miercuri, 7 iunie 2017

Actualizare 7 Iunie 2017


O altă manifestare a extremelor este cea din zona emoțiilor. Unii oameni se simt extrem de emotivi, de empatici (mai ales partea feminină) și sunt mai predispuși la a plânge sau simți emoții covârșitoare atunci când dau peste ceva care să le declanșeze. Și dau, pentru că pentru ei este important acest proces care are legătură cu deschiderea chakrei inimii și a inimii înalte.

Ei au nevoie să ia decizii de genul ”Nu mai doresc ca așa ceva să facă parte din realitatea mea, din viața mea.” Recentele atacuri pseudo-teroriste care nu au alt rol decât să mențină frica și teroarea dorită de cei putere asupra altora, fac parte din această categorie.

Chiar dacă simțiți o ușoară frică, sau mai mare, decideți pur și simplu că nu doriți ca astfel de evenimente să mai facă parte din realitatea voastră. Nu uitați nici o clipă că suntem creatori și ne putem crea singuri realitatea atunci când luăm decizii conștiente și ferme. Intenția este cel mai puternic instrument al creației conștiente.

Alți oameni pot și/sau experimentează o aparentă dispariție bruscă a emoțiilor. Ceva în genul ”nimic nu mă mai atinge, parcă mi-a murit o parte din suflet” lucru care poate duce la panică în unele situații. Nu, nu v-a murit nimic și veți descoperi acest lucru în următoarele câteva zile.

Voi sunteți cei care faceți parte dintre cei care sunt beneficiarii unor conexiuni mai profunde la nivel de inimă și suflet. Are loc o întrupare mai profundă a sinelui nostru înalt și uneori partea emoțională este oarecum dezafectată pentru că altfel nu am putea susține fizic acest proces, fizicul ar fi copleșit de intensitatea emoțiilor care sunt declanșate de acest proces de unificare sau re-unificare.

Veți descoperi în curând că emoțiile voastre sunt mai stabile, mai profunde și mult mai greu de declanșat decât înainte. Sistemul și corpul emoțional al oamenilor este destul de fragil pentru că el a fost suprastimulat de către cei care au avut interesul să ne mențină slabi și fragili emoțional pentru a ne putea supune și conduce.

În locul unei empatii maladive veți observa că iubirea și compasiunea își vor face apariția și vă veți putea detașa mult mai ușor și ajuta cu mult mai bine pe cei care altădată v-ar fi târât în dramele lor. Bucurați-vă de aceste momente și înțelegeți că ele nu sunt o pierdere a calității empatice, ci o creștere a stabilității emoționale.

Folosiți cât mai mult Flacăra Violet a Transmutării și Conectivității și cereți grupului vostru personal de îngeri și ghizi să umple tot spațiul energetic astfel creat cu iubirea necondiționată a Creatorului. Dar când cereți, fiți siguri că așa se și întâmplă. Apoi stați în liniște și accesați acest ocean de iubire care se revarsă în voi.

Accesați acest șuvoi care vă umple pentru a-l simți, pentru a vi-l însuși și reaminti din nou. Gustați-l și simțiți-l cu și în fiecare celulă a voastră pentru că acest proces nu este unul mental și nici intelectual, este unul energetic și emoțional. Cereți să fie întipărit în fiecare celulă a voastră și accesați-l cât de des puteți pentru a-l putea aduce în acum-ul vostru ori de câte ori simțiți nevoia sau dorința să o faceți.

Este nevoie să ne obișnuim să accesăm aceste câmpuri noi ale ființei noastre, să ne împrietenim cu ele și să le putem face accesibile în fiecare moment din toate momentele. Altfel nu vom putea înlocui câmpurile energetice de vibrație joasă din noi sau din jurul nostru cu cele mai înalt vibraționale. Este nevoie și aici de o practică pentru ca percepțiile noastre, noile noastre percepții, să poată fi pe deplin funcționale.

Aceste percepții noi sunt cele care ne vor spune ”Atenție, energie joasă!” astfel încât să putem lua măsurile pe care le credem de cuviință. Dar pentru a putea face acest lucru este nevoie să ne antrenăm în a detecta ceea ce nu ne este de folos pentru a putea evita interacțiunile nedorite sau dăunătoare nouă.

Așa cum simțim că o mâncare este nesărată, sau prea sărată, vom putea simți și energiile pentru a ști cum și încotro să navigăm mai departe fără a fi ”avariați” de câmpurile de energie jos vibraționale care acum circulă într-un mod extrem de haotic. Vom putea să ne dăm seama dacă aceste gânduri sau energii sunt sau nu ale noastre și ce să facem cu ele.

Și să nu uităm nici o clipă, iar dacă o facem să nu ne judecăm sau învinuim, că indiferent de situație sau întrebare, răspunsul este întotdeauna iubirea.

Namaste!


Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.