Există un scop în ritual, totul este metaforic, totul înseamnă altceva și motivul pentru care ați trece prin ceremonie și ritual este ca pur și simplu să trimiteți un ecou în trecut și să-l aduceți de acolo în viitor, acum.

Dar aș vrea să merg chiar și mai departe decât am făcut-o înainte pentru a vă aduce un raționament din spatele unei Surorii. V-am dat unele informații despre ceea ce ați făcut în Lemuria și care a fost specific și cum societatea a fost diferită de felul în care este astăzi. Asta nu vom repeta. Ceea ce vrem să facem acum este să vă ducem în vremurile străvechi la însămânțarea originală. Vreau să vă vorbesc despre Pleiadeeni.

Acest subiect poate părea atât de îndepărtat de realitatea de astăzi, dar nu este cu mult mai îndepărtat decât atunci când vorbim despre Lemuria. Voi purtați în voi semințele Pleiadeenilor și v-am mai spus și înainte că ar fi o prostie să vă gândiți și măcar un moment că expresia voastră pe Pământ ar fi singura expresie pe care ați fi avut-o vreodată în galaxie. Atât de mulți dintre voi ați fost pe alte planete și aproape toți ați fost măcar o dată Pleiadean.

Așa că aș vrea să gâdil Akasha în această seară și să văd dacă puteți face o legătură cu ceva din ceea ce spun. Cei din vechime au raportat aterizările Celor Șapte Surori și, ca în cea mai mare parte a istoriei, există o confluență de povești care se vor împleti pentru a crea una care nu este chiar corectă și care le reprezintă pe celelalte. Istoria face acest lucru în mod repetat, ea păstrează esența a ceea ce s-a întâmplat, dar povestea este îmbunătățită.

În cazul poveștii aterizării Celor Șapte Surori, aceasta nu este redată exact așa cum a fost, dar partea care este complet și în totalitate corectă și adevărată este că toți acești călători erau femei. Ar trebui să vă spun puțin mai multe despre conștiința Pleiadeană. Cu ADN-ul lor care lucrează la mai mult de 80%, ei au ajuns să stăpânească ceea ce eu voi numi conștiința fizicii.

Prin conștiința lor, ei erau în măsură să se aprovizioneze cu diferite lucruri, să creeze energia de care aveau nevoie și aveau o societate care era pașnică. Erau exploratori. Au învățat de asemenea că conștiința de 80% a creat capacitatea de a face unele lucruri care nu fac parte din realitatea voastră, până și lucrurile pe care ei le fac chiar și astăzi pe această planetă, abilitatea de a avea un sine umbră pe care eu o voi numi abilitatea de a fi în două locuri diferite în același moment. Vedeți voi, Pleiadeenii erau la fel de corporali cum sunteți voi astăzi.

Acum, aceasta este biologia și ea nu s-a schimbat niciodată, dar cu toată evoluția spirituală prin care ei au trecut, corpul pur și simplu s-a îmbunătățit, a devenit mai sănătos și acest lucru este responsabil de raportările pe care le-ați avut în trecut făcute de către cei care i-ar fi văzut pe Pleiadeeni fie în carne și oase fie ca sine umbră, că ei erau întotdeauna mai înalți decât voi. Înălțimea vine de la perfecțiunea nutriției. Nu există Pleiadeeni supraponderali.

Asta se află în Akasha voastră dragi lucrătoare de sex feminin, s-ar putea să doriți să vă gândiți la asta. Ea vine cu conștiința, nu cu dieta. Este posibil ca chiar și pe această planetă, astăzi, în Akasha voastră să fie ascunse secretele bunei sănătăți pe care voi nu o aveți, deși voi nu aveți aici ceea ce ei mănâncă. Dar voi aveți conștiința care a fost aplicată la ceea ce ei mâncau, atunci când o făceau. În general, Pleiadeenii au o piele palidă și motivul este că ei nu au atributele pe care voi le aveți datorită soarelui vostru.

Pe planetele lor, și sunt trei, soarele se află la o distanță mai mare decât se află al vostru. De asemenea, ei sunt puțin mai reci decât sunteți voi în cea mai mare parte a timpului. Veți descoperi că experiențele pe care Aborigenii le-au avut cu Cele Șapte Surori au fost diferite de modul în care ele au fost raportate, în special pentru că a fost foarte inconfortabil pentru femeile din stele, a fost prea cald. Dar ele erau femei.

