marți, 6 iunie 2017

Actualizare 6 Iunie 2017


Se pare că în ultimele zile o parte dintre noi au fost supuși unor eliberări și re-calibrări accelerate, deși toți au putut simți o presiune mai accentuată izvorâtă din ieșirea la suprafață a unor tipare care unii simt că nu vin din această viață, iar alții se întreabă ”Până când mă tot confrunt cu tiparele astea, nu se mai termină o dată?”

Starea generală a celor aflați în prima categorie a fost/este de ”Am obosit, chiar am obosit și nu știu încotro. Cu lumea din jur nu mai rezonez de nici o culoare, dar nici nu văd o ieșire din situația actuală. Cum am putut alege așa ceva? Oare cât mai durează toată nebunia asta, pentru că aș vrea să închid toate ușile în urma mea și să dorm, să dorm, iar când mă trezesc să pot deschide ușa către o nouă lume a păcii, bucuriei, înțelegerii, iubirii și compasiunii.”

Mulți dintre noi simt cum în adâncul nostru clocotește o iubire atât de mare și de profundă dar pe care nu avem cu cine o împărtăși pentru că lumea pare a se fi închis și tras jaluzelele sufletului și inimii lor. Am ales să o împărtășim cu Mama Pământ, cu Elementele și Elementalii Ei, cu tărâmul vegetal și cel animal pentru că nu putem gestiona această iubire care ne arde pe dinăuntru și ne frustrează că nu avem semeni cu care să o putem împărtăși.

Este acea iubire care nu are nevoie de cuvinte, explicații, traduceri sau interpretări, este acea iubire care există prin ea însăși și ca ea însăși. Și, cel mai important, are nevoie să curgă, are nevoie să se exprime și nu o poate face decât prin noi, oamenii, pentru că noi suntem cei care este nevoie să ne aducem aminte că suntem făcuți din iubire, că noi SUNTEM Iubirea Creatorului nostru.

Într-un fel, aceasta este ”drama” cercetașilor și a pionierilor în zone neumblate/necercetate încă, de a nu avea cu cine împărtăși descoperirile, trăirile și experiențele lor pentru că nu este cine să le înțeleagă deoarece mintea umană nu poate accesa decât ceea ce este cunoscut deja și face parte din conștientul colectiv.  

Această stare de experimentare a unei iubiri mai profunde și mai înalte a acționat asupra noastră ca și cum ne-am fi aflat într-o oală sub presiune și nu putem elimina presiunea suplimentar creată de către energiile care au făcut-o disponibilă. Reacțiile noastre au putut fi foarte variate, de la o tristețe profundă, care a putut duce la o retragere totală din mediul nostru obișnuit, la manifestarea exterioară a frustrării.

Dar atunci când nu uităm că suntem aici cu un scop și nu suntem singuri, ci avem nenumărate ajutoare cărora le putem cere ajutorul, și o și facem, întotdeauna găsim o soluție pentru a ieși din situație sau măcar de a ameliora efectele prea puternice pe care le simțim.

Soluțiile care mi-au fost indicate mie au fost cele prezentate în Actualizarea Flăcării Violet și în Evoluția Intuiției în Putere și pe care m-am bucurat să le pot împărtăși cu cei care le-au considerat de folos. Când facem pași înainte, vechile tehnici, instrumente, percepții nu ne mai sunt de folos și avem nevoie de altele noi sau de formele mai înalte ale celor ”vechi”.

Important este să avem încredere că în fiecare moment ne este oferit ceea ce avem nevoie, doar că de multe ori ne mai pierdem și noi în stufărișul situațiilor cu care ne confruntăm, iar  unele dintre aceste soluții sunt atât de noi încât nu le privim ca pe niște soluții ci ca pe ceva de tipul ”capac pe oala în care noi fierbem la foc mic”.

Marele nostru noroc este că în calea noastră apar, sau se află deja, oameni cu care ne putem împărtăși experiențele pentru că și ei/ele trec la rândul lor prin situații similare. Din fericire, cei din prima linie s-au regăsit unii pe alții și nu se mai simt atât de singuri și năpăstuiți de soartă.

Să nu uităm că ne apropiem încet de Solstițiul de Vară și multe calibrări și actualizări au loc în această perioadă în energetica Pământului și a fiecăruia dintre noi. Cei care simțiți că Iubirea pe care o canalizați acum este mai mult decât puteți duce, deschideți-vă Inima Înaltă și lăsați-o să curgă liberă în lume, lăsați-o să curgă prin tălpile voastre adânc, adânc în Mama Pământ și să fie puternic ancorată acolo, pentru că Ea o va reflecta apoi către toți locuitorii Ei. Intenția este singurul ”instrument” necesar pentru a face acest lucru.

Am amintit cele două canalizări și traduceri care împreună cu Reglarea Fină a Chakrei Inimii Voastre și Echipa Medicală Energetică oferă instrumente și ajutoare extrem de prețioase în aceste vremuri în care nu mai știm exact în care lume trăim sau încotro ne îndreptăm. Un lucru important este să știm că nu suntem singuri în asta, deși așa am fost făcuți să credem eoni după eoni.

A ni oheved o’drach!

Namaste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.