Ceea ce voi purtați, este tradiția Celor șapte Surori. Peste tot pe planetă au venit femei, corporal, nu sinele lor umbră. Călătoria lor nu a fost dificilă, a fost ceea ce vom numi obiecte împletite și ele chiar au făcut-o cu navele lor. Dar ele erau femei. Societatea Pleiadeenilor avea o conștiință foarte înaltă și exista înțelegerea și recunoașterea părții pe care femeile o jucau în conștiința mai înaltă. Chiar și voi, în înțelepciunea voastră, aveți zicala că dacă femeile ar conduce lumea, ele nu și-ar trimite niciodată fiii la război.

Acest lucru nu este chiar adevărat deoarece ați avut multe regine și femei la conducere care și-au trimis țările în război. Dar implicația este încă adevărată. Aceasta este o reținere reală a unui truism și Pleiadeenii știau asta. Ați putea întreba cum ar fi putut transmite mai departe biologia dacă bărbații nu erau aici pentru că procesul reproducerii era foarte similar cu al vostru. Răspunsul este că cei originali, cei care au venit, cei pe care i-ați întâlnit trebuiau să fie femei din cauza a ceea ce ele purtau cu ele și despre care vă voi vorbi în câteva momente.

Mai târziu au venit bărbații. În societatea lor, într-o conștiință înaltă, ei au recunoscut rolul pe care îl joacă conștiința feminină și masculină. Conștiința mai înaltă, mai blândă a fost întotdeauna feminină. Astăzi în corpul vostru corporal creierul este conectat în mod diferit la femeie față de bărbat și totuși este la fel cum a fost și al lor. Există o conexiune între lobi la voi pe care bărbații nu o au. Această conexiune vă dă o mai bună intuiție să creșteți copii, iar creșterea copiilor este motivul pentru care femeile au fost primele care au aterizat aici ca o onorare a însămânțării Pământului. Mamele vin primele.

Sunt în această încăpere femei care nu au dat naștere, așa că ceea am să vă spun în continuare nu vi se va aplica în totalitate. Există o energie a nașterii care este unică femeilor și pe care nici un bărbat nu o poate înțelege sau aprecia chiar dacă stă lângă patul de naștere. Nu are de-a face cu bucuria, nu are de-a face cu durerea, are de-a face cu nașterea. Dintre coapsele voastre vine propria voastră biologie și nu este nimic care să se compare cu asta, iar voi doamnelor știți ce vreau să spun. Nu este nimic care să se compare cu asta.

Aceasta este ceremonia, raționamentul pentru care Cele Șapte Surori au fost numite Cele Șapte Surori. Există o energie a renașterii complet și total purtată pe tot parcursul ceremoniei de însămânțare de la Lemurieni până astăzi. Ceea ce veți face în această seară așa cum v-ați adunat, metaforic, s-ar putea să aibă legătură doar cu energia de renaștere a Pământului; întoarcerea probabil la intenția originală a liberei alegeri în care femeile vin primele și fac ceremoniile cu intenția unui nou pământ și a unei noi planete care va purta blândețea și înțelegerea nașterii unui copil.

Este ceva interesant ce ar trebui să știți. Femeile vor întreba și vor spune: pe măsură ce Pleiadeenii au progresat, au ajuns în situația în care să poată da naștere copiilor fără să aibă dureri? În mod surprinzător, răspunsul este da și au renunțat la el și s-au întors la natural. Și-au dat seama că toată tehnologia care elimina durerea în procesul nașterii, schimba și experiența.

O conștiință mai înaltă a fost în măsură să elimine problemele chimice, dar a schimbat experiența. Durerea este necesară. Vă face să vă gândiți înainte de a fi fecundate dacă vreți să o faceți. Face intenția mai puternică și experiența, deși dureroasă, mult mai profundă.

Planeta trece prin durere în timp ce dă naștere chiar acum unei noi energii și ceremoniile pe care voi le faceți, doar femeile, sunt potrivite și corecte pentru acest moment. Pentru că voi alimentați energia pe care doar femeile o cunosc pentru că doar ele știu cum este să dai naștere. Nu durerea, conexiunea, biologia este a voastră și va continua să fie a voastră. Noul om și noua energie și noua conștiință vine dintre coapsele vechiului, de asemenea. Cred că înțelegeți ce vreau să spun. Lăsați ca ceremonia să înceapă.


Și așa este.

Kryon






Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.